Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Датчик углекислого газа СО2 анализатор качества воздуха для дома и офиса бытовой

• Алексей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA

Не додам нічого нового до того, що тут сказав нижче інший покупець - Олексій Шостак. Все тупо те саме. Читайте його відгук.

Світиться дісплейчик, видає рандомні ціфєрки не залежно від того яке і де повітря. Взагалі повітря і цей пристрій - речі не сумісні. Можна подарувати 5 річному племіннику, хай бавиться, весело, пілікає. Хай думає що то який пристрій.

Працює на своєму акумуляторі години 4 хай, і то вже супер. Тупо стоїть постійно на зарядці. Бо розряджався вночі і будим мене.

Достоинства:
    Свєтящаяся пілікающая каробачка яка видає рандомні ціфєрки і звуки за ваші гроші
    Недостатки:
    Китайське л***о
  • Алексей Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA

1. Продавец пишет в описании, мол большая батарея для длительной работы. Датчик при этом не проработал на полном заряде даже 8 часов.
    2. Датчик периодически спонтанно при одинаковых условиях окружающей среды прыгает по показателям до 2700 единиц (опасность). Хотя окно открыто и только что было 400. И затем откат.
    Ради интереса кинул его в герметичную стеклянную ёмкость. Где нет поступления никаких газов извне, т.е. состав газов в воздухе неизменный. И он то 400 показывает, то 2700.

Просто китайский мусор, не рекомендую.
    Продавец знает, что это фуфло и просто игнорирует аргумент о браке.

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Слабейшая батарея, прибор в принципе нерабочий
    • Продавец  EURO-UA

Так 1200 мАг це хороша ємність, це не 300-400мАч. а якщо батарея сіла то її треба зарядити. у мене телефон на 4500 мАг і в кінці дня у нього теж 5-10% не повірите, але я його ставлю на зарядку що вечора .

• Александр П***

Швидка відправка .
    Встановив на стіну як вказано в описі , біля розетки щоб можно було підзаряджати .
    Датчик вимірює с похибкою в 1 градус з моїм термометром але і мій термометром не є точним показником .
    Зі своєї роботою справляється на всі 100 % , ціна і якість дуже задоволений , так як є прилади які коштують в два рази дорожче а нутрощі такі ж самі як і в цьому .
    Поклав прилад в пакет надихав повітря , вже після 3-4 разів прилад почав сигналити і на екрані 2500-3000 показник , дістав с пакету і поставив на відкрите вікно показник впав до 400-500 , це нормальна робота , і коли в приміщенні буде багато углекислого газу то прибор мені покаже інформацію я впевнений в цьому .

Достоинства:
    Ціна доступна , швидка доставка , можно оплатити на карту продавця .
    Недостатки:
    Прибор працює довше бо датчики знаходяться в ньому а не з наружі . Но це не професійнойний датчик так воно і є .
  • Артем
    Отзыв от покупателя. Продавец: EURO-UA

Прилад вимірює температуру, до речі з похибкою 3-4 градуси. На вулиці може показати рівень СО2 450, а через хвилину вже більше 2000.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Прилад не робочій