- Юрий В***Отзыв от покупателя. Продавец: Відбудуй
Используется для остекления изделий из ПВХ
- Достоинства:
- Удобно сидит в руке.
- Євген А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный,мне понравился.
- Достоинства:
- Хороший
- Недостатки:
Представник брендуДякуємо, Євгене, за ваш відгук!
Раді, що молоток Tolsen вам сподобався та виправдав очікування.
Бажаємо вам зручної та ефективної роботи!
Завжди раді вашим замовленням!
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудово
Представник брендуДякуємо за відгук! Раді, що молоток вам сподобався — нехай служить довго і надійно!
- Ольга Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час! Саме зворотний зв'язок дарує нам мотивацію надавати тільки найкращі продукти, щоб кожен Клієнт відчував себе задоволеним нашою продукцією. Дякуємо за Вашу підтримку!
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Для домашних работ - самое то
- Достоинства:
- Прочный, увесистый и добротный
- Недостатки:
Представник брендуДоброго дня! Дякуємо за позитивний відгук.
Представник брендуДоброго дня,Сергій! Дякуємо що знайшли час написати відгук.
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Классный молоток,небольшой по размеру,но очень удобный для небольших работ,рабочая ударная часть,при ударах не крошится не разрушается,брал его в РОЗЕТКЕ со скидкой и очень доволен качеством,рекомендую.
- Достоинства:
- Отличное качество.
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
для домашнего использования пойдет,сделано довольно качественно и цена со скидкой приемлемая
- Достоинства:
- хорошего качества,недорого
- kozachuk.yurii111Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Непоганий молоток, він звичайно не для професійного використання, для професійних робіт треба брати щось краще. Для якихось допоміжних робіт піде. Накладки з добротного матеріалу вм'ятин не лишають.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Накладки на молотку дещо прокручуються.
- Константин Ш***Продавец: Rozetka
Молоток просто СУПЕР !!!... Качество отличное, в руке сидит хорошо, для домашних дел и проф.работ то что надо, жена купила благодаря купону Розетки,товар рекомендую, спасибо магазину !!!
- Достоинства:
- Качество, красивый на вид, удобный.
- Недостатки:
Представник брендуВітаємо! Дякуємо за Ваш відгук та час!
Саме зворотний зв'язок дарує нам мотивацію та натхнення кожен день надавати тільки найкращі продукти та високий рівень обслуговування
Ми завжди прагнемо, щоб кожен Клієнт відчував себе задоволеним нашою продукцією.
Ще раз дякуємо за Вашу підтримку.
- Михаил И***Продавец: Rozetka
Хороших молоток для небольших работах, если с умом подходить то на аллюминие следов не оставит. В руке хорошо сидит , цена качество.
- Достоинства:
- Хорошо сидит в руке