Отзывы покупателей о Парта детская Cubby Olea Pink со стульчиком

Оценка пользователей 4.55/5
  • Надія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Парта дуже класна, все як на фото, доні дуже подобається.

Достоинства:
    Швидка доставка, хороший матеріал.
    Недостатки:
    Непобачила

Добрий день! Дякуємо, що зупинили свій вибір на нашому товарі. Нам щиро приємно знати, що покупка виправдала ваші очікування.
      Будемо раді бачити вас знову серед наших клієнтів. З повагою, представник постачальника

• Катерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

За свою ціну гарний комплект. Достатньо міцний.

Недостатки:
    Поки не знайшла

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Ми раді, що ви залишилися задоволені придбанням товару.
      Впевнені, що ваші позитивні враження збережуться і при наступних замовленнях. З повагою, представник постачальника

• Леонид М***

Добре

• Ігор К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Хочу поділитись своїм враженням про комплект меблів Cubby Olea Grey, який нам дуже сподобався. Комплект має сучасний і елегантний дизайн, який гармонійно вписується інтер’єр нашої дитячої кімнати. Щодо комфорту: парта та стілець також не розчарували, зручні у використанні та чудово регулюються під потреби дитини. Якість меблів теж на належному рівні! Раджу!

Достоинства:
    Широка, зручна стільниця. Ціна-якість
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Сергей В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Стильная, удобная парта. По материалам лучшее что нашёл в этой цене. Легко регулировать по высоте и надёжное крепление. Ребенок уже хочет учиться!!! Очень удобная!

Достоинства:
    Материалы, крепеж, функционал. Цена . Эргономика.
    Недостатки:
    Пока не нашёл.
  • Віталій І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Якість дуже порадувала! Комплект виготовлений з хорошої профільної труби, про що свідчить його вага, стіл і стілець доволі важкі. Різьби для гвинтових з'єднань нарізані добре, дозволяють міцно скрутити деталі. Шестигранник в комплекті, викрутка попалася з дефектом (неправильно нарізаний хрест, користуватися нею неможливо). Пластик сидіння і спинки стільця товстий, якісний. Наявність регулювання по висоті під зріст дитини - великий плюс! Жорстко фіксується гвинтами. Стільниця також викликає довіру і впевнений прослужить довго. Лампа світить добре, але якість пластику лампи візуально псує враження про весь комплект, зекономили... Загалом впевнений що парта відслужить свій термін без нюансів!

Достоинства:
    Якість матеріалів на високому рівні, виглядає чудово - дитина задоволена!
    Недостатки:
    Не замітив

Доброго дня! Гарний вибір для організації робочого місця малечі. Комплект легко можна відрегулювати під параметри дитини, яка дуже швидко росте. Дякуємо за відгук.

• Ярослав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Дуже ретельно оглядайте товар, якщо не хочете збирати-розбирати і займатись поверненням.

Достоинства:
    Жорстка фіксація, досить якісно зроблено
    Недостатки:
    Дефект стола, не помічений при огляді
  • Ярослав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый

Все хорошо, но есть дефект столешницы. Фото прилагается.
    Хотя я внимательно осматривал на предмет повреждений при транспортировке, не обратил внимания на это.
    Вопрос к представителю производителя, возможна ли замена отдельно столешницы?

Достоинства:
    На вид практичные материалы, простая сборка, фиксация высоты двумя винтами, а не механизмом.
    Недостатки:
    Кто-то при сборке на производстве (стол частично собран при распаковке) выбрал неправильную длину саморезов, как результат - трещина покрытия стола.
    • Аня

Про гарантию обмена или возврата можно почитать тут ссылка

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий
    Достоинства:
    Хорошие материалы, подробная и в то же время простая инструкция по сборке. В комплекте есть ключ и отвёртка, поэтому дополнительные инструменты вам не понадобятся.
    Недостатки:
    Пока не выявил.
  • Роман Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Отлично подошел ребенку 7 лет. Качественная сборка.

• Юля С***

Заказ приехал недоукомплектован ,нет спинки для стульчика. Свяжитесь со мной

Недостатки:
    Невнимательно сложили заказ
    • Юля С***

В гарантийном талоне указан другой покупатель, но с моим номером. Как вы комплектуете товар ?

Эксперт Rozetka

Добрый день, Юля Склярська! Спасибо за обращение, Ваш отзыв передан ответственному сотруднику через форму обратной связи (внизу страницы) для решения проблемы, мы с Вами свяжемся. В будущем, пожалуйста, используйте эту форму.

• Юлия Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Парта очень удобная. Компактная. Сборка занимает не много времени, придоставлен инструмент для сборки парты и стульчика. Ребенку очень понравилось

Достоинства:
    Доступная цена
  • Timmy

ничтожное качество

Добрый день! Очень жаль, что Вам товар не понравился. Это очень хороший вариант для ребенка, который будет расти вместе с ним. Обратитесь пожалуйста в сервисный отдел по тел 0669627408 для решения проблем, которые у Вас возникли.

• Євген
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Після декількох днів експлуатації, поверхня стільниці почала лущитись...

Недостатки:
    Якість на одиничку

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Зверніться будь ласка до сервісного відділу за тел. 0669627408 для вирішення даного питання.

Доброго дня!
      Просимо вибачення за незручності, зверніться, будь ласка, на гарячу лінію сервісу 0669627408 для вирішення даної проблеми.

• Яна П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Замовили комплект в надії, що буде довго служити, але виявилось звсім інше. Лампа перестала працювати на 2 день після експлуатації. Та механізм регулювання в стільчику не працює. Наша дитина розчарована у такому подарунку. Не рекомендую!!!

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Зверніться будь ласка до сервісного віддділу за тел.0669627408 для вирішення даного питання.