Отзывы покупателей о Блок питания для ноутбука HP 15-e082se, 15-e083ee, 15-e083se, 15-e084ca (19.5V 3.33A 65W) (540138765) зарядное устройство зарядка

Оценка пользователей 4.16/5
  • Отзывы про товар продавца Glorias
  • Богдан Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Чудовий Блок Живлення, прийшов на наступний день після замовлення, все підійшло!

Достоинства:
    Чудовий Блок Живлення
  • Анастасія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Швидка доставка, коректні працівники.

• Богдан

Через місяць перестала заряджати
    Сказали або відправляй на діагностику за свій рахунок, та скоріш за все це через напругу. А напруга не гарантійний випадок... Або купляти нову.
    Купив у іншого продавця. Цього рекомендую обходити

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Лише перший місяць
  • Олександр К***

Дешево швидко , оперативно , все підійшло

Достоинства:
    na
    Недостатки:
    na
  • Богдан Р***

Не задоволений товаром

Недостатки:
    Взагалі не працює
  • Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Все супер, дуже дякую. Продавець хотіла впевнитись що товар мені точно підійде, і все дійсно підійшло.

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Підійшов до моделі ноута чудово

Достоинства:
    Відповідає опису
    Недостатки:
    Не знайшли
  • Радік К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Поки все норм працює, блок теплий не нагрівається, якщо будуть нарікання напишу

Достоинства:
    Не нагрівається, ціна
    Недостатки:
    Поки нема
  • Татьяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Все відмінно дякую!!! Рекомендую!!

Достоинства:
    На блоку ж індекатор!
  • Анатолий Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Сделал заказ , зарядное устройство на конкретную модель ноутбука.
    Прислали не то - ( могли бы и уточнить при отправке заказа)
    Отправка обратно неверного заказаи доставка нового оплачивалось мною...
    Про извинения не слышал (
    Делайте выводы...

Достоинства:
    Недостатки:
    Греется(
    • Продавец  Glorias

Ви замовили Блок питания для ноутбука HP 19.5V 3.33A 65W 4.5 x 3.0mm НР65-403 (1275000423 тут немає моделі ноутбука! Вам відправили те, що Ви замовили. Те, що Вам потрібен інший блок це не наша вина, тому пересилання за Ваш рахунок

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Очень короткий шнур, блок питания с оригинальной зарядкой лежал на полу, а этот висит в воздухе

Достоинства:
    Все работает
    Недостатки:
    Очень короткий шнур
  • Руслан

Спасибо, покупкой доволен

• Олег В***

Нормально підійшов,працює

• Алексей В***

Все працює тиждень.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Без кабеля 220
  • Виктор Д***

Працює без нарікань дякую

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Взяв для НР probook 650 G4. Отримав, працює, норм.

• Дмитро Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Брав для hp elitebook 850 g7. Підійшло ідеально, заряджає швидко, на всі 65 ватт. Якість хороша, думав буде гірше. Немає писку дроселів під час роботи, хороший пластик.
    Доставили майже миттєво, забрав наступного дня.

Достоинства:
    Ціна, якість, не гріється, швидка доставка
    Недостатки:
    Після першого дня роботи не знайшов недоліків
    • Александр Г***

А яка рідна зарядка йшла? Теж на 65 w?

• Александр В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Все чудово, підійшов без зауважень.

Достоинства:
    Дуже швидка доставка, індикатор роботи на БЖ
  • Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Заряджає добре, але індикатор заряду живе своїм життям.

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Індикатор заряду
  • Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Якісний, оригінальний, потужний адаптер. Відправили швидко. Все сподобалось!

• Олег Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Купив рік тому, блок почав трошки тріщати 2 місяці тому і сьогодні згорів.

Достоинства:
    Протримався рік
    Недостатки:
    Протримався рік
  • Дар'я К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Продавець відповів дуже швидко та інформативно, надіслав товар у день замовлення. Блок живлення працює, все добре. Наразі недоліків не виявлено.

• Олександр Г***

Все працює.
    Щоб не помилитися у виборі, консультуйтесь з продавцем

• Інеса Д***

Все подошло. Продавец созвонился проконсультировал

• Марина П***

Всё подошло Супер большое спасибо

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Брав на заміну блока L25298-001 (TPN-LA16), який гавкнув від перепаду напруги. Від першого дня експлуатації занадто грівся. За відключень світла завжди вимикали з розетки. Через пару тижнів вийшов з ладу.

• Роман К***

Продавець однозначно порядний. Зробив заміну за власний рахунок. Заміна блоку працює, як годиться.

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Зарядка підійшла і наче поки працює, але є два недоліки. Вона коротша за оригінальну. Тому, коли працюєш за столом, блок живлення висить у повітрі. Плюс він дуже тріщить. Навіть при маленькому навантаженні. А коли запускаєш щось важке, як гру чи відеоредактор, починає жахливо верещати.

• Александр Д***

Все відмінно!

• Віталій Р***

Проблема решена

Продавець обманює покупців, змушуючи купувати кабелі живлення блоків, які і так входять в комплект.

Замовлення зробив 13.11.2022.
    Оскільки в описі та на фото немає жодної інформації про кабелі живлення блоків, до 5 блоків я замовив ще 5 кабелів живлення з 3-х піновим роз'ємом (ссылка). По телефону продавець підтвердив, що кабелі потрібно докуповувати окремо.
    Замовлення оперативно опрацювали, відправили.
    По факту блоки живлення прийшли не такі, як вказано в оголошенні: роз'єми під кабель на 2 піни замість 3, зовнішній вигляд нічим не нагадує блоки, представлені в оголошенні (отримав блоки Kolega Power).
    Зв'язавшись з представником продавця я отримав відповідь, що постачальник змінив вигляд блоків, стосовно кабелів живлення - що блоки живлення не комплектуються кабелем живлення, і саме продавець мені їх додав. Як згодом виявилося, компанія Kolega Power їх кладе в коробку разом із блоком.
    На моє зауваження, що я замовляв кабелі з 3-піновим роз'ємом, представник магазину відповісти не зміг.
    Через термінову необхідність цих блоків живлення змушений був забрати посилку.
    Разом із тим, майже одночасно зі мною, мої друзі в цього продавця зробили інше замовлення самих блоків, і отримали точно такі блоки живлення Kolega Power в ідентичному заводському пакуванні з кабелями живлення в комплекті. (Це було їхнє 2 замовлення таких блоків в цього продавця, попереднього разу блоки теж були з кабелями).
    Очевидно, що продавець ввів мене в оману, збільшивши вартість посилки на 320 грн не поклавши до відправлення оплачені мною компоненти.

Розчарований роботою цього продавця, не рекомендую.

Достоинства:
    Блоки робочі.
    Недостатки:
    Продавець обманює, блоки не такі, як на фото товару.
    • Оксана

Я теж хотіла замовити ці блоки і поцікавилася в продавця чи йдуть в комплекті кабелі живлення. Мені відповіли, що їх потрібно купувати окремо за 50 гривень, мене це здивувало, адже зазвичай все це йде разом від виробника, тому я вирішила не купувати в цього продавця.

• Антон
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Все чітко. Вчасно відправили, зарядне підійшло.

• Мустафа
    Отзыв от покупателя. Продавец: Glorias

Оперативно позвонили, уточнили модель, все пришло и все подошло!)

Достоинства:
    хорошая качественная зарядка ю
  • Денис
    Продавец: Glorias

Форма оплати за цим товаром - оплату на номер картки. Сплата за реквізитами на рахунок ФОП у них відсутня, з прямих слів самого продавця. 2025 рік, а у нас досі є ті хто продають нові товари із оплатою на карту. І кабель живлення у комплекті не іде, хоча цього у характеристиках товара тут на сайті Rozetka не заявлено.

• Володимир В***
    Продавец: Glorias

У способах оплати вказано у тому числі «при отриманні». На справді після замовлення дають посилання на банку монобанку і кажуть скинути гроші туди. Інших варіантів немає.

У характеристиках товару вказані інші розміри розʼємів(на фото): це принципова характеристика товару. Звернув увагу під час спілкування із продавцем, у відповідь отримав «там опечатка». Так і залишилась одна інформація в характеристиках, інша у назві.

• Владимир В***
    Продавец: Glorias

Прислали швидко, але несправний! тепер я маю його за свій кошт відправити в компанію, вони бог зна скільки його будуть тестувати (до 14 діб), потім скоріш за все щось перепаяють і вишлють назад, скажуть що він працює і знову за мій рахунок, бо він же справний!

Достоинства:
    ніяких)
    Недостатки:
    не працюючий!
  • Оксана М***
    Продавец: Glorias

Присылают не то что заказываешь. Заказала эту заряду т.к. по описанию она идентична с моей старой 65W 19.5V 3.33A 4.5x3.0mm. Позвонила консультант, я у нее еще раз переспросила что-бы все сходилось.Но пришло вот это(фото прикрепляю)

Достоинства:
    Недостатки:
    Товар не соответствует
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: PC parts

Підішов, працює, все ок.

Достоинства:
    якісний, працює