- NikitaПродавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Дякую за швидку доставку та зворотній зв'язок продавцю
- Достоинства:
- Заряджає + якщо сильно замахнутися, то такою банкою можна москалів по голові п**дити
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Андрій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Продавець дуже чемний, швидко зв'язалися, швидко доставили товар.
Повербанк брав з розрахунку підключатися ноутбуком.
З 30% до 100% повербанк заряджався приблизно 4 години- Достоинства:
- надає сподівання на більш комфортне перебування під час відключення світла
- Продавец LikePrix
Доброго вечора. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Цілком задоволена.
Відповідає описаним характеристикам.
Брала для роботи ноута Asus.
Вистачає до 10 годин роботи(при повному заряді ноута, що дуже важливо! і впливає на витрату заряду та навантаження на сам павер)
На швидку повну зарядку телефона втрачає ~ 10%.
Додатково придбала блок живлення на 65w. (Уважно перечитуйте опис, де є рекомендації)
Завдяки чому поповнюється заряд швидко, 50% десь за 1-1,5 (до позначки "0" не розряджався)
При роботі трішки нагрівається, не суттєво, але ж не без того.
Рекомендую!
Є з чим порівняти. Маю павер іншої фірми, теж на 30 000 але на 22w - не витягує і в половину в порівняння.- Достоинства:
- Потужний! Швидка зарядка, індикатор заряду білосніжний і приємний на дотик корпус(кому важливо)
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Михаил Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий повербанк, може заряджати ноутбук, сам він швидко заряджається, стильний і приємний на дотик.
- Продавец LikePrix
Доброго дня. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Дарья У***Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
В основному купувала як альтернативне джерело для живлення ноута, вистачає приблизно на одну повну зарядку. Заряджає добре, наразі все влаштовує.
- Достоинства:
- Швидка зарядка батареї, декілька заряджувальних пристроїв, хороша ємність
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Дарія. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Придбав 2 одиниці цього павербанка для заряджання ноутбуків. Доставили швидко, за пару днів. Пристрій приходить зарядженим приблизно на 88%, що дуже зручно, якщо раптово вимкнули світло.
- Достоинства:
- Надійний пристрій, приходить зарядженим.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Юлія П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний, швидко заряджається, вистачає на 1.5 зарядження ноута 1 зарядка телефона. Користуючись більше місяця
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Радий що працює, зауважень немає
- НаталиОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Спасибо! Люблю эту фирму (Baseus) ещё в 2021 году приобрела батарею ,прослужила 4 года за 1600гривен!
Вот сейчас купила лампу и взяла батарею 30.000
Я, очень надеюсь что прослужит для меня долго! Спасибо большое производителям! Всё работает....
Достоинства: Прослужила предыдущая модель 4 года
Недостатки: Только вес!- Достоинства:
- Baseus
- Недостатки:
- Вес
- Продавец LikePrix
- Тарас З***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все відмінно і вчасно. Дякую
- Дарья В***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Способный зарядить ноутбук и телефон !
- Достоинства:
- Качественный и емкий
- Недостатки:
- Анастасія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний повербанк, брала для зарядки ноутбука Hp, який потребуе потожності 45W, все підійшло.
Продавець відправив замовлення у день оплати. - Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Павербанк крутий, цей брав не собі але користуюсь таким самим
- Достоинства:
- Швидка зарядка, велика кількість роз'ємів, ємність
- Недостатки:
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все працює, все добре, з перехідником ноут заряджає
- Достоинства:
- Велика ємність
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Продавець швидко зв'язався. Швидко відправив. Павербанк виглядає гідно. Покупкою задоволений.
- Достоинства:
- ціна/якість
- Недостатки:
- не виявлено
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Отличный товар, пришло вовремя, все отлично работает
- Достоинства:
- Цена = качество
- Продавец LikePrix
- Катерина Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Чудовий повербанк, працює добре, недоліків не знайшла
- Продавец LikePrix
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все відповідає опису, відправник відповів та відправив досить швидко.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Олег. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Богдан К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Замовлення підтвердили і відправили швидко. Павербенк працює добре, поки що мінусів не знайшов.
- Достоинства:
- Потужності достатньо, щоб заряджати ноутбук.
- Недостатки:
- Поки немає.
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Богдан. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Кріжевські О***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
В процессе тестирования
- Достоинства:
- Достоинства компании: очень оперативно отреагировали и отправили
- Недостатки:
- Не успел ещё найти, чуть позже напишу
- Продавец LikePrix
- Виталий К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Купував 2 дані павербанку для використання з Oculus Quest 2. Дуже задоволений покупкою - якість виконання на висоті, заряджаються досить швидко (як для своєї потужності), показники напруги досить стабільні. Взагалі, не перший рік користуюсь продукцією від Baseus, і завжди залишався дуже задоволений їх якістю. Дякуємо продавцеві за відмінний товар та за оперативну доставку. Рекомендую!
- Достоинства:
- Товар відповідає заявленій ємності, відмінна якість виконання, хороші та стабільні показники заряду
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Віталій. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- Павел Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Гарний павербанк, прийшов майже повністю заряджений, одразу спробував зарядити свій ноут
Все працює, швидко заряджається що дуже корисно зараз )- Достоинства:
- Швидко заряджається
Підходить під ноут(макбук 16 про - протестовано) - Недостатки:
- Оксана С***
А підкажіть. Сам павербанки швидко заряджається?
- Владислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Павербанк приїхав досить швидко, непогано зібраний, трохи тяжкий що і не дивно, корпус і кнопка не тріщать. Був розряджений в 0, на 30w зарядці висів усю ніч, але пізніше зміг зарядити комплектним кабелем з ~5 до 100% не сильно навантажений Air m1 2020, втративши при цьому приблизно до 50% свого заряду. В робочому процесі побачимо, але є надія на 1.5-2 заряди. З часом відгук доповню. Продавцеві дякую за зворотній звʼязок та оперативність (реакція на замовлення о 9 вечора)!
- Достоинства:
- Кількість портів, ємність, швидкість заряду девайсів, дизайн, вивід на екран як заряду так і напруги
- Продавец LikePrix
- Елена Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Класний, робочий powerbank. Купувала для зарядки ноутбука. Сам powerbank заряджався до 100% 7 годин.
Дуже уважний і вічливий продавець. Задоволена.- Продавец LikePrix
- Тарас Т***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Купив спеціально для ноутбуку, все працює, доставили швидко. Після відключень світла коментар доповню.
- Достоинства:
- Все функціонує як очікувалось
- Віталій К***
Вітаю! А яка модель вашого ноута?
- Ірина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Оперативно звʼязались, дуже уважно і ввічливо відповіли на всі питання, швидко доставили. Якість і пакування чудові! Дякую.
- Продавец LikePrix
- Наталья Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Швидка доставка від продавця! Дуже дякую!
- Достоинства:
- Від цього поверу можна заряджати ноут.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец LikePrix
- Влас Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Павербанк прийшов зарядженим, гарно тримає заряд. Топ за свої гроші. Продавець ввічливий, швидко відправив
- Достоинства:
- Чудово тримає заряд, підходить для ноутбука
- Продавец LikePrix
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Все чудово працює
- Продавец LikePrix
- Виктор Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Якість - супер!!! ДОСТАВКА - оперативна!!!
- Достоинства:
- В наш час ДУЖЕ важливо мати ТАКИЙ НАДІЙНИЙ АПАРАТ під час відключень:-)
- Продавец LikePrix
- ЄвгенійОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Всіх Вітаю!
Замовляв товар, все чудово. Доставили вчасно, все запаковано і по ціні відповідно. Сам павер виглядає дуже потужно)
Рекомендую продавця!- Достоинства:
- Крутий павер
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец LikePrix
- Константинов Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Дуже швидко отримав, свої функції виконує чудово
- Продавец LikePrix
- Ян К***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Павербанк потужний)
Свої обовʼязки виконує на відміно.
Доставка дуже швидко та якісно.- Продавец LikePrix
- Макаренко А***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Відповідає заявленим характеристикам, продавець швидко відреагував на замовлення та відправив товар.
- Достоинства:
- Відповідає заявленим характеристикам.
- Недостатки:
- Вага, габарити, але це відповідає такій ємності.
- Продавец LikePrix
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Белый
Користуюсь baseusom не вперше.Дуже хороші повербанки.Рекомендую. Заказ отримав через 2 дні після замовлення
- Достоинства:
- Велика ємність.Швидка зарядка
- Продавец LikePrix
Доброго вечора Олександр. Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми цінуємо зворотній зв'язок від наших покупців. Будемо раді вашим замовленням знову. Спасибі що вибрали наш магазин.
- НАТАЛИОтзыв от покупателя. Продавец: LikePrix. Емкость батареи: 30000. Цвет: Черный
Лучший проверенный годами! Уже второй купила и пользуюсь 2 год
Первый прослужил 5 лет!лучшая батарея из всех! Браво так держать!!!!!- Недостатки: