- Інна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Гарний корм
Давно ним користуємося- Достоинства:
- Дуже гарний для цуценят
- Недостатки:
- Катя М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЕКСПЕРТПЕТ. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Гарний корм
- Продавец ЕКСПЕРТПЕТ
Дякуємо за замовлення та зворотній зв‘язок.
Ми раді, що Ви залишились задоволені покупкою в нашому зоомагазині.
Нехай Вашому хвостатому смакує.
До наступних зустрічей!
- Иван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Все супер!
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Супе задоволені
Рекомендую - Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Якість мупер,прийшло швидко,замовили ще ,ціна набагато дешевше ніж в магазинах,для білих порід супер ,волосся не красить.
Корм супер,песик задоволений
- Достоинства:
- Ціна,смак,обьєм
- Недостатки:
- Рухама Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Спасибо за заказ!
- Достоинства:
- Мелкий,это очень хорошо!!!!
- Недостатки:
- Нет .
- Елена Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
super
- Достоинства:
- 100%
- Кримова Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Чудовий корм.
- Достоинства:
- Якість супер
- Недостатки:
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Добрий корм за ці гроші.
- Достоинства:
- Поживний,антіалергений,смакує.
- Недостатки:
- Незнайшов.
- Наталия Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Наше цуценя (Йорк) цей корм не їсть (що тепер робити з таким великим пакетом тепер не знаю). Прочитавши відгуки покладала великі надії на цей корм. Але дива не сталося. Наше цуценя корм цієї серії з куркою їсть, але без великого задоволення.
- Достоинства:
- Розмір крекети. Немає різкого запаху.
- Недостатки:
- Цуценя не їсть. Велике пакування.
Представник постачальникаДобрий день, Наталіє!
Нам шкода чути про ситуацію, яку Ви описуєте. Ми піклуємось про те, щоб продукція Purina була високої якості, смачною для домашніх улюбленців і повністю відповідала вимогам та інтересам наших споживачів. Ми розуміємо, що вподобання у кожного улюбленця індивідуальні, й тому завжди стараємось створити такий корм, який смакував би всім улюбленцям. Та причини, чому корм може не подобатись, бувають різними.
Якщо у Вас залишились зауваження або питання щодо нашої продукції, Ви завжди можете звернутися на безкоштовну Лінію турботи Nestlé за номером 0 800 50-09-50. Дякуємо!
- Рыбалтовский В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Ок
- ЛинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Для шпіца - супер. Беремо вже 4 пачку, в цей раз нарешті приїхала у новому дизайні.
- Достоинства:
- Собака дуже любить цей корм
- Недостатки:
- Кіт краде його у собаки
- Валерія К***
Під скажіть будь ласка чи не течуть очки в вашої собаки від цього корму?
- Маслова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
В целом корм хороший, нашему щенку только этот и подходит по составу, так как пищевая аллергия на курицу и все другие корма просто не подходят. Из недостатков конечно срок годности (
Вроде на картинке пачка нового дизайна, а по факту старого дизайна с подходом сроком годности. Ну и цена без скидки 1062, а срок до августа, не очень приятно. Так как получается нашей малышке впритык будет.- Достоинства:
- Щенку нравится, мелкий размер
- Недостатки:
- Срок годности
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Рекомендую.
- Достоинства:
- Собачці (йорк) дуже сподобався корм. Перестала чухатись, тому й купупували саме цей корм.
- Олександр П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Знаю, що Омега дуже добре для розвитку малих щенят, тому обрали саме з лососем. Наш малий вподобав цей корм, їсть із задоволенням, все з'їдає до останньої гранулки.
- Владислав Н***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Моєму улюбленцю корм подобається і заходить на ура! Настрій і життєві показники в нормі, аналізи здавали, теж все добре. Правильно пібране харчування тримає його в тонусі і дає змогу добре розвиватись
- КириллПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Раньше рыбных кормов собаке не покупал, поскольку был уверен, что рыба это парафия котов. Но после угощения на сборах собаководов, я свое мнение изменил и теперь частенько его балую лососятиной.
- ЕкатеринаПродавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Наш чіх, 2,5 місяці, їсть його з вееееликим задоволенням
- Достоинства:
- Дрібний
- Недостатки:
- Цуценя дуже швидко з'їдає
- Анастасия К***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Корм беру постоянно. Моему собакену нравится.
- Достоинства:
- Корм
- Наталья П***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Кормом довольны, кормим собаку (чихуахуа) этим кормом уже больше года. Как итог, собака перестала чухаться. До этого была пищевая аллергия от других кормов не было эффекта. На этом же корме пёс сыт и не чешется)
- Достоинства:
- Вкусный для собаки, доступная цена, не вызывает аллергии
- Белоножко Д***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
- Достоинства:
- Смачний, не викликає алергію
- Недостатки:
- Не дуже зручний зіпер, але ми пересипаємо в іншу ємність.
- Белоножко Д***Продавец: Rozetka. Количество в упаковке: 1. Вес 1 шт: 3 кг
Рекомендую Про План, наш старий пес теж його їв, ніколи не змінимо, корм по-справжньому якісний
- Достоинства:
- Дуже смачний нашому цуценятку, шерсть блищить, це все ж таки не курка і зразу видно різницю. Цей корм Бімчик їсть із задоволенням, не викликав в нас алергії, бо на корм з куркою починав реагувати сильно :-( Сам корм маленькими гранулами, песику зручно їсти.
- Недостатки:
- Не дуже зручний зіпер, але ми пересипаємо в іншу ємність.