- Іван Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: sMall. Цвет: Black
Користуюсь два роки, раз-два у тиждень по 3-5 год, зауважень не маю. Гарнітура працює все ок.
- Достоинства:
- Батарея тримає добре, не підводила, якісний звук
- Продавец sMall
Дякуємо за ваш відгук, Іване! Радий чути, що гарнітура служить вже два роки без проблем і повністю вас задовольняє. Дякуємо за довіру та ваші слова!
- Ауріка Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Гарнитура удобно сидит в ухе и хорошо подавляет шумы, что важно при разговорах в дороге и офисе. Связь стабильная, пользоваться комфортно.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Ауріка!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що гарнітура комфортно сидить у вусі, забезпечує стабільний зв’язок та допомагає зменшувати сторонні шуми під час розмов. Нехай користування приносить лише позитивні враження та зручність щодня!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Загалом гарнітура класна і зручна використання. Легко підключається до телефона, звук чистий, шумів майже не чути навіть у шумі міста.
Вітаємо, Іван!
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що ви оцінили зручність гарнітури, просте підключення та якість звуку. Раді, що вона забезпечує комфортне спілкування навіть у шумному оточенні. Бажаємо вам приємного користування та лише позитивних вражень від покупки!
- Тимофій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Гарнітура зручна у використанні, добре тримає Bluetooth-зв’язок .
Вітаємо, Тимофій!
Дякуємо за ваш відгук!
Нам дуже приємно, що гарнітура виявилася зручною у використанні та стабільно тримає Bluetooth-зв’язок. Бажаємо вам комфортного користування та лише приємних вражень від покупки!
- Илья К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Можливо не ті вислали.Служба підтримки зверніть увагу було фото з кейсом там де показує заряд,фото прибрали,гарнітура прийшла без кейсу.Тре вирішення питання!
- Достоинства:
- Прийшло швидко,працює
- Недостатки:
- Прийшло без кейсу,можливо не ту модель вислали.Фото з сайту прибрали де був кейз,є багато аналогів з кейсом в цій ціновій категорії
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ви зіткнулися з цією ситуацією. Виробник дійсно оновив комплектацію цієї моделі та прибрав зарядний футляр. Ми вже повністю актуалізували інформацію та фото в картці, тому зараз вона на 100% відповідає дійсності.
- Евгений Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Тільки у вечірній час звернув увагу що мабуть щось не те дали? Шановні а деж оцей футляр для зарядки?
- Достоинства:
- Поки не бачу?
- Недостатки:
- Мабуть не те що треба отримав?
- Віталій В***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Майже все супер, але якщо дзвонять мені через будь який месендж то гарнітура не працює. Якщо я телефоную через месендж то все працює. Але це маленький мінус, на який не варто звертати уваги. Користуюсь більше ніж 6 місяців. Рекомендую.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Віталій!
Дякуємо за ваш відгук!
Згідно замолення, нам надзвичайно приємно, що ви користуєтеся нашою гарнітурою вже понад рік — це найкращий показник надійності.
Щодо вашого зауваження про вхідні дзвінки у месенджерах: це часто пов'язано з налаштуваннями дозволів самого додатка або операційної системи смартфона (Android/iOS), які не завжди автоматично перенаправляють звук на Bluetooth-пристрій під час вхідного виклику через інтернет. Спробуйте перевірити в налаштуваннях месенджера, чи встановлено гарнітуру як основний пристрій для аудіо.
Раді, що попри цей нюанс, ви задоволені покупкою і рекомендуєте нас іншим!
- Сільвія О***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Звук чистый, шумодав реально работает, зарядка удобная.
Вітаємо, Сільвія!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що звук гарнітури чистий, шумодав ефективний, а зарядка зручна.
Бажаємо комфортного користування та приємного прослуховування!
- Генріх Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Гарнітура крута
Вітаємо, Генріх!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що гарнітура вам сподобалась. Бажаємо комфортного користування та приємного прослуховування!
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Все працює, чудова річ за таку ціну
Вітаємо, Ірина!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що гарнітура працює справно та повністю виправдав ваші очікування за таку ціну. Приємно знати, що ви задоволені покупкою!
Бажаємо комфортного та приємного користування!
- Наталя К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
В цілому прекрасна річ. Основний мотив придбання - тривала робота на одному заряді - повністю підтвердився. Цілий день розмов і прослуховування аудіо на середній гучності. Плюс зарядний кейс, який дозволяє зарядити гарнітуру декілька разів.
- Достоинства:
- Довго працює без підзарядки, швидко заряджається в кейсі, впевнений прийом сигналу на відстані де інші (мої) гарнітури втрачають зв'язок,
- Недостатки:
- Люфт кнопки гучності: чути як вона рухається, коли повертаєш голову. Інші кнопки без люфту.
При підключенні до ПК завжди максимальна гучність (забуває старі установки) з телефоном все нормально.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Наталя!
Дякуємо за детальний відгук та ваші спостереження.
Раді чути, що гарнітура повністю відповідає вашим очікуванням щодо часу роботи на одному заряді та швидкості підзарядки в кейсі, а також забезпечує стабільний прийом сигналу.
Бажаємо вам комфортного використання гарнітури та приємного прослуховування!
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Не якісно
Вітаємо, Світлана!
Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
Бачимо, що гарнітурою ви користуєтесь вже майже рік, тому нам трохи прикро читати такий відгук. Більшість наших клієнтів відзначають дуже хороше співвідношення ціни та якості.
Ми обов’язково постараємось допомогти або підказати рішення.
Ми завжди на зв’язку та відкриті до діалогу, адже для нас дуже важливий досвід кожного клієнта.
- Остап Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Гарно працює, зручно сидить, шумів майже не чутно.
Вітаємо, Остап!
Дякуємо вам за відгук!
Дуже приємно, що пристрій гарно працює, зручно сидить і майже не створює шуму.
Бажаємо комфортного та приємного користування!
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Все пройшло добре, гарнітура працює.
Вітаємо, Сергій!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що гарнітура сподобалась і працює без проблем. Бажаємо приємного користування!
- Гордієнко О***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Брала для чоловіка водія, йому дуже сподобалося
- Достоинства:
- Не чутно ніяких зайвих звуків
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Олена!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що подарунок сподобався і працює без зайвих звуків.
Бажаємо вашому чоловіку приємного користування!
- Олександр З***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Попрацювала один день,
- Достоинства:
- Працювало все добре
- Недостатки:
- Після зарядки перестав працювати.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо вам за зворотний зв’язок.
Ми вже зв’язалися з вами та очікуємо надходження гарнітури для перевірки й обміну.
Обов’язково розберемося в ситуації та запропонуємо рішення.
Ми завжди на зв’язку й готові допомогти! - Олександр З***
Проаналізував чому так сталося, прийшов до висновку що вина моя, поставив на швидкісну зарядку сам навушник. Тому будьте обережні з цим.
- Валентина З***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Прийшли дуже швидко,працюють добре.
Вітаємо, Валентина!
Дуже дякуємо за відгук!
Раді, що все прийшло швидко і працює добре. Якщо знадобиться допомога чи порада — завжди звертайтеся!
- Володимир Х***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Адекватный продавец. Не ховається, на контакті - самі написали у месенджер з пропозиціями турбувати, коли щось буде не зрозуміло ( ДВІЧІ), відповідають одразу. Підкупило те, що інструкція одразу в характеристиках і позитивні відгуки. Товар прийшов швидко. Запакований у пристойну коробку і запаяний плівкою, є шнурок зарядки і додаткові "вушні вкладки" . Футляр був заряджений на 100% ( хоча він якийсь легенький), гарнітура на 70%, причому через погодні умови, відсутність електроенергії і поломку генератора у пункті видачі ( таке трапляється) забрав день так на треті, після доставки. Гарнітура з'єналася швидко, звук приємно здивував - чутно гарно без шумів і "звуку як з діжки". З вуха не випадає, тримається гарно. Скільки тримає заряд реально, не можу сказати - брав у подарунок. Але по першому враженню рекомендую.
- Достоинства:
- Швидко доставлено, є зв'язок з продавцем, інструкція українською на сайті Розетка одразу в характеристиках.
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Володимир!
Дякуємо за ваш детальний відгук!
Раді чути, що гарнітура та обслуговування вас задовольнили — швидка доставка, наявність інструкції та зручний зв’язок із продавцем роблять покупку комфортною.Дякуємо за рекомендацію і бажаємо приємного користування!
- Станіслав Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Навушники легкі, зручно сидять у вухах навіть під час тривалого використання.
Вітаємо, Станіслав!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що гарнітура зручна навіть під час тривалого користування.
Бажаємо приємного прослуховування і будемо раді бачити вас знову!
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Слухаю музику, подкасти та відповідаю на дзвінки — усе працює стабільно.
Вітаємо, Людмила!
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що гарнітура стабільно працює для музики, подкастів і дзвінків. Бажаємо комфортного користування щодня!
- Любава К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Гарнітура виглядає стильно, матеріали приємні на дотик.
Вітаємо, Любава!
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що гарнітура сподобалася та виглядає стильно, а матеріали приємні на дотик. Бажаємо комфортного та приємного користування
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Користуюсь гарнітурою вже більше місяця. Я водійка ' і постійно бути на зв'язку особливо безпечно це важливо. Дуже зручно . Постійно слухаю музику через блютуз . Звук хороший . В наборі йде три розміри навушничка обов'язково якийсь підійде. З вуха не випадає. Дуже добре що окремо заряджається кейс . Зараз це актуально так як зі світлом халепа. Недоліків не знайшла .
- Достоинства:
- Дуже зручна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Юлія!
Дякуємо за детальний відгук!
Раді чути, що гарнітура вам так зручна і допомагає залишатися на зв’язку та слухати музику. Приємно знати, що всі деталі, включно з кейсом та різними розмірами навушників, виявилися корисними. Бажаємо комфортного користування й надалі!
- Черненко А***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Все добре, користувалась поки не довго але свою функцію виконує добре
Вітаємо, Анна!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що гарнітура вас задовольняє і виконує свою функцію!
Користуйтесь із задоволенням.
- Анастасія В***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Гарнітури вистачило рівно на пів року, кейс перестав заряджати навушник, тепер треба лише напряму заряджати, перестала бути зручною у використанні, треба купувати нову гарнітуру. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!!!!
- Достоинства:
- Зручна у використані
- Недостатки:
- Швидко ламається
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Анастасія!
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок. Нам шкода, що у вас виникла така ситуація з гарнітурою. Ми вже зв’язалися з вами та очікуємо на відповідь. Гарнітура перебуває на гарантії, тож ми обов’язково допоможемо вирішити це питання.
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Гарнітура працює без нарікань, звук чистий. Заряд тримає добре.
Вітаємо, Андрій!
Дякуємо вам за відгук!
Раді чути, що гарнітура працює без нарікань, звук чистий, а заряд тримає добре.
Бажаємо приємного користування! Якщо знадобиться допомога — ми завжди на звʼязку.
- Вікторія Я***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Замовлення прибуло вчасно. Гарнітурою задоволені якість хороша, чути добре .
Вітаємо, Вікторія!
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що гарнітура сподобалась і якість звучання вас задовольняє. Бажаємо комфортного користування!
- Євген Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
сразу не писав, бо тестував, але тепер можу з упевненістю сказати, що товар вартує своїх грошей: зв'язок з смартфоном тримає впевнено, звук - чистий, заряд батареї - теж тримає добре)) поки - все; якщо буде щось нове, - то відгук доповню))
Вітаємо, Євген!
Дякуємо за ваш детальний відгук! Раді чути, що гарнітура виправдала очікування та працює добре. Будемо раді, якщо поділитеся враженнями й після подальшого користування!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Дякую за товар! Все супер! Дуже швидка доставка! Рекомендую!
- Достоинства:
- Товар відповідає своїй ціні.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Олександр!
Дякуємо за ваш відгук! Раді чути, що гарнітура вам сподобалась і доставка була швидкою. Дякуємо за рекомендацію!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Замовляла на подарунок, все працює , все супер. Буду замовляти ще собі.
Вітаємо, Олена!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що гарнітура сподобалася та все працює відмінно. Приємно, що плануєте замовляти ще!
Користуйтеся із задоволенням!
- Уляна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Товар супер! Гарно запакований, без дефектів! Доставка супер швидка
Вітаємо, Уляна!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що гарнітура вам сподобалась.
Користуйтеся з задоволенням! Якщо виникнуть будь-які питання — ми завжди на зв’язку.
- Людмила Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Товар якісний і недорогий. Зручний в експлуатації.
- Достоинства:
- Швидка доставка, кваліфікований супровід.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Людмила!
Щиро дякуємо за ваш відгук!
Раді чути, що гарнітура вам сподобалася та виявилася зручною у використанні.
Також дуже приємно, що ви відзначили швидку доставку та нашу підтримку — ми завжди стараємося зробити покупку максимально комфортною для кожного клієнта.
Якщо виникнуть запитання або потрібна допомога — ми поруч!
- Володимир С***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Дуже чудовий магазин, швидка відправка.
- Достоинства:
- Якісний товар
Вітаємо, Володимир!
Щиро дякуємо за приємний відгук! Нам дуже радісно, що ви залишилися задоволені якістю товару та швидкістю відправки.
Гарнітура нехай служить довго та з комфортом!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Користуюсь більше місяця, можна вже зробити висновки. Зручна гарнітура. Дуже добре тримається на вусі, має достатньо регулювань для цього. Видає гарний звук. Мене добре чують. Зарядний кейс дозволяє підзарядити гарнітуру кілька разів за відсутності електрики.
- Достоинства:
- Зручна. Доступна ціна. Великий гарантійний термін.
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Світлана!
Дякуємо за такий детальний і змістовний відгук!
Раді, що гарнітура повністю виправдала ваші очікування і зручна у щоденному використанні.
Бажаємо приємного користування та стабільного зв’язку без перешкод!
- Євген Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Зручна та якісна річ
Вітаємо, Євген!
Дякуємо за ваш відгук!
Раді, що гарнітура вам сподобалась і виправдала очікування.
Користуйтеся із задоволенням!
- Антоніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Замовила чоловікові Bluetooth-гарнітуру — приємно вражена! Прийшла якісна річ: звук чистий, гарно тримається у вусі, не випадає. Ціна цілком доступна, тому можу сміливо рекомендувати.
- Достоинства:
- Дуже задоволена покупкою! Гарнітура має стильний дизайн, чистий звук, швидку доставку та приємну ціну. Якість чудова — рекомендую!
- Недостатки:
- Поки не виявили
- Продавец ІнтерХом
Вітаємо, Антоніна!
Дякуємо за ваш чудовий відгук!
Раді, що Bluetooth-гарнітура вам сподобалась — і звук, і комфорт, і стиль.
Дякуємо за рекомендацію та приємні слова!
Бажаємо багато приємних прослуховувань!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: ІнтерХом
Дуже задоволені товаром, довго тримає заряд, співрозмовника чути прекрасно без посторонніх звуків
Вітаємо!
Дякуємо за Ваш відгук! Раді, що гарнітура виправдала Ваші очікування: довго тримає заряд і забезпечує чистий звук під час розмов!