- AI аналіз відгуків56 відгуків: переважно позитивний (біля 94% позитивних, 4% — нейтральних, 2% — негативних відгуків)Виберіть, щоб дізнатися більше
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Быстро распрямляется из упаковки, хороший материал, прозрачный, не царапается колёсами кресла.
- Достоинства:
- Хороший материал
- Микола Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Свої функції виконує
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Микола. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Дуже раді, що змогли Вам допомогти.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Вже користуюся більше року, матеріал міцний, краї не загинаються, єдине що він вже втратив блиск за рік, тому що на ньому стоїть стілець з колесками, і це нормально ))) рекомендую для придбання)
- Достоинства:
- Міцний, не загинаються краї
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Наталія. Дякуємо за відгук, що поділились своїм досвідом користування килимком. Цінуємо Вашу довіру та рекомендації .
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Отличный коврик
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Тетяно. Дякуємо за залишений відгук. Нам дуже приємно, що Ви обрали саме наш магазин та залишились задоволені покупкою.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Не очікував настільки чудової якості, дякую
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Влад. Дякуємо, що поділились своїм враженням та високо оцінили якість килимка. Користуйтесь із задоволенням.
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Захисний килимок чудовий, миттєво розрівнявся. Треба тільки одразу його забрати і одразу розпакувати.
- Достоинства:
- Купа.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Олександр. Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що у Вас залишились позитивні емоції від покупки.
- Роман І***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Чудова річ, виконує свою функцію
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Роман. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили якість килимка. Користуйтесь із задоволенням.
- Людмила Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Если в доме недавно сделан ремонт и Вам жалко свежий пол, то это самое то для сбережения нервов.
- Достоинства:
- Прозрачный, малозаметный. Защищает паркет от колесиков кресла
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Людмила. Дякуємо за залишений відгук. Дуже раді, що змогли Вам допомогти . Стараємося, аби наші покупці були задоволені якістю товару.
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Товар отримав,класний, все підійшло. Дякую за швидкість та професіоналізм!»Дуже приємний консультант.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Нам приємно знати, що Ви задоволені сервісом нашої компанії. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю, якістю та хорошим обслуговуванням.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Хороший коврик. Плотный, не загибается и не заламывается.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Максим. Дякуємо за позитивний відгук та зворотній зв’язок. Приємно знати, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині.
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Дякую) класна річ!
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Тетяно. Дякуємо , що поділились своїм відгуком. Раді, що Ви обрали саме нас та залишились задоволені.
- Антон П***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Килимок був файно згорнутий в рулон, легко розгорнувся, без жодних хвиль. Був покритий захисною плівкою котра легко відійшла. Вцілому повністю влаштовує.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Антон. Дякуємо за залишений відгук. Стараємося, аби наші покупці були задоволені якістю товару.
- АльонаОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Класна штука. Тоненький, прозорий, крісло по ньому їздить краще.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Альона. Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви залишились задоволені покупкою.
- Павлів О***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Все добре.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Остап. Дякуємо , що поділились своїм відгуком. Приємно знати, що у Вас залишились позитивні враження про наш магазин.
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Гарна якість
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Владислав. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Якісний килимок, підходить для паркета
- Достоинства:
- Якісний, товщина підходить для паркету. Лежить рівно, хвилями не збирається. Доставили швидко
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ірино. Дякуємо за відгук. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якістю.
- Євгеній Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Міцний, гладкий, прозорий
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Євгеній. Дякуємо, що поділились своїм враженням про килимок. Користуйтесь із задоволенням.
- Олександр Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Товар якісний. Дякую.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Олександр. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що Ви задоволені якістю килимка.
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Получил быстро. Развернулся на линолеуме без заломов.
- Достоинства:
- Плотный. Без заломов. Лег ровно.
- Недостатки:
- Немного видны следы от силиконовых колёсиков кресла
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якістю.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Чудовий килимок!
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ольга. Дякуємо Вам, що поділились своїм враженням. Користуйтесь із задоволенням.
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Чудова поверхня
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині.
- Ігор В***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Якісний килимок. Не продавлюється.
- Достоинства:
- Якісний килимок!
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ігор. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Раді, що Ви задоволені якістю товару.
- Юлія В***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Коврик чудовий, якісний, прозорий. Дуже професійний консультант, порадила саме те що нам було потрібно, бо клали коврик під кресло на леноліум, то підібрали товщину і розмір. Товар відправили одразу і приїхав швидко.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Юлія. Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви задоволені покупкою та отримали позитивні враження від сервісу. Такі відгуки мотивують нас працювати ще краще.
- Сергей П***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Супер!
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Раді, що у Вас залишились приємні враження про наш магазин.
- ЮрійОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Класний килимок. Чесно кажучи, не очікував. Чудовий матеріал. Свою функцію виконує на всі 100. Буду брати ще.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Юрій. Дякуємо за відгук. Приємно , що обрали саме наш магазин та отримали позитивні емоції від покупки.
- Сергій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Чудовий килимок
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Сергій. Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені покупкою.
- Тетяна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Гарні килимки, замовляла одразу два однакові, бо в дитячій два робочих місця.
Вони товстенькі, міцні!
Дякую продавцю за швидку доставку!- Достоинства:
- Міцний
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Тетяно. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що Ви задоволені якістю товару та оперативністю нашої роботи.
- Сергій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Все супер. Дякую.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Сергій. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Нам дуже приємно, що у Вас залишились позитивні враження про наш магазин.
- Оксана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Килим відповідає фото, естетично виглядає на підлозі, покупкою задоволена
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Оксано. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що у Вас залишились приємні враження від покупки в нашому магазині.
- НікітаОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Чудовий килимок. Свою функцію виконує.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Нікіта. Дякуємо за залишений відгук. Раді, що Ви залишились задоволені товаром.
- Андрей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Дуже крутий килимок, ідеально під робоче місце щоб не зіпсувати підлогу)
Дякую менеджеру за гарну консультацію- Достоинства:
- Гарно запакований, одразу розрівнявся, чудово захищає підлогу
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Андрій. Дякуємо за позитивний відгук та високу оцінку. Радіємо, що у Вас залишились гарні враження від нашого сервісу та товару.
- Ксенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Дуже крутий килимок, ідеально під робоче місце на зйомній квартирі, замовлятиму ще один
- Достоинства:
- зручний, стильний, універсальний
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ксенія. Дякуємо, що поділились своїм враженням про килимок. Дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
А якщо не розрівнявся, що робити?
- Достоинства:
- Поки не розрівнявся немає переваг
- Недостатки:
- Не розрівнявся
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Владислав . Дякуємо, що поділились своїм відгуком . Прикро, що так трапилося. Зазвичай килимок розрівнюється відразу. Та все ж таке може статися , якщо він довго доставлявся перевізником, покупець довгий час не отримував посилку або ж після отримання відразу не розпакували її та килимок знаходився тривалий час в пакуванні. Якщо так сталося , то рекомендовано згорнути його в протилежному напрямку, обгорнути стрейч плівкою і залишити в такому вигляді на пару днів.
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
стільці ковзають добре..те що найбільше турбувало особисто мене.
- Достоинства:
- гарна якість
- Недостатки:
- відсутні
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ірино. Дякуємо за відгук. Нам приємно знати, що змогли Вам допомогти. Користуйтесь із задоволенням.
- Георгій М***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Все згідно опису. Почитали відгуки, взяли в квартиру одразу 2. По доставці - все супер, 2 дні. Користуємося тільки тиждень - все ок, не слизький, не товстий, не тонкий )), не задирається, підлогу захищає, не царапається від коліщат. Крісла з користувачем вагою 100 кг, все добре. Дякую.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Георгій. Дякуємо , що поділились своїми враженнями та досвідом користування килимками. Радіємо, що змогли Вам допомогти .
- Артур К***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Так і розгладився сам. Скручується.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Артур. Дякуємо за відгук. Прикро, що так трапилося. Зазвичай килимок розрівнюється відразу. Та все ж таке може статися , якщо він довго доставлявся перевізником, покупець довгий час не отримував посилку або ж після отримання відразу не розпакували її та килимок знаходився тривалий час в пакуванні. Якщо так сталося , то рекомендовано згорнути його в протилежному напрямку, обгорнути стрейч плівкою і залишити в такому вигляді на пару днів.