Отзывы покупателей о Беруши для сна защита от звуков храпа взрывов и выстрелов беруши для стрельбы плавания Pavlysh WG-74

Оценка пользователей 4.4/5
  • AI аналіз відгуків
    68 відгуків:  85% позитивних, 8% нейтральних, 7% негативних.
    Після аналізу 68 відгуків про беруші Purfinly стає очевидним, що більшість покупців залишилися дуже задоволені товаром: беруші якісні, зручні у використанні та ефективно прибирають небажані шуми під час сну і відпочинку. Особливо цінують м'якість матеріалу, комфорт навіть при тривалому носінні, простоту використання, наявність різних розмірів у комплекті та хорошу шумоізоляцію. Окремі користувачі відзначають незначні недоліки — наприклад, легкий дискомфорт у вухах, неповне блокування всіх звуків, труднощі з вилученням, чи невідповідність очікуваної комплектації. В цілому продукт дуже високо оцінюють за співвідношення ціни та якості, а негативний досвід — радше виняток.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Оксана Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Это лучшие бируши которые я искала , было куплено много ,но именно эти лучшие . Не болят ушные раковины после них и не мешают во время сна на боку

Достоинства:
    Не мешают во время сна

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Добрий товар, свою функцію виконує

Достоинства:
    Помітно зменшує шум і не дуже сильно давить у вуші, а з малими берушами зовсім не відчувається тиску.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

все чудово. не давлять , гарно шум зменшують. можна спати

Достоинства:
    зручні для сну

• Виктория В***

Якісні, зручні, ідеально підходять

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дуже гарні за якістю. Із шумом справляються. У доньки папуга яка прикидається о 5тій ранку, з цими берушами нарешті я цього не чую. Вуха не болять після використання.

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Непогані беруші, свою функцію виконують добре. Схожі по відчуттям на вакуумні навушники. В комплекті йде кейс та 2 пари біруш різного розміру

• Ліля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Бірюші добре захищають від сторонніх звуків під час сну, зручні у користуванні

Достоинства:
    Зручні для спання

• Галина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Чудові беруші , в них дуже комфортно

• Дем'ян Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дуже хороша звукоізоляція, але особисто у мене дещо болять вуха навіть після тривалого періоду

Достоинства:
    Ізоляція звуку
    Недостатки:
    Не дуже зручні
    • Продавец  kostor

• Уляна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дуже зручні, шум подавляють добре

Достоинства:
    Зручні, компактні, шум подавляють

• Микола

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Погано прибирає шум, або я якось не так ставлю

• Продавец  kostor

Вітаємо! Беруші повністю шум не прибирають, вони його приглушають. Спробуйте вставити їх плотніше.

• Олександра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Довго вибирала беруші, зупинилася на цих. Після кількох спроб у вусі відчуваються нормально, не тиснуть, не вилітають, зовнішні шуми і звуки дійсно не чути. А от звикати спати під власне дихання довелося, бо його стало чути добре. Загалом покупкою задоволена, сторонні звуки перекриває чудово. Зручна коробочка в комплекті

• Коломієць Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Беруші не заважають під час сну і нарешті, я можу заснути.

Достоинства:
    Пракничні, не заважають, гарний колір
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Наталія Л***

Отримала швидко. Беруші чудово працюють

• А. С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Получила товар быстро, продавцу спасибо! Сидят удобно, я их практически не чувствую и со своей функцией справляются на отлично. Очень важно, что есть чехольчик. Так что я покупкой довольна:)

• Олександр М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Відправляють товар в зовсім іншій коробці, а потім кажуть що помилка виробника

• Віталій

Ціна/якість супер

• Наталія К***

Відправили не Sleep, a Read! Прошу терміново замінити

• Продавец  kostor

Шановна Наталія, вам приїхали беруші для сну вони мають зелений фільтр, а для сну білий фільтр. Якщо ви ними не користувалися ми зможемо вам їх обміняти або повернути.

• Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Відправили замовлення оперативно, самі беруші теж сподобалися. Щодо подавлення шуму - зі своєю задачею справляються. Очевидно, що вони не будуть вловлювати абсолютно усі звуки - для цього варто обирати вакуумні. Але їхньої здатності більш ніж вистачає для комфортного сну, читання, роботи в шумних місцях. Єдиний нюанс - в коротших зручніше спати, але можуть випадати з вух

• Глеб Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Беруші були доставлені вчасно. Вони полотно розміщуються у вусі, не заважають і не випадають. Але вони гасять тільки невеликій діапазон низьких частот (наприклад гул від холодильника). Всі більш високочастотні звуки проникають крізь них без перешкод:(

Достоинства:
    Не заважають у вусі
    Недостатки:
    Плохо виконують свою функцію
    • Продавец  kostor

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Брала не для сну а для читання і медитацій , з цією метою ідеально підходять ) спати не пробувала в них )

• Світлана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Дуже зручно,що два розміри, м'які, гарно захищають від посторонього шуму, в коротеньких спати зручно! Швидка доставска, взагалі всим задоволена)

Достоинства:
    Зручні
    • Продавец  kostor

• Марина Б***

Все супер, дякую!

• Янина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Удобные беруши, мне понравились. До этого около 10 месяцев пользовалась такими же от alpine, но у них "хвостик" плохой и очень тонкий, быстро порвался. Эти же беруши выглядят более качественно, хотя стоят намного дешевле

Отличные беруши.
    При доставке был перепутан товар, отправили новые , правильные, бесплатно. Удивительно. Спасибо за сервис

Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Прислали Purfinly read вместо purfinly sleap!

• Продавец  kostor

Добрий день, зв'яжемось з вами найближчим часом

• Анастасия

Все было улажено, прислали новые беруши. Спасибо большое

• Юлія В***

Беруши подошли . Спасибо. Для сна отлично

• Татьяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Добрий день, беруші підійшли, свою функцію виконують. Доставка зручна.

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  kostor

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Берюші підійшли. Звуки від сусідів прибирають. Нарешті, сон міцний)

Достоинства:
    Справляються зі своєю задачею!
    • Продавец  kostor

• Уляна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Добрий день! Замовили ці беруші. Розраховували , що вони - "для сну" . Прислали беруші, де на упаковці зазначено - "Для читання" . Чому?

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Уляна, передамо в віділ контенту перевіримо, дякуємо за інформацію, зверніться в сервісну підтримку або в питання про замовлення обміняємо вибачте за незручності гарного дня)

• Олександр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Беруші сподобались. В комплекті: 2 пари - одна пара з довшими "хвостиками" інша з коротшими, аплікатор для зручного "вкручування" біруші в вухо і пластиковий кейс. Можливо захищають не на всі 100%, але відсотків 75% шуму поглинають, дуже зручно сидять у вухах - сплю на боку і не відчуваю їх. І саме цікаве - після розміщення їх у вухах починаєш чітко чути своє дихання і створюється "медитативний" ефект і засинаєш дуже швидко. Однозначно рекомендую

• Продавец  kostor

Велике спасибі за ваш позитивний відгук! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Беруші відмінно захищають від храпу поруч )

• Продавец  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Хороші беруші, пробувала багато типів, ці підійшли для сну найбільше
    Із мінусів вони постійно губляться)
    Беру вже 4 пачку і все ок

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Марія, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Євген І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Захищають на рівні недорогих навушників

Достоинства:
    Викинуті гроші
    • Продавец  kostor

Добрий день Євген, нам прикро що вам не сподобався наш товар, скоріше за все вам просто не підходить дана модель

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor

Надісланий був зовсім інший товар по характеристикам, хоча запевняли, що нічого в берушах не відрізняється крім кольору. Продавець в обману вводить. В результаті, прислали беруші, які коштують на 100 грн дешевше. Компенсація в 100 гривень буде, бо відвалювати ще 70 грн за оплати послуг Нової Пошти у мене немає бажання?!

Недостатки:
    Оператор на телефоні некомпетентний, надісланий зовсім інший товар
    • Продавец  kostor

Шановний Денис. Вам відправили товар який ви замовляли але іншого кольору і вам про це повідомили при відправці, якщо вас не влаштував товар при отриманні ви мали право не забирати і нам зателефонувати для вирішення ситуації.