- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Сидять у вусі надійно, навіть коли я рухаю головою, бігаю, змінюю позиції.
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Марія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Чудово приглушують хропіння, звуки з вулиці, навіть будівельний шум.
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Кирило Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Навіть після цілої ночі не тиснуть і не випадають.
Дуже вам дякуємо за оцінку товару!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Жахливі беруші, спати в них неможливо, дуже швидко починає боліти у вухах, дуже сильний тиск зсередини, хоча вони входять дуже легко.
У одному вусі тепер набряк, сподіваюсь до лікаря не доведеться йти.
Не раджу брати- Достоинства:
- Не випадає з вух
- Недостатки:
- Жахливий біль у вухах
- Продавец kostor
Доброго дня!
Щиро шкода, що наші беруші викликали у вас дискомфорт. Ми дуже цінуємо зворотний зв’язок і розуміємо, що відчуття можуть бути індивідуальними — особливо при тривалому використанні.
Беруші моделі BL-44 виготовлені з м’якого гіпоалергенного силікону та розраховані на багаторазове використання, але, на жаль, не всім підходить однакова форма або ступінь розширення в каналі.
Обов’язково передамо вашу ситуацію на перевірку нашому постачальнику.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Нормальні беруші, користуюсь два роки. Пробував і силіконові накладки і пінні. Синя річ не зручна, тому після декількох використань зняв її і використовував тільки накладку та стрижень. Пінні накладки гарно розташовуються у вусі та мають непогану шумоізоляцію. Силіконові накладки на початку були незручні, натирали вуха, але потім стало не боляче. Якщо спите на боку, може надавлювати на вуха, буде неприємно. По шумоізоляції що силіконові, що пінні видають однаковий результат, непоганий. Тікання годинників не чутно. Ричання автомобілів з вулиці ледь чутно. Сирену та вибухи чутно трохи тихіше, ніж без беруш
- Продавец kostor
- Віталій О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Все ок
Прийшло без змінних амбушюр
- Продавец kostor
Шановний Віталій, змінні насадки мають бути в чорному кейсі якщо їх там не було це потрібно було зафіксувати на відділенні де ви забирали. Якщо ви не перевірили стан товару при отриманні ви не дотрималися умов гаранатії.
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Хороший товар
- Продавец kostor
- Николай О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
В целом на 4
На пальчике, на котором держатся беруши, есть усики: пластик жёсткий, при замене беруш можно повредить. Силиконовый вероятно выдержит, то как пенка себя поведет - вопрос.
Возможно производителю стоит придумать другой способ крепления.- Достоинства:
- Плотное прилегания, хорошая звукоизоляция, простота в использовании, удобный кейс, во время использования нет усталости, есть замена.
- Недостатки:
- Крепление беруш
- Продавец kostor
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Гроші на вітер, повне розчарування
- Достоинства:
- Недостатки:
- Нічого не поглинають, навіть фонові звуки в кафе
- Продавец kostor
Шановна Катерина, нам прикро що вам несподобася товар....ці беруші знижують рівень шуму до 40 дБ, вказано в описі ...можливо вам ця модель не підходить
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Працюють гірше, ніж звичайні беруші з аптеки. Для невибагливих людей згодиться, але якщо ви хочете взагалі нічого не чути - проходьте мимо.
Якщо спите на спині чи на животі - норм, але якщо, як я, спите на боку, то не беріть - впиваються у вуха, спричиняючи дискомфорт.- Достоинства:
- Багато запасних амбюшурів, вистачить надовго
- Недостатки:
- Дискомфорт при використанні. Звукоізоляція на трієчку
- Продавец kostor
Шановний Артем, нам прикро що вам несподобався товар, можливо вам саме ця модель не підходить....поглинають шум вони до 40 ДБ
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Повна туфта, не рекомендую взагалі!!!! Просто викинув гроші на вітер.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Взагалі не захищаю від шуму, навіть маленького.
- Продавец kostor
Добрий день, нам прикро що вам не сподобався наш товар, можливо ця модель просто вам не підходить
- Карина Е***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Вообще не поняла, что они дают. Немного приглушают звуки, но минимально. Не решили мою проблему
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не решают проблему
- Продавец kostor
Шановна Катерина, нам прикро що вам несподобася наш товар, можливо саме ця модель вам не підходить...знижують рівень шуму до 40Дб, це зазначено в описі
- Василий К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Все супер! Рекомендую.
- Продавец kostor
- Александр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Рекомендую
- Достоинства:
- Зручні у використанні, гарно приймають форму вуха
- Продавец kostor
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Нема нарікань
- Продавец kostor
- Михаил Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Гарні, нарікань немає
- Продавец kostor
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Хороший товар
- Продавец kostor
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
- Продавец kostor
Велике спасибі за ваш позитивний відгук! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Беруши супер,товар якісний,рекомендую.
- Продавец kostor
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Беруши якісні
- Продавец kostor
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Мне они подошли отлично, до этого были резиновые, уши ужасно болели после 10-и минут использования. В этих берушах стоит специальная пеновидная заглушка, которая принимает форму уха. Качество на высоте, очень рад покупке!
- Достоинства:
- Стоимость, удобный кейс + много пар заглушек
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Губчастий амбушер зручно сидить у вухах, однозначно 5 балів, рекомендую!
- Олег К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 12. Размер: One Size
Не працює належним чином
- Продавец Ovollovo
Шановний Олег. Нам прикро, що у вас виникли прорблеми з товаром. Ми готові вам обміняти або повернути кошти. Будь ласка зверніться до сервісної підтримки за номером телефону або в чат підтримку і ми вирішимо ваше питання.