- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Для меня слишком едкий запах и концетрррованный. После него надо еще проветривать помещение
Да, хорошо очищает , но этот минус отталкивает
И минус , что надо смывать его
Он создает пену, поэтому дополнительно еще надо водой протереть и смыть- Достоинства:
- Хорошо очищает
- Недостатки:
- Едкий запах и образует пену
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дійсно, Sano Jet Universal — потужний засіб із високою концентрацією, тому рекомендується використовувати його в добре провітрюваних приміщеннях та згідно з інструкцією. Раді, що ви відзначили ефективність очищення.
- Татьяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Отличное средство для поддерживающей уборки, придает блеск, не оставляет разводов, приятный запах
- Ірина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Приємний не їдкий запах, це плюс.
Засіб для підтримання чистити, не для драєння складного застарілого нальоту
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо вам за детальний і чесний відгук!
Нам приємно, що ви оцінили приємний аромат і м’яку дію засобу Sano Jet Universal з оцтом та лавандою. Ви абсолютно праві — цей засіб ідеально підходить для щоденного прибирання та підтримання чистоти, а не для видалення застарілого нальоту або сильних забруднень.
Для більш складних випадків рекомендуємо використовувати спеціалізовані засоби Sano з підвищеною очищувальною дією. Дякуємо, що обираєте Sano — ваша довіра надихає нас вдосконалюватися!
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Чудовий засіб,буду брати ще.
Відмінно очищає ванну та крани.
Представник постачальникаДобрий день. Дякуємо, Наталіє, за чудовий відгук!
Раді, що Sano Jet Universal з оцтом і ароматом лаванди вам сподобався. Ваша довіра до нашої продукції — найкраща нагорода для нас!
- Валентина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Це найкращий засіб для власників тварин, усуває запахи, гарно відмиває бруд різного роду. Економний.
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Перевищив мої очікування.
- Достоинства:
- Не залишає розводів, за 5 хвилин кухня сяє
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Ольга Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.5 л
Хороший засіб гарно пахне лавандою
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо за відгук!
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 1.5 л
Отличного качества средство,отмывает все на ура!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не обнаружены
Представник постачальникаДякуємо за гарний відгук!
- Марина Г***Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 750 мл
Навіть наліт на кранах не відмив.
- Наталя С***Продавец: Чистота та Догляд. Объем 1 шт: 750 мл
Средство очень хорошее. Сано - наилучщая фирма по производству бытовой химии. Всегда отдаем предпочтение товарам фирмы Сано. Очень обидно , что сегодня получили посылку и одна из бутылок полностью вытекла , а три других с пятновыводителями . При упаковке необходимо заворачивать в салафан и обматывать скочем каждую бутылку в отдельности и ставить их стоя.
- Достоинства:
- Качество продукции Сано
- Недостатки:
- Пришла разбитая посылка
- Продавец Чистота та Догляд
Доброго дня.
Перепрошуємо за доставлені незручності і пропонуємо повторно відправити вам у якості компенсації даний товар із безкоштовною доставкою у належному вигляді.