Отзывы покупателей о Сетевое зарядное устройство для Apple iPhone iPad 20W USB C Блок зарядки Power Adapter Type C

Оценка пользователей 4.16/5
  • Отзывы про товар продавца kostor
  • Валерія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C

Тільки відкрила коробку з пристроєм. Телефон не використовувався — планувала зарядити його пізніше. Під час першого ввімкнення виявилося, що пристрій є несправним і не працює належним чином.
    У результаті я отримала неякісний товар, що спричинило значне розчарування. Прошу розглянути мою скаргу та надати рішення відповідно до законодавства: заміну товару на справний або повернення коштів.
    Очікую на зворотний зв’язок у найкоротший термін.

Недостатки:
    Несправний
    • Продавец  kostor

Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що покупка викликала у вас розчарування. Ми зацікавлені в тому, щоб кожен клієнт залишився задоволений сервісом та товаром. Будь ласка, зверніться до нас через приватні повідомлення або офіційні контакти магазину — ми уважно розглянемо ситуацію та надамо зворотний зв’язок із можливим рішенням у найкоротший термін.

• Андрій Ф***

Я задоволений

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Михайло В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C

Користуюся вже багато місяців, ніяких нарікань, не видає дивних звуків, швидка зарядка працює, пластик хороший, рекомендую

• Продавец  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Олександра Р***

Заряджає швидко

• Продавец  kostor

Добрий день, Шановна Олександра, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Александр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C

Після місяця використання згорів.

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Небезпечно…
    • Александр Г***

Продавець оперативно звʼязався для гарантійної заміни, вислали в той же день. За це респект.

Новим зарядним ще не користувався, пізніше відгук доповню.

• Анні
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C

Блок сильно нагрівається та трескотить, невпевнена, що це ок.

Достоинства:
    Заряджає
    Недостатки:
    Гріється
  • Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C

Телефон не заряджається, а просто фіксує ту кількість заряду, яка була в момент заряджання, 31% вже годину показує

Недостатки:
    Не виконує своїх функцій
    • Продавец  Ovollovo

Шановний Сергій. Нам прикро, що у вас виникли прорблеми з товаром. У вас є гарнатія на товар. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки за номером телефону або в чат підтримку і ми вирішимо ваше питання.

• Кирилл В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C

Выполняет свою работу на все 100 процентов, заказывал в этом магазине 2 таких блока еще в сентябре 2022 года, работают по сей день, быстро заряжают.

Достоинства:
    Быстро заряжает
    Недостатки:
    Греется и внутри корпуса ездят детали
  • Наталья Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C

Обслуживание хорошее. Зарядное мощное, но почему при зарядке этот блочок так сильно греется? Иногда дотронутся невозможно, приходится отключать на время пока остынет

Недостатки:
    Блочок сильно нагревается
    • Продавец  Ovollovo

Шановна Наталья. Нам прикро що вам не сподобався товар. Дійсно будь який блок більше 15W нагрівається через потужність і це нормально. Якщо вам не підходить товар ми вам готові обміняти або повернути кошти. Звертайтесь до сервісної підтримка за телефоном що вказаний у вас в чеку або червоній візитці.

• Олена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Выходной разъем: USB Type-C

Нормальний блочок, працює, не вимахується!)

• Олександра П***

Працює

Достоинства:
    Працює, доставка безкоштовна
    Недостатки:
    Довго доставляли, більше тижня
  • Андрій Г***

Швидко, якісно!

• Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fast Sale. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: White

все гарно працює

• Єгор Ш***

Чудовий товар, хороша якість:)

• Palamarchuk O***

Поки все справно і швидко працює, не перегрівається. Доставка була швидше, ніж очікували.

Достоинства:
    Швидко заряджає
    Недостатки:
    Брак
  • Владислав

Користуюся більше місяця, нарікань немає. Брав для зарядки андроїд девайсів

• Марьяна М***

Замовила дві неділі назад. Все працює, заряджає швидко. Чудовий зарядний пристрій.

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Сергей С***

Перестал работать через 2 недели

• Геннадий Г***

Працюе

• Олеся М***

Дякую за швидку доставку та якісний товар
    Рекомендую

• Гусєва А***

Працює добре.Покупкою задоволена

• Горпинченко А***

Гарний товар за свою ціну. Замовив, все оперативно прийшло, працює як оригінал.

Достоинства:
    Ціна, якість.
    Недостатки:
    Поки не знайшов.
  • Таисия

Покупкою задоволена, все працює добре)

• Тетяна Г***

Працю добре, задоволена

• Alex

Покупкою задоволений чого бажаю також всім

Достоинства:
    Надійно та швидко заряджає
    Недостатки:
    Не виявлені
  • Дмитро П***

Отримав замовлення все чудово працює на відмінно!

Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  Fast Sale

Дякуємо за відгук! Раді, що ви задоволені товаром в сервісом!)

• Катя

Все працює відмінно. Дякую

• 企鹅

гарний блок зарядки

Достоинства:
    швидко заряджає
  • Анастасія О***

Нажаль, телефон заряджається через раз. Ставлячи на зарядку кожного разу треба перевіряти, чи насправді він заряджається. І проблема не в проводі,тому що він в мене оригінальний, йшов разом з телефоном. Прикро, адже минулий працював нормально.

Недостатки:
    Не заряджає
  • Анна

За свої кошти, дуже гарний пристрій. iPhone 14 з 20% до 80% заряджає за 20 хв. З оригіналом різниці не побачила поки що.

Достоинства:
    Ціна, швидкість, якість

• Вікторія П***

Все супер!!!

• Кристина

Відмінно!

• Евгений С***

Отличный блок рабатает исправно, покупал под IPhone 12, заряжает за полтора часа с 10% до 100

Достоинства:
    Быстрая доставка, хорошая цена
    Недостатки:
    Недостатков нет
    • Продавец  Fast Sale

• Анастасия

Дуже якісний виріб, виконує свої функції, нічим не відрізняється від оригіналу. Дякую продавцю!

Достоинства:
    Якість

• Левченко В***

Приехал блок через несколько дней перестал работать, согласовали обмен мне прислали новый блок, а тот сломанный не забирали недели три и отказались от получения, теперь мне еще платить за платное хранение, не отвечают на вопросы

Недостатки:
    Весь магазин этот недостаток
    • Левченко В***

Не так понял отказ от заказа, а так обменяли и все хорошо

• Эрвин О***

Хорошее устройство

Достоинства:
    Качественное
    Недостатки:
    Немножко греется
    • Продавец  Fast Sale