Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Эко средство для удаления пригорелых загрязнений Tortilla 450 мл ( 4820178061001 )

Оценка пользователей 4.42/5
  • Отзывы про товар продавца Dolce Mia
  • Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dolce Mia. Объем 1 шт: 450 мл

Даремно викинуті кошти. Звичайні засоби для миття посуду дають кращий ефект!!!!

Недостатки:
    Все
  • Босяк Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Користуюся не перший раз і дуже задоволена. По-перше, легко видаляє забруднення, по-друге, приємно пахне. Для мене важливо, щоб не було різкого запаху хімії.

Достоинства:
    Видаляє забруднення, приємний запах
    Недостатки:

Виробник "СИРЕНА ЕКОХІМ" вдячний за Ваш вибір та позитивний відгук.

• Ирина Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Оцінюю не якість, а пакування. Товар запаковані у багато шарів стрейч плівки, але не щільно біля різьби оприскувача. За рахунок багатошаровості при отриманні протічку не було видно. Вдома при розпакуванні витекло багато рідини із плівки. Оприскувач закручен не щільно.

• Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Купувала по відгуками для плитки на получится. Дуже сподобався. Відмило все чудово.

• Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Іноді мене беруть сумніви що це прям еко... хоча використовую без перчаток і руки живі та неушкоджені. Дуже крута штука. Навіть якщо кастрюля здається чистою то після обробки даною рідиною вона стає як нова, уходить наліт. Задоволена на 100% (на фото 10 хвилин роботи після того як побрискала та залишила на 15 хв)

Достоинства:
    Ціна, якість
    • Марина В***

Не поняла... Вы отчистилили кран средством от пригорелых загрязнений? Странно...

• Наталія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Товар не доїхав, рідина вся витекла, погано упакований товар

• Нюша Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Засіб спробувала вперше, сподобався, бруд, ніби, піднімається над поверхнею, легко змивається водою.

Достоинства:
    Добре справляється з брудом, досить швидко діє, запах незначний.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Елена Е***

Отличное средство
    Духовка как новая!

• Алла Л***

Товар пошкоджений, майже порожній((

Достоинства:
    Недостатки:
    Пошкоджений

• Юрій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Діє наче в рекламі - просто побризкав на скло духовки і через 1 хвилину просто витер наче нічого там ніколи і не було. Неймовірно просто справляється з будь-яким жиром, неважливо скільки йому років (просто треба кілька разів нанести і трошки почекати, якщо дуже запущені випадки). Запах агресивний. Я звісно сумніваюся що це органічний засіб (хоча можливо оце "ЕКО" в назві означає ЕКОНОМІЯ, тоді беру свої слова назад), але так як він миє - то я йому все прощаю. Руки теж роз'їдає, якщо треба помити більше ніж одна плита, то рукавиці обов'язкові.

Достоинства:
    Діє краще ніж ви собі можете уявити, ціна
    Недостатки:
    Трохи токсичний запах
  • Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Не справляется с нагаром и другим что описано в описании. Деньги на ветер. Еле еле что-то удаляет.

Достоинства:
    не нашел :(
    Недостатки:
    Не эффективное средство
  • Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Мені дуже подобаються миючі засоби від Tortilla. Часто замовляю їх через rozetka. Але на цей раз мене неприємно здивував вигляд упаковки (він був пошкоджений, упакований дуже сумлінно плівкою, але таке враження ніби спочатку поклали цей бракований ковпачок..). Тільки подивіться на цей жах.. Я не подивилась на пошті, бо упаковано було наче добре. Повертати не хочу, бо товар мені потрібен. Навіщо так сильно економити на упаковці, якщо страждає товар? Мені незрозуміло.

Достоинства:
    Чудовий чистячий засіб
    Недостатки:
    Доставили пошкодженим

• Віктор Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Чудова річ.Необхідна в побуті.

Достоинства:
    якість
  • Оксана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Дуже задоволена. Навіть не очикувала, що засіб виявиться настільки ефективним. Спочатку купила невеликий флакон з розпилювачем. Засіб склав таке приємне враження, що виникло бажання завжди мати його під рукою. Заказала велику упаковку.

Достоинства:
    Видалив навіть таки застаріли забруднення, з якими ми вже не сподівалися впоратись.
    Недостатки:
    Не помітила
  • Любов С***

Якість хороша.

Достоинства:
    Задоволена товаром.
  • Оксана А***

Средство очень хорошое!!!Рекомендую!

Достоинства:
    Цена
  • Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Впорався зі своєю роботою.

• Виктория Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Мила витяжку. Дуже задоволена: побризкала, залишила на півгодини, змила без додаткових зусиль. Вимилися навіть залишки кіптяви у важкодоступних місцях. Засіб дієвий і ефективний.

Достоинства:
    Працює
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Начиталась коментарів і замовила. Нагар на сковорідці взагалі не відмив. Ні на трошки. Тому для таких цілей безкорисний

Недостатки:
    З нагаром на сковорідці не справляється
    • Ольга

Если нагар толщиной в палец, то конечно средство не поможет.

• Дмитрий К***

Хорошо отмывает нагар

• Олександр С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Роз'їдає жир непогано. З нагаром складніше але частково працює.

• Ирина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Шикарное средство. Очень легко чистить духовку. Пригорелый жир отходит без усилий. Стекло камина от копоти очистилось за пару секунд.

Достоинства:
    Быстро и качественно очищает всякую гарь и жир. Рекомендую.
  • Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Справляется со всеми загрязнениями,рекомендую.

• сергей.к
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

для регулярного использования - самое оно, при этом для чистки пищевых поверхностей (сковородка и т.п.) оно слишком агрессивно и ядовито

Достоинства:
    да
    Недостатки:
    нет, агрессивное средство
  • сергей\
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Для жирных поверхностей покатит, копоть не пробовал. Для (хорошо) подгоревшего жира и других подгоревших загрязнений - никакое

Достоинства:
    Для жирных поверхностей покатит, копоть не пробовал.
    Недостатки:
    Для (хорошо) подгоревшего жира и других подгоревших загрязнений - никакое
  • Анна І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Засіб спочатку не здивував. Але я спробувала на розігріту духовку і решітку. І все відмилось просто чудову. Раніше брала інший засіб за 250 грн німецька хімія. Тортіла значно краще. І запах відразу вивітрюється. Супер. Я задоволена.

Достоинства:
    Швидко впорався, еко засіб, ціна.
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Руслан Р***

Эффективное средство.

Достоинства:
    Отличное качество
  • Володимир Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Гідна альтернатива всяким "німецьким" і "джерелівським" засобам за адекватну ціну.
    При виборі варто прочитати склад, розібратись трошки які компонети для чого, і не дивитись на бренд. калію гідроксид і в африці калію гідроксид, і ціна йому копійки
    Тут все з цим супер. Фільтр витяжки алюмінєвий як новий! Спреєм кілька разув пройшовся, залишив на 15 хв, тотем ще раз обприскав, і за 15 хв під гарячою вощою потерши трошки щіткою все змилось як в рекламах показують!)

Як на мене ціна могла б бути і ще меншою.. але за 190грн від якоїсь джерелії такий самий склад буде 1л)
    Дякую українському виробнику)

Достоинства:
    Діє) Український бренд, відносно невисока ціна
  • Александр З***

Хорошее средство,рекомендую.

Достоинства:
    Цена,качество.
    Недостатки:
    Нет.
  • Виктория С***
  • Алина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Очень хорошее средство, есть с чем сравнить. Побрызгала, пару минут и протираешь плиту, вытяжка тоже отмылась легко.

• Левченко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Это шикарное средство!!! Превзошло любые ожидания. Было ощущение что я в рекламе!!! Нанес средство, подождал пару минут, провел пару раз мочалкой и чисто. Уборка легко и в удоволстг - это про это средств. Я смогла без особых усилий отмыть вытяжку которую не удавалось нормально отмыть раньше. Для вытяжки понадобилось около часа и несколько раз нанести средство, но там был жир ещё со времён возможно предыдущих арендодателей. Это очень классное средство.
    Доставка немного подкачала, средство в процессе транспортировки пролилось, но не критично. Забирала с почтомата.
    В общем это лучшее что я пробовала до этого! И цена на фоне всех плюсов это приятный бонус. Однозначно рекомендую.

На фото вытяжка до и после.

Достоинства:
    Цена и эффективность
  • Руслан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Хорошо очищает горелое и нагар.

Достоинства:
    Хорошее качество
  • Галина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 4.7 л

Засіб для чистки чудовий. Чистить добре. Хіба що різкуватий запах. Упаковка економна, надовго вистачить.

• Лена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Отличное средство не смотря на свою цену, работает даже лучше некоторых дорогих средств других марок. Не имеет едучего резкого запаха.

Достоинства:
    Не дорой, действенный без резкого запаха.
  • Наталия О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 450 мл

Товар отличный. Все понравилось. Но товар плохо упакован, все было залито.

Недостатки:
    Плохо упакован.