- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Хороший набір
- Ирина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Чудовий набір,дитина задоволена!)
- НиколайОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Добавляет интереса и эмоций в игру. Пошито качественно. Балаклава на удивление вообще классная - из более-менее плотного материала, хорошо тянется. В жилете нитки не торчат. Вообщем к качеству вопросов нет, особенно за такие деньги. Ожидал, что все одноразовое будет, но приятно удивлен.
Очки качественные. Хороший запас пуль.
Наконечники пуль не резиновые как в оригинале, а из более твердого материла. Из-за этого попадания чувствительные, иногда даже младшему больновато. Но если честно, то никто из детей не жаловался.
Спасибо за новогодний подарок.- Достоинства:
- Качественно изготовлено.
- Недостатки:
- Не оригинал.
- Наталья Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Класний комплект всяких пацанських штучок) кожна річ задіяна у грі)
Дитині дуже сподобався набір, замовила ще такий самий для племінника, тому рекомендую!- Достоинства:
- Багато всяких прикольних штучок для гри
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дякуємо за швидку доставку.
- Достоинства:
- Хороший набір, дитина дуже задоволена, купували в подарунок. Цікаво для тих, хто захоплюється темою зброї та екіпіровки до неї.
- Недостатки:
- не виявлено
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Купляла дитині на Новий рік в подарунок.
Набір для зброї.
Малий дуже хотів і дуже задоволений залишився.
Дякую Вам за бистру доставку. - Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Швидко та якісно. Гарна річ, дитина в захваті.
- Ксеня Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Всі кріплення для магазинів та стяжки довелося прошивати, нитки гнилі і після першого використання все попоролось. Решта все ок, розмір та наявність окулярів це плюс.
- Кирилл Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Всё довольно крепкое. Уже с год активно пользуемся, ничего не порвалось. Только магазин оценить не могу - не применяли.
- Достоинства:
- Качество
- АртемОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Нічого особливого, але малий залишився задоволений жилетом більше за все.
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Товар повністю відповідає характеристикам, зо описані на сайті. Якість не розчарувала. Діти дуже зраділи такому подарунку. Продавець відправив товар в строк. Рекомендую
- Александр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Купував для хлопців 5 та 8 років. Жилети дещо завеликі, але діти цього зовсім не помічають, їх все влаштовує, все зручно! Комплектні магазини чудово підходять до різних гвинтівок Nerf Elite 2.0. Окуляри Nerf у них вже були, але ці мені навіть більше сподобались, т.к. як в фірмових скло помаранчеве, тут блакитне, краще видно як на мене. Загалом, все сподобалось!
- Достоинства:
- Гарна якість
- владислав г***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Вчасно відправили, дякую. Купив для хресника, дитина задоволена, грає разом зі своїм старшим братом
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Дитині 6 років дуже сподобалось. Непоганий набір, щоб гра стала цікавішою
- Татьяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Моєму сину 8 років і набір сподобався. Відправили швидко за що дуже дякую, подарунок прийшов вчасно.
- Достоинства:
- Зручний та прикольний)
- Наталія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Якість виконання низька, до того ж упаковка страшна. На подарунок товар точно не годиться. Розміри більше на 10-14 років.
- Достоинства:
- Маска, окуляри, жилет - немає схожих комплектів
- Недостатки:
- Якість, не ясно на який вік підійде
- Продавец Trendzy goods
Дякуємо за зворотній звязок.
Нам дуже прикро, що Ваш відгук контрастує з іншими відгуками задоволених клієнтів.
Інформуємр, що цей набір чудово підїодить і для діток від 6 років, у нас багато клієнтів брали на вік 6,7, 8 рочків і усі задоволені.
Запевняємо Вас, що це найкраща якість наявна на ринку по виконанні і комплектації по такій ціні.
З приводу упакування, інформуємо що комплект йде в звичайному пакеті, у випадку наявності подарункової коробки така інформація була б зазначена в описі товару.
- Олександра Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Миколай вгадав з подарунком) Син ходить і не знімає. Він обожнює нерфи і цей комплект йому дуже сподобався, є куди скласти свої пулі) Баф навіть на вулицю одягає)
- Достоинства:
- Все добре
- ТатьянаОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Хороший набор, ребёнку понравился.
- Достоинства:
- Подходит для NERF. Быстрая доставка.
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Товар сподобався, все підійшло, дитина в захваті
- Достоинства:
- Товар сподобався, все підійшло, дитина в захваті
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Гарний жилет, легкий, все зручно розташовано в ньому. Треба купляти разом з бластером)
- Достоинства:
- Гарний набір, дитині дуже сподобався)
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Оперативно відправили! Дитині дуже сподобалося!
- Дарья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
Відправка була в день замовлення, приїхала посилка наступного дня, дитині 6 років набір сподобався
- Достоинства:
- Швидка відправка
- Пархоменко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Trendzy goods
дитині 9р, дуже сподобався набір
- НадіяПродавец: Trendzy goods
Товар відправили у день замовлення. Якість чудова. Прекрасний подарунок дитині на день народження, всі його друзі зацінили комплект і перевтілення, грали у хоробрих ЗСУ:)
- Достоинства:
- Швидка обробка замовлення, якість товару, чудовий подарунок
- Яна Р***Продавец: Trendzy goods
Відправка була в день замовлення, приїхала посилка наступного дня, дитині 5 років набір дуже сподобався.