Отзывы покупателей о Велоочки рокброс 0089 / Велосипедные очки / Спортивные поляризованные очки для велосипеда для мужчин и женщин 8138 ROCKBROS Белый 58693

Оценка пользователей 4.66/5
  • Отзывы про товар продавца kidsDM
  • Філіпп П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Синий

Товар прийшов вчасно, чудова якість, рекомендую

Достоинства:
    Вигляд, якість, ціна
    • Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Руслан П***

Отлично

• Продавец  kidsDM

Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.

• Руслан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Синий

Отличные очки. Взял вторые. Первые брал сыну. Полет нормальный! Кто не взял, берите, рекомендую однозначно! Спасибо магазину! Всем добра!

• Продавец  kidsDM

Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування

• Валерія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Белый

Дуууууже давно хотіла собі такі окуляри. Задоволена і носила увесь сезон теплий на веліку і просто так

Достоинства:
    купа додаткових зручних аксесуарів, крутий чохол, багато різних насадочок під різне освітлення
    Недостатки:
    не так просто заміняти скло, швидко брудниться через це
    • Продавец  kidsDM

Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.

• Дима К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Белый

Спасибо огромное за быструю доставку!
    Очки очень хорошего качества!
    Оправдали все мои ожидания!!!
    В комплекте было все что должно

Достоинства:
    Пять очков по цене одних!
    • Продавец  kidsDM

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені покупкою.

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Синий

Загалом влаштовують. Можна швидко та зручно обрати склок для будь-яких умов видимості. Зручно користуватися. Хороша ціна.

Достоинства:
    Можливість обрати колір скла відповідно погоді та настрою; проста зміна скла; зручна фіксація еластичною стрічкою (особливо якщо у холодну погоду надягаєш шапку, що закриває вуха); зручна сумка для збереження.
    Недостатки:
    Під скло знизу задуває холодне повітря та трохи пил, у холодну погоду знизу заходить пара від дихання та скло запотіває; слабкі нитяні шви, що кріплять еластичну стрічку до фіксаторів (добре, що розійшовся під час надягання, а не під час руху), необхідно одразу додатково вручну прошити;
    • Продавец  kidsDM

Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!

• Раиса Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Runway24. Цвет линзы: Голубой. Цвет оправы: Черно-синий

Скло взагалі не тримається, під час бігу випадає, я розчарована...

• Світлана М***

Дякую,все ок

Добрий день!
      Дякуємо Вам за відгук.

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler. Цвет линзы: Голубой. Цвет оправы: Синий

купив вже третій набір. у цілому задоволений. але є у них тонке місце — з'єднання між окулярами та дужками. дві попередні пари саме там і зламалися. але сезон-півтора вони тримають

Достоинства:
    ціна/якість, набір лінз, поляр
    Недостатки:
    кріхки
  • Ігор Ж***

Все хорошо. Качество на 7/10

Достоинства:
    Цена, комплектация
  • Анастасія Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Runway24. Цвет линзы: Голубой. Цвет оправы: Черный

Швидка доставка, гарне упакування, кейс зручний , в наборі лінзи, чохол все гарне.

• Альберт П***

Окуляри високого класу. Рекомендую.

Достоинства:
    Легкі і зручні у використанні.
  • Валерій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Runway24. Цвет линзы: Голубой. Цвет оправы: Черно-красный

Не щільно прилягають

• Алексей И***

Добре

• Осадчий П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Runway24. Цвет линзы: Голубой. Цвет оправы: Белый

Окуляри кльові! Багато варіантів кольору скла доп. дівайси якість. Все ок, раджу предбати!

• Таисия Х***

Все чудово, якість чудова, обслуговування гарне

• Руслан Ч***

Покупаю в этом магазине и этой фирмы очки уже второй раз,все очки просто бомба,очень доволен и качеством и их удобством!Для езды на велосипеде мне то что нужно,все обе пары что я покупал,советую и продавца и фирму!Супер!

Достоинства:
    Качество,удобство,комплектация,симпатичные.
  • Михайло П***

Класні окуляри

• Марія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Черный

Прекрасний товар, що на 100% відповідає опису та заявленим функціям. Якість перевищує ціну. Пакування чудове та надійне. Комплектування вражає. Гарно виглядає на обличчі.

Добрий день. Дякуємо за відгук.

• Илья О***

Все чудово. Окулярами задоволений

• Татьяна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет линзы: Синий. Цвет оправы: Черно-красный

Оцениваю не товар, а возможность его заказать и уровень службы поддержки!
    Пыталась оформить оплату частями. Дал ввести данные мои, но нигде не просил ни Гугл пей,ни данные карты, то есть как оплатить, непонятно. После оформления оплаты частями предлагает Оформить заказ. Оформляешь - пишет статус Не оплачено. А как оплатить?? Обратилась в службу поддержки розетки, ответили спустя час с копейками, когда уже заказ был отменён из-за неуплаты. То есть на мой вопрос Как оплатить - ответ был через час Заказ отменен, диалог окончен. Просто, минус 10 звёзд вам, а не одна !!!

• Коцур О***

Сезон відбігав в пляжний волейбол.
    Із-за взаємодії з піском 2-є лінз стерлися
    Для бігу та велоспорту топ

Достоинства:
    5 лінз, ціна

• Ігор Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет оправы: Черный

Якість вище за очікувану. Подобаються.

• Дима П***

Відповідає всім очікуванням

• Іван Г***

Непогані

• Мокляк А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет оправы: Белый

Дуже гарний товар!Дякую!

• Костянтинович

Окулярами дуже задоволений. Спочатку треба було трохи призвичаїтися до того, як вони сидять. Один з фільтрів - реальний поляроїд, що дуже зручно для перебування біля води за яскравої днини. Інші фільтри теж функціональні в залежнсти від погодних умов.

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість. Багата комплектація. Якісні матеріали.
  • Золт

Окуляри супер. Особливо за такі гроші. Правда я замовляв чорну оправу, приїхала чорна з синім. Ну то таке...

Достоинства:
    Комплектація, ціна
    Недостатки:
    Згодом
  • Владимер К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет оправы: Черный

Добре качество. Rockbros -кращій!

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет оправы: Красный

Гарний та надійний комплект!
    Надаю перевагу саме такому комплекту.
    Гарне обслуговування без зайвих питань. Швидка доставка.

Достоинства:
    Набір змінних фільтрів, наявність фільтра з поляризацією
  • Володимир П***

Очки супер. Это уже вторые у меня. Проверил на экстремальной езде на велосипеде. Пару раз удачно защитили глаза от веток, при падении не слетают даже с обычными дужками. Желтая линза в ночное время, в сумерки вообще бомба.

Достоинства:
    Отличные очки, сменные линзы. Отлично сидят не слетают даже при падении.
  • Людмила С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YourCase. Цвет оправы: Черный

Для їзди на велосипеді незамінна річ. Перебрали всі лінзи, зупинилися на голубих для прогулянки і коричневі для велосипеду. Лінзи легко міняти.

Достоинства:
    Можливість вибирати лінзи залежно від погоди
    Недостатки:
    Недоліків нема
  • Юрій Н***

Подобаються.

Достоинства:
    Можливість зміни лінз під необхідність.
    Недостатки:
    Що тільки чорний колір з поляризацією.

• Евгений Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Bicycler. Цвет линзы: Голубой. Цвет оправы: Белый

Дитині сподобались. Вже врятували око. Дитина займається софтболом. Око ціле і окуляри :)

• Валерій К***

Відмінно

• Вадик С***

Очки норм... Катаю приблизительно недели три... Как новые...легкие от ветра защищают

Достоинства:
    Цена, качество, комплектация
    Недостатки:
    Линзы всё же царапаются...