Отзывы покупателей о Двухсторонняя Крепежная клейкая лента Ivy Grip Tape Original 5 м Прозрачная

Оценка пользователей 4.43/5
  • Отзывы про товар продавца kostor
  • Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 5. Ширина: 30

Клеет

• Валерий С***

Як

• Костянтин К***

Гарна лента. До шпалер приклеєні панелі тримаються добре.

• Алексей П***

Хороший скотч, настенные панели быстро приклеелись

• Олександр Ф***

Якісна

• Юлія С***

Краща за двосторонній скотч

• Ірина Т***

Шкода, що очікуєш саме Коробку і в ній стрічку, а отримуєш просто рулон в пакетику. Воно ж типу те саме. Хочеться, щоб товар відповідав фото.

Достоинства:
    швидко
    Недостатки:
    приїде просто рулон с пакетику
  • Андрій Т***

Хороша штука, клеїв до стінки шафи світильник, не впевнений що зможу відірвати в майбутньому без лаку. Тому на даний момент повністю відповідає очікуванням

Достоинства:
    Міцно тримає
    • Продавец  kostor

• Олена Б***

Крепежная клейкая лента двухсторонняя все як потрібно

Достоинства:
    Прозора
    Недостатки:
    Не має
    • Продавец  kostor

• Олександр д***

Товар отримано без упаковки. Забрав, але не розумію чи це той товар, який замовляв.

Достоинства:
    Ще не використовував
    Недостатки:
    Про це пізніше.
    • Продавец  kostor

Дякуємо за відгук! Товар вам був відправлений у заводському пакуванні, на якому розміщено стікер із назвою моделі та інформацією про продукт. Можливо, упаковка виглядає нетипово або компактно, але вона є оригінальною від виробника. Якщо у вас залишилися сумніви щодо відповідності — зверніться до нас через повідомлення, ми допоможемо переконатися, що все вірно.

• Парасковія М***

воно робе!

Достоинства:
    зручність, практичність
    Недостатки:
    немає, хіба що трошки пахне стрьомно
    • Продавец  kostor

• Леся М***

Гарно тримає

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Діана П***

Одноразова :) але тримає той один раз добре :)

• Леся М***

Картину приклеїла, тримається

• Анастасія М***

Крутий скотч, тримає добре навіть на текстилі не тяжкі речі, дуже задоволена)

Достоинства:
    Добре тримає
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  kostor

• Андрій К***

Добре тримає. Клеїв алюмінієвий короб для led стрічки на шпалери.

Достоинства:
    Швидко діє і добре тримає
    • Продавец  kostor

• Сергій

На аид рулон зовсім не такий як на фото. Колись я брав в іншому магазині то цей скотч був товщиною 2мм. Тепер він 0.5 напевно... По якості ще не пробував

• Продавец  kostor

Шановний Сергій, вам відправили товар як на фото. 3см ширина і 1мм товщина, можливо ви помилилися і хотіли замовити ширину 2см і товщину 2мм у нас також такий є замовляйте.

• Наталия В***

Дякую! Доставлено швидко. Приклеила намертво!

• Інна Т***

Добре тримає м'яке скло на рельєфних шпалерах

Достоинства:
    Добре тримає
    Недостатки:
    Відклеїти зі шпалер без пошкодження поверні неможливо
    • Продавец  kostor

• Анастасия М***

Брала щоб повісити велике дзеркало на шафу дерев'яну, тримається чудово, клеїти легко, брала широкий і 5 метрів вистачило як раз) Для легких та середньо тяжких речей підійде, за тяжкі речі точно не скажу, загалом дуже задоволена)

Достоинства:
    Добре тримає, липка, багаторазова, зручна у використанні
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  kostor

• Валентина Б***

Гарно тримається на любий поверхні та утримує навіть габаритні предмети. Щиро дякую

Достоинства:
    Функціональність та якість за прийнятної ціни

• Наталия П***

Заказывала дочке для подделок, очень довольна. Заказывали уже не в первый раз. Доставили быстро. Всем довольна, спасибо!

Достоинства:
    Отлично клеит
  • Олена В***

Брала ребенку для поделок, очень хорошо клеится. Ребенок счастлив. Быстро связались и отправили , отличное обслуживание, очень благодарна!

Достоинства:
    Хорошо клеится и держится
    Недостатки:
    Не вижу
    • Продавец  kostor

• Добрая Л***

Не знаю, як оцінити. Минулий раз присилали в упаковці, цей раз просто в целофані, чи це та, чи не та, не ясно.

• Продавец  kostor

Шановна Людмила, дякуємо за відгук і оцінку товару. Вам приїхала та ж стрічка виробник змінив пакування тому вам здається що приїхав інший товар.

• Елена Г***

Отлично клеится.

Достоинства:
    Клеится
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  kostor

Шановна Елена, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Николай

Я приклеил два блока питания от мониторов себе под стол, прошло уже 2 недели и все чудесно держится

Достоинства:
    Хорошоий скотч
    • Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Николай, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Людмила Д***

Дуже погана якість!Грощі на вітер
    Дуже неприємно що така якість.

Достоинства:
    Недостатки:
    Невідповідае якості
    • Продавец  kostor

Шановна Людмила. Нам дуже прикро що вам не сподобався товар. Ви завжди можете повернути обміняти товар протягом 14 днів.

• Василь К***

Доброго дня, повторно замовивдану стрічку так як вона добре себе зарекомендувала.
    Виникло питання, чому на цей раз відсутня коробка та інакший рулон? На фото з ліва попереднє замовлення (вже закінчується), з права теперішнє. По якості ще не знаю.

• Продавец  kostor

Василь, стрічка одна однакова, виробник змінив радіус пластику білого кольору і тому візуально товар різний. Ви завжди зможете обміняти товар або повернути протягом 14 днів.

• Олена

Замовила стрічку, отримала стрічку без коробки, без якихось знаків. Якщо так і повино бути, то змінить фото товару.

Достоинства:
    Гарні відгуки
    Недостатки:
    Фото не відповідає товару
  • Василь К***

Продавець вічливий. Доставка швидка. Якістю, поки що, задоволений.

• Юлия

Все добре.. Швидко.. Дякую

Достоинства:
    Все супер
    Недостатки:
    Не має
  • Ермакина Н***

Дуже якісна стрічка. Надзвичайно добре тримає. Купувала схожі стрічки, але інших фірм - тому є з чим порівняти. Повністю задоволена покупкою.

Достоинства:
    Виконує заявлені функції
    Недостатки:
    Не виявила
  • Анастасія

Чудова стрічка. По-перше, запакована гарно. По-друге, виконує свою функцію на всі сто, я максимально задоволена. Вона прозора, тому можна клеїти будь-що, майже не помітна. Приклеїла і подовжувач до стінки, і вайфай приймач також на стіну - не віддерти, все дуже міцно тримається, до того використовувала звичайну пінну двусторонню стрічку - то небо і земля. З мінусів тільки - не впевнена, що вийде повторно використати, бо вона тягнеться якщо спробувати віддерти. В будь якому випадку замовлю собі ще пару штук, це дуже корисна вдома річ
    Дякую продавцю!

Достоинства:
    В коментарі
    Недостатки:
    В коментарі
  • Іван П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Прозрачный. Длина: 3. Ширина: 20

Оце штука

• Продавец  Pro Stories

Дякуємо за високу оцінку, Іване)) Раді, що ви настільки задоволені липкою стрічкою

• Огиенко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MeganoptBest. Цвет: Прозрачный. Количество в упаковке: 1. Длина: 5. Ширина: 20

Замовляв на 5 метрів, але вийшла десь на 3м.

Достоинства:
    поки тримає діодну лєнту
    Недостатки:
    нема 5 метрів
  • Анастасия К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: YOM. Цвет: Прозрачный. Длина: 5. Ширина: 30

Це просто магія Легко працювати, тримає надійно

Достоинства:
    Зручно, надійно