- Ігорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Часи ужасні качество плохе зарядне немагнітится програма не устанавлюєтся на телефон це жесьть
- Достоинства:
- Недостатки:
- Фігня
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
На 4
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Мало тримає заряд. -30 годин
- Продавец Trend Shop Lot
Дякуємо за ваш відгук
- Дмитрий Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Ужасные часы, очень плохо держат зарядку, нужно заряжать практически каждый день, точно не покупайте, а поищите бивариантный подороже, но качественный!!
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Продавець допоміг налаштувати і встановити програму на телефон, на всі питання по користуванню відповів.
Трохи роз'єднувався з телефоном, не завжди вібрація на дзвінок спрацьовує.
Потрібно заходити у додаток на телефоні щоб переглянути деталі.- Достоинства:
- Легкий
- Недостатки:
- Не підтримує сповіщення з Вайбер, Телеграм, роз'єднується з телефоном не вібрує на руці коли дзвінок.
- Продавец Trend Shop Lot
Дякуємо Вам Наталія за позитивний відгук
- Губа К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Ужасные часы
- Достоинства:
- Недостатки:
- Ужасное качество
- Валентина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Плохо держит зарядку,часто выключается
- Достоинства:
- Недостатки:
- Плохо держит заряд
- Продавец Trend Shop Lot
Доброго дня. Дякую вам за відгук
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Був пошкоджений я не помітила відразу, качество погане тепер тільки викинути і взагалі не працює. Так що не рекомендую
- Достоинства:
- Спочатку сподобався
- Недостатки:
- Був пошкоджений
- Продавец Trend Shop Lot
Доброго дня. Вам зателефонує наш менеджер
- Павло Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Так трохи сложно пользоватись після того як була до цього старіша версія мі бент 5 . Але працють суперські всім рекомендую
Дякуємо Вам за позитивний відгук. Користуйтесь із задоволенням
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Спочатку не підключався а зараз дуже погано заряджається
Дякуємо Вам Аліна за відгук
- Виктория К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Відмінний
- Продавец Trend Shop Lot
Дякуємо Вам Вікторія за позитивний відгук. Користуйтесь із задоволенням)
- Павел М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Не ставит лецинзионное программное
- Достоинства:
- Недостатки:
- Очень плохо заряжается
- Продавец Trend Shop Lot
Яке ви маєте програмування? В комплекті іде QR код для підключення телефону. Більше нічого не потрібно. І не плутайте з іншою фірмою виробником браслетів. Гарного дня.
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Разочарование
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не держит заряд, яркость плохая,время не синхронизируется с телефоном
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Не рекомендую це гроші на вітер .Не підключило ні до одної програми.
- Достоинства:
- Не мае
- Недостатки:
- Не працює
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Викорастовувати можна тільки в якості годинника, пару тижнів, поки зовсім не перестане працювати.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Один суцільний недолік
- Продавец Trend Shop Lot
Доброго дня Андрію. Так, браслет можна використовувати просто як годинник. Але ми радимо користуватися всіма іншими функціями браслету. Товар, новій і акумулятор свіжий, тому працюватиме дуже-дуже довго. Вам всього найкращого бажеємо. Гарних та корисних замовлень.
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Замовила браслет, приїхав розряджений, дома коли зарядила, увімкнула, спочатку намагалась приєднати до оригінального додатку, не вийшло. У інструкції побачила qr-код с посиланням на інший додаток, коли завантажила, зрозуміла що додаток, як і сам браслет, китайська підробка, поганої якості. Звернулась до продавця з вимогою повернути товар, оскільки ще не пройшло 14 днів, мене проігнорували. Не рекомендую покупати браслет, і не тільки. Магазин Trend Shop Lot у моєму особистому чорному списку, за таке ставлення до покупця, ніколи в житті нічого більше не куплю у них.
- Достоинства:
- Недостатки:
- китайська підробка, незручний додаток, браслет лагає, не кожного разу спрацьовує сенсор
- Продавец Trend Shop Lot
Доброго дня. Цей браслет від іншого виробника і має ішну програму для завантаження. Про який оригінальний додаток ви пишете, мені не зрозуміло. Ми продаємо нові браслети і вони працюють, про що свідчять відгуки наших клієнтів. Майте на увазі, що зараз всі браслети зроблені в Китаї. Виробники дуже багато, моделей дуже багато, програми також до них свої. Якщо вас не влаштовує товар, ви можете його повернути на протязі 14 днів за умови збереженої упаковки та зовнішнього вигляду товару. Ви не зверталися на повернення товару, ви просто написали коротке повідомлення що вас не влаштовує.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Браслет пришёл без кабеля зарядки, выключен, включить невозможно из-за отсутствия кабеля, коробка открывалась.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Комплектация товара
- Продавец Trend Shop Lot
Доброго дня. Вам зателефонує наш менеджер та вирішить питання.
- ВіраОтзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Хороший годинник, виправдовує власну вартість
- Достоинства:
- добре рахує кроки
- Недостатки:
- Погано визначає АТ
- Продавец Trend Shop Lot
Дякуємо Вам Віра за відгук. Користуйтесь з задоволенням.
- Бака Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Проблема решена
Я була здивована, прийшла посилка. Коробок порвоний , ремішок облізений в заді на блочку велика подряпина
- Недостатки:
- Не рекомендую
- Продавец Trend Shop Lot
Доброго дня Юлія. Вам зателефонує наш менеджер, та вирішить проблему.
- Виталий Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Trend Shop Lot
Умный будильник нет как такового, хотя может я и не разобрался, но заряжать очень устал. Сон отследит тоже хорошо, я спал 2 часа, посмотрел данные отличный сон)))) Не кому не рекомендую покупать.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Работает 24-30 часов
- борис н***Продавец: Trend Shop Lot
пришлось отказаться от выкупа
- Достоинства:
- Обслуживание нормальное
- Недостатки:
- товар бракованный