Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Дом для друзей Smoby Toys с летней кухней дверным звонком и столиком 217х155х172 см (810202)

Оценка пользователей 4.2/5
  • Отзывы про товар продавца All4baby
  • Света
    Отзыв от покупателя. Продавец: All4baby

Домик просто супер ! Ребёнок был и есть в восторге )))

Достоинства:
    Вместительный
    Недостатки:
    Муж сказал что соберёт за час)))Собирал пол дня ха-ха наивный
    • Продавец  All4baby

Щиро вдячні за відгук.

• Євген О***

Вчора купив даний будиночок. Інструкції по складанню в моєму комплекті немає. Надайте мені інструкцію

Достоинства:
    Поки не знайшов
    Недостатки:
    Немає інструкції

Добрий день, Євген,нам дуже прикро,що виникла така ситуація.Зверніться, будь ласка, у сервісний центр: напишіть листа на ел адресу: [email protected] с запитом вислати інструкцію на придбаний товар. Раді будемо допомогти.

• Галина
    Продавец: Rozetka

Дуже якісний будиночок, пластик товстий, надіюсь буде довго служити нам. Довго обирали але дійсно сподобався, все продумано до дрібниць, є все необхідне для гри) можна готувати їсти, а дзвінок додає атмосфери справжнього будинку )

Достоинства:
    Дуже класний подарунок дітям
    Недостатки:
    Недоліків немає) одні переваги

Добрий день, Галина. Дякуємо за відгук, ми цінуємо вашу думку. Раді,що Ви задоволені замовленням) Бажаємо , щоб будинок SMOBY приносив задоволення та радість дитині. Завжди Вам раді !!!

• Ольга Ф***
    Продавец: Rozetka

Дуже класний будиночок! Дитина в захваті! Єдине хотілось би щоб була подача води з крану, але і так всім задоволені)

Добрий день, Ольга, щиро вдячні Вам за відгук. Ми цінуємо вашу думку. Бажаємо, щоб Будинок для друзів Smoby приносив задоволення та радість дитині. Завжди Вам раді !!! Гарного дня!!!

• Андрей Д***

Качество хорошее, пластик крепкий, сборка надежная

Достоинства:
    Прочный пластик, надёжная конструкция

Добрий день, Андрій, дякуємо Вам за відгук. Раді,що Ви задоволені замовленням) Бажаємо , щоб Будинок для друзів Smoby приносив задоволення та радість дитині. Завжди Вам раді !!!

• Олександр С***

Чудовий якісний будиночок.
    Діти задоволені на всі 1000%

Достоинства:
    Міцність
    Недостатки:
    Відсутні
  • Екатерина Ф***

Очень довольны! Спасибо Розетке, много чего заказывали здесь. Пластик качественный. Домик яркий, красивый, ребёнок в восторге

Достоинства:
    Качество