- Алла Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Серый
Гарний дощовик
Покупкою задоволена- Продавец НОВОНЕЙМ
Вітаємо! Дуже дякуємо Вам за чудовий відгук. Раді, що покупка залишила позитивні враження, а товар сподобався Вам за якістю.
- Власова Я***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Серый
Плащ відповідає опису.
- Світлана К***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Серый
Загалом підійшов
- Достоинства:
- Захищає від дощу
- Недостатки:
- Якби більше закривало руки та і трохи великий
- Неллі Б***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Белый
Замовляла перед подорожжю - товар прийшов швидко, зайняв мало місця в валізі та відробив на всі 100%
- Достоинства:
- Комфортний дощовик, який не протікає
+10°C
- Дмитрий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Черный
Відміна якість
- Достоинства:
- Якісь
- Недостатки:
- Букатий В***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Серый
Товар підійшов, зручний, ввічливий менеджер
-5°C
- Юрій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Черный
Рекомендую для дорослих людей до 1,9 метра ростом
- Достоинства:
- Міцний, великий розмір, нормальна ціна
Соответствует
- Єлизавета Я***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Фиолетовый
Красивий колір, зручний у використанні
- Недостатки:
- Трохи рукави хотілося б довше
+15°C
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Фиолетовый
Гарний дощовик, все сподобалось.
- Головчак Л***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Желтый
Сподобався білий. Сподіваюсь буде працювати так якісно як виглядає
- Инна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Серый
Гарний і зручний, є багато кольорів, брала для батьків, тепер і собі такий хочу.
Хороша якість і набагато зручніший ніж на кнопках з переду.- Достоинства:
- Зручний
- Софія М***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Серый
тільки забрала з відділення і одразу пригодився, почалась гроза.
Що можу сказати, якість хороша, я і речі залишились сухими- Достоинства:
- компактний, легкий і міцний
- Баранова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Серый
Все що гарно в цьому дощовику , то мабуть матеріал та колір (фіолетовий) Думаю він би підійшов дитині 8-11 років. Куці , короткі рукава, збоку по дві кнопки, короткий, прикриває ледь коліна та стегна ззаду. Висновок - прогулянка горами 3 години під дощем, мокрі всі штани від коліна та рукава кофтини до ліктя. Збоку , нижче кнопок також заливає дощем. Не рекомендую для походів дорослим людям. Дарма витрачені кошти.
- Т. Д***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ
Хороший дощовик
Соответствует
- Наталия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Фиолетовый
Щиро дякую. Дощовик підійшов!!!!
Соответствует
- Матушкина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Желтый
Формат пончо справді зручний для рухів, але капюшон замалий.
- Достоинства:
- дешевий, великий
- Недостатки:
- замалий капюшон
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Желтый
Якість гарна, але короткі рукава.
- Неля С***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Белый
Хороший дощовик за свої гроші
- Продавец НОВОНЕЙМ
Дякуємо за високу оцінку!
- Галина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Серый
Дождевик пришёл вовремя,спасибо!
- Достоинства:
- Компактный,то что надо ,чтобы защитить себя и рюкзак от дождя
- Недостатки:
- Пока не вижу недостатков
- Продавец НОВОНЕЙМ
Дякуємо за Вашу високу оцінку. Нам дійсно приємно, коли Ви залишаєтесь задоволені. Чекаємо Вас знову!
- Ольга Б***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Голубой
Дощовик прекрасний. Чудовий колір та якість. Досить міцний.
- Продавец НОВОНЕЙМ
Дякуємо за такий детальний відгук. Раді, що Вам подабається товар.)
Будемо чекати Вас знову.
- Дмитро М***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Белый
Легкий і компактний, можна легко скласти в сумку або рюкзак. Воду не пропускає, добре захищає як верх, так і нижню частину тіла. Ідеальний варіант для подорожей або походів! Купував для доньки, їй сподобався.
- Достоинства:
- Компактний
- Продавец НОВОНЕЙМ
Дякуємо за відгук! Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів! :)
- Єва Д***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Белый
Дощовик - супер! Легкий, зручний і не промокає, ідеально для подорожей. Рекомендую
- Продавец НОВОНЕЙМ
Дякуємо за відгук, приємного користування!
- Роман П***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Голубой
хороший матеріал, зручна модель дощовика не не сковує рухів.
- Достоинства:
- Колір та якість
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец НОВОНЕЙМ
Роман, дякуємо за відгук. Чекаємо вас з новими замовленнями!
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Голубой
Пережив спеку, сидіння на ньому на траві замість ковдри, страшенну зливу та весь концерт. І після цього можна буде тягати далі на інші події. За свої гроші топова річ.
- Достоинства:
- Тонкий але міцний, пережив концерт зі зливою і не вмер, можна буде брати на наступні івенти/поїздки
- Недостатки:
- Капюшон дуже малий/не глибокий. Але якщо натягнути його на кепку, то вода в обличчя не заливає
- Голопапа С***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Фиолетовый
Классный
- Достоинства:
- На одежду с рюкзаком оденется легко
- Недостатки:
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Белый
Дощовик швидко висихає і легко миється, практичний для щоденного використання
- Достоинства:
- Міцний матеріал, легко миється
- Аліна В***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Белый
Зручний дощовик, з хорошого матеріалу - не салафановий пакет ))) замовляла саме пончо, щоб було зручо одягати зверху на рюкзак. Сподівання - виправдав. Дякую за якісний товар.
Соответствует
- Дімітров І***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Белый
Задоволений якістю цього дощовика, він захищає від дощу і легко одягається, займає мало місця - зручно брати із собою.
- Достоинства:
- цупкий матеріал, зручно носити із рюкзаком
Соответствует
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Желтый
Замовляла плащ-пончо,
Прислали на кнопках ...
Дуже неуважно:Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Руслан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Белый
Замовляв дощовик для доньки, вона задоволена. Він не лише захищає від дощу, але і має стильний та модний вигляд. Дякую за швидку відправку
Соответствует
- Тетяна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Белый
В захваті від дощовика!! Стильно виглядає, не промокає зовсім, в ньому дуже зручно і матеріал дійсно якісний, щільний! Підійде на любий сезон - влітку буде комфортно, взимку навіть на верхній одяг легко натягнути. Дуже задоволена покупкою.
- Достоинства:
- Весь дощовик - одне задоволення
- Недостатки:
- Їх просто немає
- Продавец Велотревел
Дякуємо за замовлення.
Приємного користування.
- Олена А***Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ. Размер: One Size. Цвет: Белый
Класний дощовик пончо, саме такий як на фото, якість - не целофан. Обслуговування і спілкування чудове. Рекомендую!
- Достоинства:
- Універсальний дощовик хорошої якості
- Продавец Велотревел
Дкуємо вам за відгук! Приємного користування!