- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Дуб сонома + Белый. Глубина: 60
Хочу подякувати за сервіс, а саме швидко надали відповідь на задані запитання, і саме головне окрема подяка за відправку столу в день замовлення. Хочу відмітити гарне пакування, окрім звичної картонної коробки вона була з всіх сторін обкладена жорсткими кутиками та всередині все щільно та розумно вкладено з пінопластовими бортиками (на фото видно). Якість порізки ДСП чудова, я не помітив жодного сколу. Єдине допрацював свердлом для конфірмати виямку щоб конфірмати були в рівень з ДСП. В загальному стіл на 100% вартує своїх коштів, кращого за ці гроші не бачив.
- Достоинства:
- Ціна, дизайн, якість, сервіс продавця.
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Антрацит + Белый. Глубина: 60
Отличный стол
- Достоинства:
- Цена, лёгко собрать
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Бетон. Глубина: 60
Стол отличный, цвет огонь.
- Достоинства:
- Все хорошо
- Недостатки:
- НазарОтзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Бетон + Белый. Глубина: 60
Чудовий стіл за свої гроші
- Марія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Дуб сонома. Глубина: 60
Гарний стіл на свої гроші.Якісний матеріал,гарний колір )
- Достоинства:
- Співвідношення ціни та якості
- Недостатки:
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Антрацит + Белый. Глубина: 60
Гарний стіл, за гарну ціну. Дуже задоволена, швидко відправили і доставили.
- Недостатки:
- Легкі пару подряпин
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Бетон. Глубина: 60
Столик хороший, ціна - якість повністю виправдана, зручний, багато зон для підручних речей, правда як на мене вевистачає шухляди праворуч, а так загалом все норм
- Достоинства:
- Ціна, достатньо допоміжних зон.
- Недостатки:
- Відсутність шухляди праворуч
- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Венге темный + Белый. Глубина: 60
Все сподобалось
Ціна супер,вигляд стильний,доставка швидка,упаковка якісна.
Збирати не важко,дуже місткий.Рекомендую - Таня Р***Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Антрацит + Белый. Глубина: 60
Стіл отримали ,все сподобалось.Троошки важкувато збирати.
- Недостатки:
- Поки що,не побачила
- Аделіна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Дуб сонома + Белый. Глубина: 60
Файний стіл на свою ціну. Звісно, враховуючи довжину столу він за рік експлуатації прогнувся, навантаження було звичайним - за ним працювали.
- Достоинства:
- Зручний, наявність поличок, габарити
- Недостатки:
- Прогнувся за рік експлуатації
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Белый. Глубина: 60
Хороший стол, хороший продавец
- Достоинства:
- Красивый большой стол, несложно собирается
- Цокурова Н***Отзыв от покупателя. Продавец: F&HouseStore. Цвет: Дуб сонома + Белый. Глубина: 60
Оперативний продавець, відправив товар у день замовлення. Стіл прийшов без пошкоджень, швидко зібрали вигляє бомбезно
- Достоинства:
- Зручний та красивий стіл за свої гроші
- Продавец F&HouseStore
Дякую за відгук! Ми раді що Вам сподобалось!
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Morelos Official. Цвет: Бетон. Глубина: 58.4
Як на мене, гарний стіл. Добре запакований, швидко доставили.
Зібрала сама , хоч досвіду такого не мала. Все вийшло- Достоинства:
- Велика робоча зона, можна все зручно розмістити
- Недостатки:
- Поки не бачу
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Бетон + Белый. Глубина: 60
Дякую розетка за безкоштовну доставку! Стіл прикольний, всі складові гарно упаковані, без пошкоджень. Доставили на 5 днів раніше.
- Достоинства:
- Легкий в збірці
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Morelos Official. Цвет: Бетон. Глубина: 58.4
Стол для своєї ціни просто супер. Прийшов гарно запакований у коробці, розпил чудовий, інструкція та необхідні матеріали в наявності, все закручується та збирається без особливих зусиль. Якщо шукаєте бюджетне рішення, це рішення сам для Вас. Також рекомендую продавця, все швидко та вчасно.
- Достоинства:
- Бюджетно, якісно, швидка доставка
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Продавец Morelos Official
Дякуємо за відгук!
- ДенисОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Дуб Аппалачи. Глубина: 60
Долгая доставка, 2 раза переносили , всегда звонили и предупреждали, сейчас появилась сообщение что под заказ и в течении 14 дней, тогда этого не было, писало есть на складе.
Собрал за пол часа - Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Morelos Official. Цвет: Дуб Аппалачи. Глубина: 58.4
Стіл чудовий, зібрали легко, всі деталі та інструкції були наявні
- Продавец Morelos Official
Дякуємо за відгук! Будемо раді новим замовленням.
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Morelos Official. Цвет: Бетон + Белый. Глубина: 58.4
Стол отличный. Но если бы столешницу сделали 18-20 мм. То она бы не прогиналась.
- Продавец Morelos Official
Дякуємо за відгук! Будемо раді новим замовленням)
- Анастасия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Morelos Official. Цвет: Бетон. Глубина: 58.4
Швидка доставка, приємний сервіс. Якість нормальна, абсолютно прийнятна для ціни. Доставка вийшла близько 250 грн. Дякую, що відправили в коробках а не обрещітці. Стіл самі зібрали швидко, але мали власний інструмент для збору.
- Достоинства:
- Якість, швидкість, сервіс
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Morelos Official
Дякуємо за відгук! Будемо раді новим замовленням)
- Сиргій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет: Дуб сонома + Белый. Глубина: 60
Все чудово
- Продавец HOFFurniture
Дякуємо за відгук! Завжди раді! Звертайтесь!
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: HOFFurniture. Цвет: Дуб сонома + Белый. Глубина: 60
Рекомендую цю компанію, швидка комунікація через вайбер, ввічливі менеджери, як просила, відправка на 3-й день після замовлення, стіл прийшов в той день, на який і просила доставку ) переживала, що буде дорога доставка новою поштою, але компанія все чудово запакувала, тому доставка вийшла в районі 300 грн накладним платежем.
Чоловік зібрав стіл за півтори години, навіть не дивлячись в інструкцію, дивився лише фото тут, половину комплектуючих (один із видів цвяхів, накладок, фіксаторів не використовували).- Продавец HOFFurniture
Дякуємо за відгук! Завжди раді! Звертайтесь!