Отзывы покупателей о Телевизор Kivi 43H740LB
- Сергей А***Отзыв от покупателя. Продавец: thm. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Базальт
Цена качество, изображение и звук устраивает, для кухни вполне даже ничего
- Достоинства:
- Цена, качество
- Недостатки:
- Пока не выявил
- Продавец thm
Дякуємо Вам за відгук!
- Сергій З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Нормальний телевізор по нормальній ціні.
Приймає та відтворює все потірбне ПО.
Зняв одну зірку за неможливість видалення мегого.- Достоинства:
- Потужний звук.
- Недостатки:
- Треба слідкувати за актуальною прошивкою, щоб користуватися без глюків.
- Ольга Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Чудовий недорогий тв. є голосовий пошук, інет літає.
- Достоинства:
- ціна, смарт, голосовий пошук
Представник брендуДобрий день, Ольго!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
З повагою - компанія KIVI.
- ОлександрПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Матриця працює вже більше року тут все ок, звук теж досить непоганий.
Дизайн прикольний
Лагає дуже часто коли ютуб включений, сам по собі вмикається і вимикається.
Причому автовключення вимкнув, а він живе досі своїм життям.
От за це не раджу йооо- Достоинства:
- Матриця, звук, легкий
- Недостатки:
- Жахливо лагає, хочеться в мусорку через вікно викинути.
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
На сьогоднішній день я б не брав. Десь рік пропрацював нормально, зараз можна використовувати як монітор…. Андроїд лагає неймовірно, щоб запустити IPTV потрібно чекати поки він подумає хвилин пʼять. Неодноразово чистив кеш та позупиняв лишні програми - не допомагає.
- Достоинства:
- Білий корпус.
- Недостатки:
- Неймовірно тормозить, незадовільно підтримується програмна забезпечення.
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Гарний телевізор , показує чудово. Сину подобається.
- Достоинства:
- Smart TV
Представник брендуДобрий день!
Дякуємо за відгук. Ми раді знати, що Ви залишилися задоволені покупкою.
З повагою, компанія KIVI.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Після 2 місяців довелося йти до сервіс-центру ківі, вийшло з ладу одразу і матриця і мамка. після ремонту в 1 місяць повернули навіть не те що я купував, матриця без анти блку та кольоропередача зовсім інша тобто матриця зовсім не та, З усього чим я користувався ківі це найгірше за мої 32 рочки, такої тех підтримки немає навіть в приваті а там тех-підтримка самі знаєте)) тому не рекомендую взагалі
- Достоинства:
- нема
- Недостатки:
- екран, пам"ять оперативка
Представник брендуДоброго дня, Олександр.
Нам шкода, що у Вас виникли складнощі під час експлуатації телевізору. Для того щоб ми могли допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою підтримки:
E-mail: [email protected] FB: ссылка
Viber: ссылка
При зверненні вкажіть, модель ТВ, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти дадуть відповіді на питання і допоможуть у їх вирішенні.
З повагою, компанія KIVI.
- Кравчук В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Рабочий аппарат за свои деньги.
- Достоинства:
- Всё заявленное производителем работает
- Недостатки:
- Проблемы с USB. Флешки и жёсткие диски после ТВ приходится восстанавливать на компе.
Представник брендуШановний Віктор.
Вдячні за відгук.
При підключенні USB-накопичувача ТВ пропонує відформатувати його під внутрішню пам'ять. Робити це не обов'язково, для перегляду вмісту накопичувача Ви можете скористатися вбудованим Multi Media Player або завантажити сторонній з Google Play.
Якщо у Вас виникають питання під час налаштування або експлуатації телевізору, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Консультанти допоможуть налаштувати телевізор і дадуть відповіді на питання.
- Олександр Є***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Сам телевізор гарний, но спроби підключення пульта по блютуз не вдалося. Також дуже погано працює по ІК пульт потрібно стояти прямо біля телевізора. Як мені бути... Індикатори на пульті не світяться, батарейки міняв. Телевізор ще целофані.
Представник брендуШановний, Олександр.
Для вирішення питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
- Анна Н***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Телевизор реально хорош!
Сравнивали его в магазине с многими более дорогими моделями - обошёл всех!- Достоинства:
- Качество изображения, звук, внешний вид.
- Недостатки:
- Минималистичный пульт ДУ.
Представник брендуДоброго дня, Анно!
Дякуємо за відгук. Раді дізнатися, що Вам сподобався телевізор.
- Кожевников И***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Как для телика за такие деньги - данная модель KIVI очень удачна! Брал в другом интернет-магазине, но сути телевизора это не меняет. Внешне телик выглядит дороже. Брал в спальню, а так как она у меня в белых тонах, он вписался просто идеально. Изображение хорошее, порадовал звук. В отличие от предыдущих 32"-ых моделей KIVI, у этой серии звук от JVC. И это слышно! Пульт компактный, лежит в руке удобно. Порадовал голосовой ввод. По софту: всё довольно просто и интуитивно понятно. Телик настроил за пол-часа. Для просмотра телеканалов спользую IPTV (для этого должен быть интернет). В остальном, первые ожидания KIVI оправдывает. Могу сказать, что данная модель - это оптимальное соотношение цена/качество.
- Достоинства:
- дизайн, звук, голосовой набор, HDR и естественно цена
- Недостатки:
- после долгих отключений света телевизор загружается заново. видимо сейчас это касается всех Smart TV
Представник брендуДякуємо за відгук!
З повагою, KIVI!
- Вероника Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Очень хороший.
- Антон П***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Это самый ужасный смарт , который мне когда либо приходилось использовать. Загружается дольше, чем смартфон 2009 года выпуска, на команды кнопок пульта ду реагирует раза с третьего, трансляция мигого постоянно зависает, хотя в комнате дальней смарт другого бренда работает без проблем. Повелся на белую рамочку и купил это горе, теперь не знаю куда его деть. В результате смотрим все с айпада на подоконнике.
- Достоинства:
- Белая рамочка
- Недостатки:
- Скорость реакции, прерывание сигнала, замедленная скорость отклика. Фото не добавляю, жалко тратить память на этот «шедевр»
Представник брендуШановний, Антон.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про роботу телевізору.
Для оптимізації роботи системи рекомендовано регулярно оновлювати ПЗ та системні додатки.
Telegram: tg://resolve?domain=HelperKIVI_bot
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати телевізор і дадуть відповіді на питання.
З повагою, компанія KIVI.
- Любовь К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Базальт
Купила Телевизор Kivi 24H740LB 13 квітня 2022 року на Розетці. Спочатку працював, а у жовтні поточного року поломався. Відправила по гарантійному талону на ремонт, на що отримала відповідь, що товар ремонту не підлягає. Звернутися до менеджера Розетки нема змоги, відсутні будь які номера телефонів. Залишила в особистому кабінеті заявку, ніхто не телефонує. Надіслала на електронну адресу всі сканований пакет документів щоб обміняти товар або оформити повернення коштів, і знову ніхто не телефонує.
- Недостатки:
- Телевизор Kivi 24H740LB поломався, а номера телефонів Розетки відсутні. На електронні звернення не відповідають.
- Алина Б***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Почему не получается настроить голосовое управление? Горит красный индикатор,вместо зелёного. Пробую подключиться пишет не удалось подключиться. В чем проблема?
Представник брендуШановна Аліна.
В налаштуваннях пристрою оберіть пункт "Пульти і аксесуари", увімкніть пошук пристроїв, на пульті затисніть "Вліво" та "Меню" і чекайте доки пульт з'явиться в списку пристроїв, оберіть пульт в списку і натисніть "ОК".
Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, зверніться в нашу службу підтримки.
- Юрий С***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Ну так называемый "смарт-тв" такое себе,за год 3 раза пульт менял,то перестали половину кнопок работать,то потом заклинило одну кнопку,на 3 раз тоже заклинило кнопку(пульты не ремонтировались,а покупались),ОС настроена так что периодически на главном экране появляется навязчивая реклама,бесит,убирай не убирай!а так же хочешь не хочешь,но через определенное время телевизор сам выключается (в настройках никакого таймера отключения вовсе не стоит),кароче за такие деньги можно было и лучше сделать всё.
- Достоинства:
- Обычный телевизор для дома
- Недостатки:
- Вечно дохнут пульты
Представник брендуШановний Юрій.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт. Дана модель телевізору має рік гарантії, як і пульт. Для того щоб ми могли розібратися в ситуації і допомогти із вирішенням питання, будь ласка, зверніться в нашу службу підтримки.
При зверненні вкажіть дані ТВ і детально опишіть ситуацію.
З повагою, KIVI.
- Олег Р***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Для тех, у кого крепкие нервы. Как телевизор, очень хороший, но смарт......., это слово вообще не как не относиться к данному устройству. За то навязчивая реклама, на главном экране, присутствует, и которую ну не как не отключить.
- Достоинства:
- Дизайн
- Недостатки:
- Смарт очень тормозит.
Представник брендуШановний Олег.
Нам шкода, що у Вас склалося таке враження про наш продукт. Для оптимізації роботи системи рекомендовано регулярно оновлювати ПЗ і системні додатки.
З повагою, KIVI.
- Олександр Б***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Сервіс Kivi на висоті, розкажу чому. Загорівся телевізор здав у сервіс, з надією що мені його замінять, і тут починається найцікавіше, відправели телевізор назад з "актом технічного стану" якщо його можна так назвати. Цитую заключення з цього папірця:"Встановлено, що джерело пожежі знаходилось зовні телевізора, і телевізор не є причиною пожежі" Ну таке заключення стало очевидним, так як великі спеціалісти ще при здачі телевізора в сервіс сказали, що він загорівся від свічки. Чесно кажучи смішно аж, якби небуло так сумно. Тільки не сходиться те, що отвір від пожежі на зовні вигнутий, а не всередину, напівпровідники "вистрілені", а шматки пластику які поприлипали до екрану летіли з самого телевізора, коли він іскрився як шматок металу якого ріжуть болгаркою. Ну що ж, я намагався вирішити цей конфлікт мирним шляхом-не вийшло. Буду звертатись до незалежної експертизи і з їхніми висновками звертатись до суду. Фото всіх документів і доказів надаю.
- Недостатки:
- Розетка не реагує, Ківі дурить
Представник брендуДоброго дня! Є фото докази та заключення від сервісного центра, де видно що телевізор всередині цілий і підпал був із зовні. Телевізор сам по собі не загорався. На жаль ви опубліковуєте не всі фото які вам надав сервісний центр, які і доказують підпал телевізора. Можемо ми опублікувати тут данні фото. Але ми впевнені що сервіс вам їх надав.
З повагою KIVI!- Олександр Б***
Опублікуйте будь ласка, тому що все що мені надали я опублікував. Ваш сервіс поганий. Ви просто неможете це визнати. Я просто неможу читати цю нісенітницю яку Ви тут пишете. Запам'ятайте все що Ви тут написали. Я побачу що Ви будете писати коли буде рішення суду, я його обов' язково тут опублікую, тому що це вже справа принципу. Людям хочу сказати, які думають над покупкою Ківі, що краще переплатити, але не брати це цей непотріб, який горить як бенгальський вогонь. Дотого ж є інформація що мій випадок не одиничний, просто люди вважають що нема сенсу судитись, але я доведу протилежне
Представник брендуДоброго дня! На жаль як з'ясувалося не можна додати фото при відповіді на коментар. Ви можете вказати свою електрону скриньку, або написати на нашу [email protected]. Ми надамо фото підтвердження.
З повагою KIVI.
- Олександр Б***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Телевізор який загорівся. Здав у сервіс. Заключення сервісу:ремонту не підлягає. Це було зрозуміло і без Ваших спеціалістів, а що мені тепер робити з цим обгарком. Сервіс дно, гарантія виявляється не працює. Ремонт в квартирі за свій рахунок, ну це і так було зрозуміло, надіявся хоть телевізор замінять. А ще вражений бездіяльністю магазину. Продавати продають, а відповідальності не несуть. Хотів по людськи.Я думаю ютуб мені допоможе краще:будем "піднімати" Вам продажі вашиш крутих телевізорів.
Представник брендуДоброго дня! Є фото докази та заключення від сервісного центра, де видно що телевізор всередині цілий і підпал був із зовні. Телевізор сам по собі не загорався. Впевненні що сервісний центр вже надав вам дану інформацію, але якщо вам треба її продублювати можете звернутись до нас через нашу електронну пошту: [email protected]
З повагою KIVI!
- Олександр Б***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Акт з сервісу до коментаря про телевізор який загорівся
Представник брендуДякуємо! Займаємось розв'язання цього питання!
З повагою KIVI.
- Олександр Б***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Здав у сервіс, перше що сказали що під ним горіла свічка. Сервіс дно. Не рекомендую категорично нікому
Представник брендуДобрий день! Надайте, будь ласка, номер сервісної заявки, щоб мі могли розібратись у питанні.
З повагою KIVI.- Олександр Б***
KT-02796
З повагою KIVI!
- Игорь В***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Телевизор нормальный! Хорошим или отличным назвать его сложно. Казалось бы, у него есть Андроид и это расширяет его ценности, но:
1. Внизу слева у него светодиод, который светит постоянно и ночью тоже...
2. Постоянный "электронный шелест", который с каждым часом в ушах звенит все громче и отчетливее. Очень мешает, приходится выключать телевизор из розетки.
3. Под углом меняется цветность изображения. Картинка наполняется желтизной.- Достоинства:
- Андроид
- Недостатки:
- Изложены в отзыве
Представник брендуШановний Ігор.
Нам шкода, що Ви залишилися незадоволені нашим продуктом.
Для того щоб ми могли розібратися в ситуації і допомогти у вирішенні питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв’язку зі службою технічної підтримки:
Telegram: tg://resolve? Domain = HelperKIVI_bot
Viber: ссылка
При зверненні вкажіть, будь ласка, модель телевізора, серійний номер, версію ПЗ і детально опишіть ситуацію. Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповіді на питання.
Фото до мого коментаря
- Олександр Б***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Класний телевізор Ківі. Підходить для тих хто хоче щоб його будинок, або квартира згоріли. Крім цього телевізора на весь багатоквартирний будинок в жодного з сусідів небуло нічого подібного, так само всі побутові прилади в квартирі працюють штатно, що виключає якісь можливі скачки напруги, чи щось інше,крім неполадок з самим телевізором
- Достоинства:
- Пропрацював 4 місяці
- Недостатки:
- Виробник телевізорів Ківі для мене "помер" назавжди. Звертався в службу підтримки магазину Розетка, подивилась на мене як не знати на кого. Допомоги нуль.
Представник брендуШановний Олександр.
Нам шкода, що у Вас склалася така ситуація. Для того щоб ми могли розібратися у питанні та допомогти із вирішенням проблеми, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: ссылка
При зверненні вкажіть, будь ласка, дані телевізора і детально опишіть ситуацію.
З повагою, компанія KIVI.- Олександр Б***
За Вашими посиланнями ніхто не відповідає
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Телевизор в принципе неплохой, довольно шустрая система, звук не на 10 но все же. Картинка отличная, но на стоковых настройках, когда в фильмах есть темная сцена, появляется что то типо «бензинового пятна». Чтобы это исправить, заходите в изображения - расширенные настройки видео - адаптивное изображения (высокое) - управления локал. контраст. (высокий)
- Достоинства:
- Удобный и функциональный пульт управления
- Недостатки:
- Лично для меня, когда я пользовался тв боксом без сертифитированного андроида нет, на нем нужно было самому искать приложение и обновлять их через браузер, здесь же все в плей маркете
- Дмитрий
Забыл добавить что нужно еще подсветку до 40-45 поставить, и яркость не более 60.
- Дмитрий
Про изображения забудьте все что я говорил, в мегого и прочих сервисах, пикселы видны даже слепому, настолько они большие. Потому что нет HDR в тв каналах и фильмах, а в самом тв его никак не выключишь. Единственный сервис где есть HDR, это нетфликс в прем версии, вот в нем реально комфортно смотреть фильмы.
Представник брендуШановний Дмитро.
В додатках HDR вмикається автоматично, якщо контент містить необхідні дані.
Якщо у Вас залишилися питання, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
Viber: ссылка
Технічні консультанти допоможуть налаштувати ТВ і дадуть відповіді на питання.
З повагою, компанія KIVI.
- Иващенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Телевізор прийшов з подертим екраном, багато подряпин.
Зв'яжіться будь ласка зі мною, для оформлення обміну.- Недостатки:
- Подертий екран
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Черный
Телевизор супер.Подключился быстро,изображение супер,звук клас
- Достоинства:
- Цена.Изображение,звук
- АндрійПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Обирав телевізор на заміну LG 2015 року.
Обовязковим критерієм для вибору цієї моделі серед інших моделей була наявність функції TimeShift (можливіть "поставити на паузу" перегляд ефірного телеканалу).
Отримав телевізор, налаштував - тисну на пульті "пауза" - нічого!
Після переписки з техпідтримкою виявилось, що в цьому телевізорі такої функції просто немає!
При цьому техпідтримка зазначає, що "timeshift" є, але вони називають timeshift-ом - можливість натиснути паузу при перегляді онлайн телебачення... Аргумент про те, що це зовсім не TimeShift - не почутий.
Повне розчарування: Не зрозуміло - чим цей телевізор відрізняється від мого старого LG - там "такий" TimeShift теж є.- Достоинства:
- показує!
- Недостатки:
- Відсутня заявлена функція
Представник брендуДоброго дня, Андрію.
Дякуємо за відгук. Раді, що Вам сподобався наш продукт.
Функція TimeShift не була заявлена для даної моделі.
Якщо у Вас залишилися питання про наш продукт, будь ласка, скористайтеся наступними каналами для зв'язку зі службою підтримки:
- Владимир Е***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Базальт
Отмена заказа.
- Недостатки:
- Неперезвонили
- Алексей В***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Базальт
Крутой телевизор, жаль только что в комплекте нет пульта с блютузом, как бы и комплектный работает не плохо, плюс он полноценный с цифрами. Только вот не хватает иногда голосового поиска. Узнавал у тех.поддержки, говорят можно докупить такой что бы был точь в точь и с голосом, наверное буду докупать. По всем остальным параметрам отличный телевизор.
- Достоинства:
- Компактный смарт, хорошая картинка, поддерживает подключение как по вай-фаю, так и по кабелю, функционал отличный
- Недостатки:
- Я бы добавил в комплект пульт с голосовым поиском, все таки тв поддерживает этот функционал
- Тарас К***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Звезд с неба не хватает но если брать его как просто телевизор для видео, фильмов, телепередач - то прямо совсем отлично. Если под монитор то зернит, я пробовал. Звук яркий и громкий мне хватает. В управлении быстро реагирует на все и приятно что версия Андроид будет обновлятся.
- bedojasОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 24". Цвет рамки: Базальт
Отличный телевизор как для своего ценового диапазона. Мне понравилась техническая начинка, в целом вполне адекватно работающее, свежее ПО, звук конечно специфический в какой-то степени, но имеется много вариантов настроек. Роутер уже староватый, тем не менее сигнал ловит отлично, видео не тормозят в 1080p, на буферизации не застывает. Довольно легкий. Запаха пластика не ощущалось практически, может в самом начале. Качество изображения сложно оценить, пришлось играться с контрастностью и цветов, так как на заводских настройках совсем не то, в целом картинка хорошая.
- Достоинства:
- Стабильная работа ПО, техническое оснащение для такой диагонали, хороший модуль вай-фая
- Недостатки:
- Звук может показаться специфическим, есть какая-то камерность, но в настройках можно поиграться
- Віра Б***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Придбали для людей похилого віку. До тв бів підключений тюнер супутникового тв та антенна цифрового тв. Тв не простий для таких людей але основне все змогли зрозуміти в плані керування. Интернет не підключався до ті. Якість зобрадення прекрасна.
- Інна К***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Белый
Нужен был новый телевизор на смену старого. Сильно не разбираемся в этом и Андроидах. Понравился и взяли. На удивление разобрались сразу и с настройками и с пультом управления. Удобно когда в телевизоре уже есть приложения типа мегого и Ютуб. Сразу можно смотреть все что хочется.
- Максим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 32". Цвет рамки: Базальт
Дизайн
- Достоинства:
- Качество изображения