Отзывы покупателей о Футболка GBI "I'm Ukrainian" прямая классика, черный, S, ФЧ-0223

Код:  341903107
Оценка пользователей 4.33/5
  • Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAD HAMSTER. Размер: S. Цвет: Черный
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAD HAMSTER. Размер: 2XL. Цвет: Черный

В порівнянні з іншими брендами то таки "маломірка" - ношу бренд 4f, так ось порівнюючи то при однакових описаних розмірах цей явно на розмір менший - при зрості 193см брав XXL - в плечах в обтяжку (я звичайної статури) в поясі як би в плечах би мало бути (для любителів пончиків - словом пошив - ялинка формат, но слабко виражений щоб не обідити) довжина ... Грубо 5 см нижче поясу - Ем - ви точно не для дівчат шиєте чи , можливо, для моделей білизни ? ... словом постірав відразу та з інтересом очікую що вийде ... Відпишу якщо комент пропустять ... (Практика говорить що правду не люблять... Но можливо питання продавця)

Достоинства:
    Принт
    Недостатки:
    Розмірна сітка
    • Продавец  MAD HAMSTER

Доброго дня) Нам дуже прикро що Вам футболка трошки замала. З розмірами інших вироників порівнювати це не дуже правильно, для цього ми додаємо розмірну сітку, щоб Ви могли переміряти сантімнентом. Після прання вони залишаються такі самі, якщо прати при температурі не вище 40 градусів) Гарного Вам дня, дякуємо за зворотній зв'язок!!!

• Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAD HAMSTER. Размер: XL. Цвет: Черный

Товар добрий, якість наче так само. Але менеджер не зміг дати консультацію по розмірах чи зорієнтувати (відправляв до картинки), маломірять (потрібно брати 1 розмір, щоб не прям в обліпку)

Достоинства:
    Якість, наче після прання малюнок на місці
    Недостатки:
    Розмірна сітка не збігається з реальністю.
  • Кирилл К***
    Продавец: MAD HAMSTER. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Доволі дивний пошив футболки. По ширині сильно більша, по довжині трохи маломірить, постійно її опускаєшь спереду вона підіймається сзаду або навпаки. Рукави стирчать у різні боки... і вони теж широкі. Не знаю на які банки розраховані ці рукави... але з іншими моїми футболками такої проблеми немає. Як зрозумів повернень, немає тому і не став міряти на пошті. Спочатку хотів замовити розміри S та М щоб поміряти, але цього не дали зробити.
    Шукав як кажуть подешевше і знайшов.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Перелічені нижче
    • Соответствие размерной сетке

Большемерит

• Продавец  MAD HAMSTER

Добрий день. Нам дуже шкода, що Вам не підійшов розмір. На кожному товарі є розмірна сітка. Швидше за все Вам потрібно було брати розмір S. Наші футболки відшиваються в Україні, лекала та розміри підбиралися та відповідають заявленим.

• Кирилл К***

Я і брав S, вибачаюся не під тим розміром залишив коментарій. прийшов S, але маємо що маємо.