- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Добре що вчасно помітила через 5/10 хвилин почали грітися і пахти не приємно. Завтра поверну
- Недостатки:
- Гріються зо п'ять хвилин
- Продавец kostor
Добрий день, нам прикро, що у Вас виникли проблеми з товаром, на товар діє гарантія протягом 3-х місяців. Зв'яжіться з нами і наші спеціалісти Вам допоможуть.
- КЖОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
Неякісний товар, згорів в перші секунди використання. Добре що телефон не постраждав.
- Недостатки:
- Блок згорів в перші секунди використання
- Продавец kostor
Шановна Жанна. Нам прикро за ситуацію що сталася у вас з блоком живлення. У вас є гарантія на товар, будь ласка звяжіться з нашої сервісною підтримкою або напишіть в переписку по замовленню і вам зроблять обмін на новий товар.
- Михайло К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
ціна гарна, заявлена якість не відповідає дійсності. заряджає довго
- Достоинства:
- прийшов швидко, своєчасно
- Недостатки:
- вказано що швидкий, не виявив
- Продавец kostor
Шановний Михайло, нам прикро що вам не сподобався товар. У нас зазначено що зарядка 1А блок 5W
- Святослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Зарядка просто сгорела и расплавилась через час при первой зарядке. Покупал специально для электронной сигареты
- Достоинства:
- Недостатки:
- Сгорела сразу же
- Продавец Ovollovo
ШановнийСвятослав, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас є гарантія напишіть нам на сервісну підтримку або в чат з продавцем.
- Елизавета Е***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Поплавилась после зарядки первой
- Достоинства:
- Ерунда
- Недостатки:
- Не работает
- Продавец Ovollovo
Шановна Елизавета. Нам прикро, що у вас виникли прорблеми з товаром. У вас є гарнатія на товар. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки за номером телефону або в чат підтримку і ми вирішимо ваше питання.
- Артем
это китайское там нет защиты ничего и напряжение может подскочить , ток слабый !!! этот зарядка рекомендует для кнопочный телефонов который имеет слабый ток !
- ЮляОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
Проблема решена
Згоріло на наступний день після придбання
- Достоинства:
- Недостатки:
- якість
- Продавец My Yellow
Шановна Юлія. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.
- Наталия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
Не довго служить або брак попався!
- Достоинства:
- Швидко прислали
- Недостатки:
- 20.06 прийшов блок , гарно виглядає майже як оригінал . До вечора заряджав потім перестав((( Маю два айфони тп планшет ні один девайс нехоче заряджати, , не працює(
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB
Зарядний пристрій, а саме блок, не пропрацював і тижня.
- Данило К***
Продавець оперативно зв‘язався та запропонував відправити новий блок за свій рахунок. Дякую за порозуміння і вирішення проблеми!
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Проработал 4 месяца
- Достоинства:
- Не дорогой
- Недостатки:
- Перестал работать
- Юрій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Брав не для телефону, а для живлення поїлки для кота. Потрібні були саме такі характеристики що до вихідної напруги. Працює відмінно!
- Достоинства:
- Нормальний девайс за адекватні гроші
- Недостатки:
- Юрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Швидка доставка.
Працює нормально. - Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
все працює добре вже доволі довго, якість гарна, відправили швидко
- Достоинства:
- Гарна якість
- Недостатки:
- Олена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Товар якісний . Рекомендую
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Все добре працює, нарікань не намає.
- Вячеслав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Пропрацював 3дні, і все. :(
Відправив запит на повернення коштів.
Бо це вже другий. Перший куплений тут, у іншого Поставщика пропрацював місяця 3-4.
Гарантії вже не має. А тут наче вспіюваю, в 14днів.- Достоинства:
- Ні яких.
- Недостатки:
- Низька якість.
- Олексій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Класний 1 амперний блочок за малі гроші. Заряджаю їм гарміни, трімєр і інші речі, котрі потребують блока з малою потужністю, щоб не спалити. Дуже схоже на оригінал
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Якість супер
Доставили швидко
Дякую - Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Відправили швидко,поки що працює без нарікань.
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
топ
- Достоинства:
- все чудово працює
- Недостатки:
- не знайшов
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Замовляла блок живлення ,швидко доставили і прекрасна якість ,рекомендую продавця
- Достоинства:
- Швидка доставка і супер якість .
- Виктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Хороший блок питания, работает отлично. Цена не кусается
- Недостатки:
- Олександр Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Все вчасно, працює добре. Дякую.
- Достоинства:
- Виконує свою функцію
без комментариев
- Достоинства:
- пользуюсь блоком питания уже 3 дня, никаких проблем нет.
- Недостатки:
- немного погнут пластик в углу блока питания. Не буду винить в этом продавца, а скорее нашу почту, т.к только она могла так качественно довезти товар, и его в пункте выдачи уронили при мне, в общем сервис апупенный, блочек вроде тоже
- Дарья И***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Працював блочок рівно 1 раз, у пункті видачі, більше не працює)
- Продавец Hi_Friend
Доброго дня, нам дуже прикро , що у вас виникли проблеми з товаром, наш менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом і ми зробимо заміну товару)
- Юлія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Пропрацював 3 місяці
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Все дуже швидко відправили, як завжди в строки. Працює, з часом побачимо як довго:)
- Достоинства:
- Швидкість, ціна
- Продавец Hi_Friend
Дякуємо за відгук, раді, що ви задоволені товаром і сервісом)
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Перестал работать спустя несколько месяцев использования
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Перестав працювати через 3 тижні після покупки
Все прекрасно работает, доставка быстрая. Рекомендую
Дякуємо за відгук, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- Максим Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Товар пришел быстро. Поверил на одном из своих смартфонов. Оказался рабочим. Однако же мне непонятно почему продавец не ответил мне , подойдёт ли эта зарядка для запитывания Конвертера SCART-HDMI. У меня это уже такая вот 4-ая зарядка. 3 из них использую для зарядки OLED ламп. Собственно говоря мне потому ее и рекомендовали как самую слабенькую зарядку. Но в характеристиках товара написано что она вроде бы быстрая. Все же мне хотелось бы от продавца получить ответ на мой вопрос. Поскольку Конвертер SCART-HDMI довольно таки редкий товар , я опасаюсь что он у меня может и сгореть. А искать более слабенькие зарядки , с током где то на 750 миллиампер , в наше время на рынке очень сложно.
- Продавец Hi_Friend
Дякуємо за відгук, ми вам відповили, що вона підходить, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Декілька днів роботи - все чудово
Дякуємо за відгук, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- Борщ Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Працює, телефон заряджає, не знаю чого і ще просити за ці гроші
- Достоинства:
- працює
- Продавец Hi_Friend
Дякуємо за відгук, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Доставка швидка до пункту видачі розетки. Заряджає швидко, питань щодо роботи пристрою немає.
- Достоинства:
- Швидка доставка, низька ціна, швидка зарядка
- Продавец Hi_Friend
- Ирина
Змінюю свій відгук, пропрацювало зарядне 10 днів. І все, не заряджає. Ціна хоч і невелика, але на 10 днів роботи - кошти на вітер!
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Працюють добре.
Дякуємо за відгук, раді що ви задоволені товаром і сервісом )
- Юрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
- Недостатки:
- Перестал работать через 14 дней!!!Продовцу звонил, жду звонок от него уже 10 дней
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Hi_Friend. Выходной разъем: USB. Цвет: White
Замовлення прийшло швиденько. Працює як треба. І дуже задоволений, що ROZETKA обробляє замовлення і безкоштовно доставляє до свого пункту доставки.
- Достоинства:
- Працює добре. Доставка розеткою безкоштовна.
- Недостатки:
- не знайшов
- Продавец Hi_Friend