- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Залишаю відгук після 3 місяців використання. Килимок класний, але запах дійсно не приємний, спочатку огидний навіть був. Вивітрювали і мили, але запах лишався до 2х місяців. А взагалі найкращий килимок, який у нас був :)
- Достоинства:
- Розмір, колір, отвори, надійність
- Недостатки:
- Запах
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук.
Звертаємо вашу увагу, вся продукція Munchkin відповідає вимогам діючого санітарного законодавства України, не містить - BPA (Бісфенол А) та інших шкідливих для здоров'я речовин.
Силіконовий запах буває через те, що продукція запаковується одразу після виробництва, але з часом вивітриться.
У випадку необхідності, рекомендуємо розмістити килимок у більш провітрюваному приміщенні (наприклад на балконі).
Завжди раді допомогти і відповісти на ваші запитання!
- Дар'яОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Не раджу. Запах резини був, але то не страшно. Не сподобалось те, що коврик не прикріплюється добре до ванни! Це таке щось дивне! При набраній ванні ліпучки не роблять свою справу, та й дитина пару разів підсковзнулась на ньому.
- Достоинства:
- Колір, легкий, розмір
- Недостатки:
- Ліпучки погані, можно підсковзнутись при набраній ванні, є посторогній запах
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук.
Шкодуємо, що ви залишилися розчаровані.
Так, дійсно, запах буває через те, що продукт запаковується одразу після вироблення.
З часом він вивітрюється і жодним чином не буде шкодить вам чи малюку.
Стосовно міцності присосок, маємо лише позитивні відгуки.
Наші покупці хвалили килимок за практичність, надійність кріплення до ванної та антиковзну поверхню, що має перфорацію.
Скажіть, будь ласка, чи ви кріпили килимок на вологу поверхню ванни?
Завжди раді допомогти і відповісти на ваші запитання!
- любов Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Чудовий коврик, матеріал приємний і колір також, но запах резіни є, думаю з часом вивітриться,Раджу, не пожалкуєте.
- Достоинства:
- якість
- Недостатки:
- нема
Представник постачальникаВітаємо, дякуємо за ваш відгук.
Так, дійсно, інколи запах буває через те, що продукт запаковується одразу після вироблення. З часом він вивітрюється і жодним чином не буде шкодити вам чи малюку.
Усю продукцію Munchkin виробляють з дотриманням усіх суворих вимог та без бісфенолу А.
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Коврик хороший, детям удобно на нем сидеть в ванной, не скользит. Легко крепится и так же снимается.
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо Вам за чудовий відгук!
- Антонина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Чудовий м‘який коврик-перше враження. Далі буде видно)
- Достоинства:
- Красивий, присоски по периметру, дирочки для стікання води
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо за відгук!
- Маша С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Хороший коврик, материал приятный как и цвет, но запах резины есть. Даже на балконе не особо проветритлся. Только помыв, перестал вонять.
- Недостатки:
- Запах
Представник постачальникаДоброго дня, дякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Иванова О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Добротный коврик, хороший размер, мягкая массажная поверхность. Стелим малышу для купания, полностью нас устраивает
- Достоинства:
- Нет посторонних запахов, не хлипкий, мягкий, большой размер
- Недостатки:
- Цена не самая низкая. Но, в целом, он того стоит
Представитель поставщикаДякуємо Вам за зворотній зв'язок!
- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Коврик брал сыну 1 год и 10 месяцев после того, как оставили старый на даче. Тот был короче и с рисунком, но не закрывал всю ванн и его нельзя было скрутить (я приноровился вешать на стену между купаниями). Этот - длиннее, он легко сворачивается, да, при распаковке он немного пахнет резиной, но это только при распаковке, запах быстро смывается. Коврик отлично крепится, закрывает всю ванну, сын доволен.
- Достоинства:
- Большой, надежный, не пахнет
Представитель поставщикаОлег, благодарим Вас за отзыв!
- Шишков А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Коврик ужасный, он воняет резиной и вообще не выветривается. Как его вернуть?
Эксперт RozetkaДобрый день! Спасибо за обращение. С условиями обмена/возврата товара в течении 14 дней Вы можете ознакомиться перейдя по ссылке .
- Олена М***Продавец: Rozetka. Цвет: Серый
Заппх є якщо спеціально піднести до носа, тобто річ нормальна. Якісний, приємна для дотику поверхня, отвори досить великий для нормального зливу води, перевага це його розмір, але хотілося б що б покривав все дно ванної.
- Достоинства:
- Якість, розмір.
- Недостатки:
Представитель поставщикаОлена, благодарим Вас за отзыв!
- ОлесяПродавец: Rozetka. Цвет: Серый
Відмінний коврик - з м*якою масажною поверхнею, на ньому приємно і стояти, і сидіти, і лежати. Чудово, що є міцні присоски і перфорація - коврик не ковзає і має змогу сам просихати повністю!
- Достоинства:
- Перфорація для стікання води, міцні присоски
- Недостатки:
- був незначний запах після купівлі, але швидко вивітрився і змився
Представитель бренда MunchkinОлеся, благодарим Вас за отзыв!