- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: L. Цвет: Натуральный бежевый
Ещё не пользовалась , но по виду плотные, надеюсь не будут скатываться
- Достоинства:
- Доставили вовремя
- Недостатки:
- Ещё не знаю
- Продавец LUWS
Дякуємо за відгук! Впевнені, вам сподобається і ви будете носити із задоволенням!
- Яна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: M. Цвет: Натуральный бежевый
Товаром задоволена.
- Продавец LUWS
Яно, дякуємо за ваш час та відгук)) Рекомендуємо звернути увагу на мереживні бандалетки - це ідеальне поєднання краси та комфорту. Будемо раді вас бачити знову у нас)
- наталія р***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: XL. Цвет: Натуральный бежевый
Чудове вирішення проблеми
Але з чутливою шкірою не на кожен день- Продавец LUWS
Дякуємо за відгук, Наталіє)
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Телесный бежевый
Трошки можуть скручуватися на стегні під час ходіння. Через силіконові стрічки, які тримають бандалетки на місці, на шкірі може виникати роздратування, якщо ходити так доволі довго. Найголовнішу свою функцію виконують
- ЛідіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Телесный бежевый
Чудові, гарно тримаються на нозі, не скатуються. Покупкою задоволена
- Дарья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Телесный бежевый
Ходила з ними весь день, не натерли
- Достоинства:
- Дійсно помагають від натирання
- ПолінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Телесный бежевый
Дуже зручні. Якісний матеріал. Добре тримаються на тілі.
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: L. Цвет: Черный
Отправили очень быстро товар и на следующий день он уже был у меня. Впервые такое покупаю. Бандалетки оказались правильные по размеру, тянутся, есть липкая лента, но она не мешает ногам и хорошо держится, нет ощущения липкости или что тяжело снять, не, всё супер вообще. Если вы думаете, что будет трение ног в них, как в капронках, неприятное - то нет, очень мягко.
- Достоинства:
- Мягкие, приятные на ощупь. Не мешают ногам совершенно, легко носить
- Недостатки:
- ИХ НЕТ
- Продавец LUWS
Яно, щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже цінні ваші слова. Рекомендуємо ще вернути вашу увагу на мереживні бандалетки, адже це про зручність та естетику)
- Євгеній М***Отзыв от покупателя. Продавец: MiAmor. Размер: 2XL. Цвет: Черный
Коли починав худнути зі 145 кг, ходіння сильно натирало ляшки. Ці стрічки врятували моє бажання займатися і були частиною моїх перших кроків. Навіть після прання все гарно сиділо і не сповзало. Вже схуд, тому більше не користуюсь. Дякую за якісний товар Раджу всім у кого була дана проблема
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Продавец MiAmor
Добрий день, щиро дякуємо за відгук!
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: L. Цвет: Натуральный бежевый
Мені сподобалося
- Продавец LUWS
Світлано, радіємо, що ви задоволені! Нехай вам гарно служить і будемо раді вітати вас знову в нашому магазині)
Загалом зі своєю задачею справляються. Але від силіконових смужок шкіра дратується. Особливо, якщо довго ходити в бандалетках. Підозрюю, це через те, що під силіконом шкіра не дихає.
- Достоинства:
- Захищає стегна від натирання, не сповзають
- Недостатки:
- Роздратування на шкірному покриві при тривалому використанні
- Іванна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: L. Цвет: Натуральный бежевый
З товаром все гаразд, але зовсім не підійшло. Стегна сходяться доволі високо, і пов'язку так високо не одягнеш. Тальк і антиприспірант вирішують все
- Достоинства:
- Добре кріпиться до шкіри. Еластичні
- Недостатки:
- Не підходить конкретно для мене
- Продавец LUWS
Вітаємо, Іванно.
Дякуємо, що поділились власним досвідом. Швидше за все, розмір був підібраний не правильний, тому виникали труднощі з надяганням. В наявності є більший розмір, тому якщо потрібно, ми можемо відправити вже сьогодні)
- Елизавета Н***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: L. Цвет: Натуральный бежевый
На лето мастхэв! проходила с ними всю жару - прекрасно держатся, защищают от натираний, просто мое спасение!
- Продавец LUWS
Єлизавето, дуже вдячні за відгук!
Будемо раді бачити вас знову в нашому магазині)
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: XL. Цвет: Натуральный бежевый
Чудово справляється з своєю задачею
- Достоинства:
- Не спадає, не парить
- Недостатки:
- Не знайшла
- Катерина К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: L. Цвет: Натуральный бежевый
Комфортні, не жаркі, сподобалися
- Продавец LUWS
Дякуємо за оцінку, Катерино)
Користуйтеся із задоволенням)
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: MiAmor. Размер: S. Цвет: Натуральный бежевый
Товар відмінної якості. Розмір підійшов ідеально, розмірна сітка відповідає дійсності. Особливо вдячна продавцеві за швидку доставку замовлення.
- Достоинства:
- Добросовісний продавець.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец MiAmor
Дуже вдячні за ваш відгук. Носіть із задоволенням!)
- Носова О***Отзыв от покупателя. Продавец: MiAmor. Размер: 2XL. Цвет: Натуральный бежевый
Супер, тримається добре, не заважає, незамінна річ під сукні, дуже дякую.
- Продавец MiAmor
Добрий день, дякуємо за відгук, носіть із задоволенням!
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: MiAmor. Размер: L. Цвет: Натуральный бежевый
Дуже зручно.
Добре тримаються на тілі. Функцію свою виконують. Тканина приємна, не викликає подразнення шкіри.
Окремо хочу сказати про колір - дуже подібний кольору шкіри, тому під одягом з легкої тканини непомітні.- Продавец MiAmor
Добрий день, дякуємо за Ваш відгук, носіть із задоволенням!
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: XL. Цвет: Натуральный бежевый
Супер, я дуже задоволена. Дякую.
- Продавец LUWS
Юліє, нам дуже приємно знати, що ви задоволені! Нехай товар служить довго, а ми будемо раді вітати вас знову в нашому магазинику)
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: L. Цвет: Натуральный бежевый
Сидить комфортно і тепер нічого не натирає
- Продавец LUWS
Дуже дякуємо за ваш відгук!
Носіть із задоволенням!)
- Владислава Р***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: 3XL. Цвет: Натуральный бежевый
Гарна річ за гарною ціною взяла великий розмір і не жалкую, на нозі сидить добре не передавлює, не сповзають, не жаркі, замовленням задоволена на всі 100 відсотків
- Продавец LUWS
Щиро радіємо, що вам все підійшло і ви задоволені)
Дякуємо за відгук і чекаємо на вас знову)
- ЄвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Телесный бежевый
Алергічна реакція на силіконові смужки, з'явились пухирці, до того ж болючі. Не рекомендую
- Людмила Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: 2XL. Цвет: Натуральный бежевый
Товар відповідає розмірній сітки. Якісь гарна.
- Продавец LUWS
Дякуємо за відгук, Людмило, хай гарно носиться і чекаємо на вас ще)
- Олександра В***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: XL. Цвет: Натуральный бежевый
Дуже задоволена. Головне правильно підібрати розмір. Тепер влітку можу носити плаття
- Достоинства:
- На нозі майже не відчуваються
Щиро дякуємо за відгук!
Носіть із задоволенням і чекаємо на вас знову)
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Телесный бежевый
Носила почти неделю, отличные штуки на лето, у кого есть проблема с натиранием ног. До этого платья носить можно было - только, если ехать в офис и нигде не ходить, даже полчаса.
В бандалетках выхаживала по 16 000 шагов ежедневно при жаре +34
Ни скатываются, не сползают. Размер соответствует размерной сетке, уже стирала раза 4, руками. Резинки на месте, не растянулись, не отклеились.
Я довольна. Жаль, в пролом году скептически отнеслась к этому "девайсу", смогла бы еще тем летом носить платья, и не мучиться.- Достоинства:
- Спасение на лето под платье
- Недостатки:
- Не выявлено, может резинки быстро растянутся, но пока все ок
Соответствует
- Татьяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: L. Цвет: Натуральный бежевый
Розмір дійшов ідеально. Справді гарно тримаються на нозі, не стосуються та виконують свою функцію.
- Достоинства:
- Добре тримаються
- Недостатки:
- Якщо носити цілий день в спеку, то на шкірі, де прилягають силіконові полоски, виникають червоні алергічні реакції
- Продавец LUWS
Дякуємо за відгук, Тетяно.
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: MiAmor. Размер: L. Цвет: Натуральный бежевый
Матеріал парить.
- Достоинства:
- Функцію свою виконує
- Недостатки:
- Жарко
- Продавец MiAmor
Добрий день, дякуємо за відгук.
Стрічки чудової якості та виконують свою головну функцію - захищають шкіру. Для використання в спекотну погоду радимо звернути увагу на стрічки в сіточку Annes Openwork.
- Евгения З***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: L. Цвет: Натуральный бежевый
Довго думала який розмір брати, бо коли зробила заміри, то виявилося, що обхват ноги 67,5 см. В решті вирішила взяти розмір L і жодного разу не пошкодувала. Добре тримаються, не спадають, матеріал приємний до тіла. Трошки з часом починають закручуватися зверху на 0,5 см, але це не заважає, не натирає і бандалетки не спадають. Є певний нюанс, який навіть не можу віднести до недоліків - якщо носити їх цілей день в сильну спеку, при цьому активно рухатися, сідати-вставати, то на нозі в тих місцях, де йдуть силіконові полоски, залишаються червоні полоси на шкірі. З часом вони проходять. Іноді ввечері, після душу, наношу дитячий крем на ці місця і на ранок вже ніяких слідів не залишається.
- Достоинства:
- Все подобається
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Продавец LUWS
Євгеніє, ми дуже вдячні за ваш детальний опис і за фото. Реальні відгуки - це справжня цінність не лише для клієнтів, але й для нас. Носіть із задоволенням і будемо раді вас бачити в нашому магазині знову)
- ЯнаОтзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: M. Цвет: Натуральный бежевый
Чудово сидять, не злазять. Гарний матеріал, розмір підійшов ідеально
- Достоинства:
- Чудові бандалетки
- Продавец LUWS
Щиро вдячні за ваш відгук!
Нехай гарно носяться і очікуємо на вас ще в нашому магазині.
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: 2XL. Цвет: Натуральный бежевый
Відмінно сидять і не скручуються.
Дуже дякуємо за відгук)
Носіть із задоволенням)
- Кіра К***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: S. Цвет: Натуральный бежевый
Зручні, гарної якості. Головне- підібрати правильно розмір
Дякуємо за відгук!
Завжди раді допомогти обрати вірний розмір.
Також обрати розмір можна згідно розмірної сітки, що зображена на одному з фото в каруселі фото товару.
- Віра С***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: M. Цвет: Натуральный бежевый
Бандалетки супер, рекомендую, про натирання зовсім забула, а головне не жарко. Дуже задоволена цим товаром
- Достоинства:
- Не жарко
- Продавец LUWS
Тішимось, що вам все подобається)
Рекомендуємо ще спробувати мереживні, надзвичайно естетично виглядають)
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Телесный бежевый
Чудові бандалеткі! Вперше за 4 роки цілий день ходила у сукні і не відчула жодних незручностей!
Дякую продавцеві за швидку доставку і якісний товар.- Достоинства:
- Дуже зручні
- Недостатки:
- Валентина В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: 2XL. Цвет: Телесный бежевый
Для мене стали незамінними на літо. Розмір підбирала по розмірній сітці, підійшли ідеально. Тримаються добре
- Достоинства:
- свою функцію виконують повністю
Соответствует
- Наталия С***Отзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: L. Цвет: Натуральный бежевый
Замовила ці бандалетки, вагаючись з розміром, але продавець швидко звʼязався зі мною і надав мені вірну відповідь щодо розміру. Товар прийшов швидко. Розмір мій. За рахунок силіконових смужок бандалетка тримається добре. Товаром задоволена. Рекомендую
- Продавец LUWS
Мb дуже раді, що ви задоволені сервісом та товаром)
Носіть із задоволенням та звертайтесь до нас ще)
З повагою, магазин LUWS
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: LUWS. Размер: M. Цвет: Натуральный бежевый
Зручні, не сповзають
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец LUWS
Валентино, дуже дякуємо за відгук) Завжди раді вітати вас в нашому магазині)