Отзывы покупателей о Ноутбук ASUS TUF Gaming F15 intel core i5-10300H \ 4 ядра 8 потоков \ ОЗУ 16GB / SSD 512 GB \ nVidia GTX1650 \ для игр
- Вера С***Отзыв от покупателя. Продавец: OnLaptop. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Швидкий та якісний сервіс. Все працює. Відповідає очикуванням дитини та моїм! Дякую!
Проблема решена
Отримала доволі швидко. Тільки почала користуватися. Не працював вайфай. Тепер ще не працює звук. Може так і треба, що все налаштовувати??
- Достоинства:
- Тільки почала займатися. Працює)
- Недостатки:
- Не певна що це недоліки...
- Вера С***
Доброго дня! Сьогодні вже зі мною з'язався спеціаліст. Все мені пояснив. Встановив звуковий драйвер. Хоч це і не його обов'язок. Та багато інших корисних програм. Зробив навіть більше потрібного!) Дуже йому вдячні!
- Чернуха О***Отзыв от покупателя. Продавец: OnLaptop. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
На клавіатуру накладки наклеїли. Все добре. Рекомендую.
- Достоинства:
- Швидко надійшов. Все добре. Постійно на контакті до отримання.
- Недостатки:
- Немає на клавіатурі кирилиці.
- MakcОтзыв от покупателя. Продавец: OnLaptop. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Отримав на НП вчора, ще не ставив вінду. Після замовлення, майже сразу зателефонував продавець та договорилися про оплату та доставку. Далі просто чекати, ні на які повідомлення у вайбер продавець не реагує. Другий раз коли продавець подзвонив, це коли не забирали ноут з НП декілька днів, щоб переконатися, заберемо чи ні, далі знов тиша.
Товар новий, вскривався оператором НП, для перевірки при отриманні. Ноут має офіційну гарантію, перевірив через сайт Asus.- Достоинства:
- Ціна, порівняно з іншими продавцями
- Недостатки:
- відсутні обіцяні накладки на клавіатуру
- Дмитро Л***Отзыв от покупателя. Продавец: OnLaptop. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Постійно міняють дати доставки , спочатку було 4-5 днів , тепер 5-9 ! Оператор нічого внятно сказати не може, обіцяє передзвонити , і не передзвонює ... Товар досі не отримав , хоча 25.05 внес предоплату .... Коли отримаю , зможу оцінити краще
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не отримав
- Жуков Д***
Як отримаєте , будь ласка напишіть про нього ! Хочу собі замовити , але тепер буду ще думати