Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Селфи палка трипод для телефонов 4 в 1 с Bluetooth-пультом универсальное крепление портативный штатив монопод тринога для андройда айфона селфипалка Beluck L02 Черный (BLKSelfL02)

Оценка пользователей 4.53/5
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Замовила селфі палку, менеджер телефоном підтвердила замовлення. Вже через день отримала. Зручна у використанні, міцна. Вже пройшла випробування на святі. За акційною ціною - просто супер!

• Продавец  BIGO

Щиро вдячні Вашому відгуку! Ви найкращі!

• Ігор Я***

Швидко і якісно

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Непогано ще б мав страховочний ремінець на руку для переноски
    • Продавец  BIGO

Щиро вдячні за Вашу думку! Ви найкращі!

• Роман Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Дуже зручний та простий у використанні

Достоинства:
    Ціна=якість
    Недостатки:
    Короткі три ноги які впливають на стійкість
    • Продавец  BIGO

Вдячні Вам за відгук. Для нас цінна Ваша думка. Ви найкращі!

• Ярослав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Брав як раз на свята, щоб фоткатись компанією, працює добре, досить стійкий, задоволений

Достоинства:
    Тринога
    • Продавец  BIGO

Вдячні Вам за відгук. Для нас цінна Ваша думка. Ви найкращі!

• Дима К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Хлипкий, неустойчивый. Телефон у меня не маленький, большая парусность.

• Продавец  BIGO

Дня доброго, вдячні за зв’язок, за Ваш відгук! У вайбер надамо фото як розкласти та поставити штатив, потрібна рівна поверхня та опір на три пелюстка та центральну вісь.

• Наталя В***

Штатив нестійкий

Достоинства:
    Недостатки:
    Нестійкий
  • Вікторія К***

Гарна річ, зручна

• Продавец  BIGO

Вдячні за високу оцінку ! Для нас важлива Ваша думка !

• Деревянко о***

Все ок

Достоинства:
    Добре тримає телефон гарно працює кнопка
    Недостатки:
    Якщо вітер або нерівна поверхня може впасти разом з телефоном
  • МАРИНА М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Трохи нестійкий з великим телефоном

• Продавец  BIGO

Добрий день ! Спробуйте виставляти трипод, щоб він тримався на трьох пелюстках + центральна опора теж прижималася до поверхні на якій стоїть. Таким чином виходить стійка тринога

• Рита
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Гарний штатив, стійкий. Користуюсь вже майже рік - нарікань немає.

Достоинства:
    Зручний
    • Продавец  BIGO

Дуже вдячні за Ваш чудовий відгук ! Ви найкращі !

• Бєлова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Класний товар та обслуговування, сподобалось що перетелефонували та уточнили про час доставки, все сподобалось

Дякую ! Ви найкращі !

• Сергей Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Хороший трипод, он же и монопод, даже с недостатками. Блютуз кнопка спуска не заработала на телефоне с Android 8. Но на Android 11 - все четко. Отличное решение, если вы занимаетесь съёмкой регулярно.
    Продавец так же отработал четко, перезвонил, уточнил детали, сроки, ну и отправил на магазин Розетка, что тоже удобно! Рекомендую!

Достоинства:
    Многофункциональный, компактный, кнопка дистанционного пуска.
    Недостатки:
    Лёгкий, ножки пластмассовые, поэтому при выдвижении телескопического удлинителя,- неустойчив
  • Екатерина Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Тоді батарейка долго в ней была, или не понятно что, но не работает кнопка для блютуз

Недостатки:
    Не работает кнопка
    • Продавец  BIGO

Доброго дня ! Менеджер зв'яжиться з Вами для вирішення питання ! На товар надана гарантія . Для включення , треба зажати кнопку на 3-4 секунди , щоб загорівся сній індикатор - тоді можна з'єднати по блютуз . Випадок одиничний але трапляється - сіла батарейка, треба змінити. Будь ласка, залишайтеся на зв'язку. Телефони вказані в гарантійному талоні.

• Наталья Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Норм но крепление хлипкое, падал несколько раз.

Достоинства:
    Норм
    Недостатки:
    Хлипкое крепление
    • Продавец  BIGO

Доброго дня ! Вдячні за Ваш відгук в 4 зірки !
      Хочемо допомогти Вам у використанні, так як селфі палиця тримає дуже добре ! Відправляємо відео використання у вайбер !

• Владислав Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Замовив цей товар суто як трипод і, хоч продавець дуже оперативно та швидко виконав замовлення, на цьому хороше завершується. Основна проблема в тому, що кріплення (не трипод) перехиляється, коли закріплюєш смартфон у горизонтальному положенні і байдуже, на яку висоту воно витягнуте, горизонт все одно завалений. Я не міг закріпити смартфон точно по центру, бо заважали кнопки гучності та ввімкнення, а кріплення у свою чергу не фіксувалося горизонтально. Але і це не одна проблема, під час закріплення на чохлі залишилася глибока подряпина, бо висувний механізм просто терся пластиковим кутом, якщо саме плавно вставляти смартфон у кріплення. Це може бути і моя помилка, але механізм міг би бути простішим для закріплення. Це повернення.

Добре регульований кут нахилу
    Недостатки:
    Не фіксує горизонтально кріплення
    Дряпає чохол при закріпленні
    • Владислав Х***

Представник магазину зв'язався в той же день, як я написав про повернення та сказав, що з цим не буде жодних проблем. Також пояснили, як правильно користуватися триподом, але для Google Pixel 7 Pro він все одно не підходить, тому все ж довелося повернути. Щодо того, що трипод залишає подряпини на чохлі, то це моя провина і представник магазину скинув відео, як правильно затискати смартфон. Загалом сервісом магазину дуже задоволений та можу рекомендувати його до співпраці, але, на жаль, до мого телефону трипод не підходить. Дякую за швидкі та змістовні відповіді представнику магазину.

• Лидия Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Неплохо. Как треногу на большой высоте, я бы не использовала, особенно на улице. Но на небольшой высоте справляется со своей задачей

Достоинства:
    Дистанционная кнопка - это реально кайф
  • Петро
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Обслуговування продавця - супер (дуже помітний клієнтоорієнтований підхід), товаром теж задоволений.

Достоинства:
    Якісний девайс, як для такої ціни
  • Наталія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Зручний, якісний товар, зразу підключилася до пульту, з цим проблем не було, як штатив, не сильно стійкий. Користуюся два дня, чудово зажимає телефон, в дома, де рівна поверхня стоїть чудово, на вулиці пробувала й то на асфальті, переживала, щоб не впав, бо гойдався в різні сторони, дивіться по власних потребах, хто на які цілі купує. В цілому задоволена, гарне обслуговування, швидко зреагували на замовлення, також швидко відправили. Дякую за гарні враження від покупки Порадила додати відео, того як користуватися, для полегшення пошуку інформації з поводженням цього товару.

Достоинства:
    Якість, клієнтоорієнтованість
    Недостатки:
    Стійкість штативу
  • Михайло
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Якісний товар та чудове обсуговування

Дякуємо за відгук!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: BIGO

Хороше обслуговування та якість товару

Дякуємо за відгук!