Отзывы покупателей о Средство для септиков и выгребных ям БИОПРЕПАРАТ Д-75 3 л
Есть в наличии
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Не працює, не рекомендую
- Недостатки:
- Не працює
- Иващенко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Не працює , щось робе десь вже другий раз замовляю і я зрозумів що це викинуті гроші ! Тільки ОСЕНИЗАТОР допоможе !
- Продавец Ремейк
Доброго дня, Тарасе! Нам прикро, що ви не отримали бажаного результату. Зазначимо, що на цей засіб ми отримуємо виключно позитивні відгуки від покупців, адже препарат дійсно ефективний. Як правило, відсутність результату свідчить про те, що, скоріш за все, не було повністю дотримано інструкції із застосування або правильного дозування. Для того, щоб засіб спрацював, дуже важливо чітко слідувати всім рекомендаціям виробника.
- Ігор Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Начебто працює .
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов .
- Світлана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Хороший препарат. Рекомендую
- Оксана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Дуже дієвий засіб! Рекомендую!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Непогано вигрібній ямі розмягчило жирову корку
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Чудовий препарат розмягчило жирову уроку
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
- Роман Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Використовую два місяці,стартову дозу заливав у напівзаповнену яму,раніше зверху плавала гуща а зараз нема і вода темно-зеленого кольору з сірим відтінком.Подивимося що буде далі.
- Олег Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Жодного ефекту, гроші на вітер,не рекомендую
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Хороший препарат, дієвий
- Віктор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
- Продавец Ремейк
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви поділилися враженнями. Раді, що вам сподобалось!
- ОЛЕГ Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Доступная цена при неплохом качестве.
- Лариса Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Користуюсь 4 роки поспіль і дуже задоволена. Працює на 100% відмінно. Заливаємо у каналізацію, яку потім викачуємо, ні запаху, ні решток у каналізації немає.
- Продавец Ремейк
Лариса, дякуємо за відгук.
- Никита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Ремейк
Не побачив жодного ефекту хоч влив одразу в двічи більше ніж написано, через місяць влив в четверо більше і результату 0.
- Продавец Ремейк
Доброго дня! Дякуємо за відгук! Підкажіть, щоб розібратись, ви виливали в заповнену яму чи викачену?
- Ілона Г***
Для того щоб воно працювало потрібно стартову дозу лити кожен день , для того щоб розвести стабільні бактерії , потім за тиждень 1 дозу лити місяць часу