Отзывы покупателей о Гитара акустическая Caravan Music HS-4040 TBS (Матовая отделка)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Отзывы про товар продавца SoundMarket
  • Владислав С***

Хорошая гитара, приличный звук
    Внешне отличается от фото на сайте но не скажу что мне это не понравилось, очень красивая

Достоинства:
    Хороший звук, и внешний вид
    Недостатки:
    Не нашел
  • Юлія Ч***

Гітара супер… зручна в руках … дуже задоволена … дякую

• Влад Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoundMarket. Цвет: Tobacco

Перша гітара у моєму житті, та навіть з цим, вона дуже гарна. Гарно звучить, має дуже гарний вигляд, навіть якщо не так як на картинці.

Достоинства:
    За свою ціну гарне звучання та вигляд
  • Тарас В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoundMarket. Цвет: Tobacco

Все дуже круто все сподобалось і велике дякую за консультацію

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SoundMarket. Цвет: Tobacco

Здравствуйте. Хорошая гитара. Звук вполне себе приличный, я вам скажу. Хоть и сегмент недорогой, но вполне себе по звуку может с Кортом потягаться, и по качеству сборки тоже. Клея нет нигде, пришла с настроенным грифом (струны на нужной высоте). Есть пуговки для ремня. Гитарка удобная, симпатичная.
    Если ищите что-то недорогое и качественное, то берите эту гитару.

Достоинства:
    Обслуживание, Настроенный гриф, Хорошее качество
    • Продавец  SoundMarket

Дякуємо за покупку і відгук. Завжди будемо раді бачити Вас серед постійних покупців. З повагою, SoundMarket.

• Вова К***

Дуже чудова Але струни плохие

• Іван Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Tobacco

Гітара хороша, доставлена швидко та добре запакована, недоліків не знайшов

Достоинства:
    Якість, ціна
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Natural

Гітара якісно зроблена, за свою ціну все подобається, по доставці теж все гарно було запаковано і оперативно прибуло

Достоинства:
    Якість/ціна
    Недостатки:
    Поки немає
  • Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Tobacco

Отличная гитара. Хороший звук и магазин хороший, отправили быстро.

Достоинства:
    Внешний вид, звучание.
  • Олексій К***

Хороша за такі гроші

Достоинства:
    Якість
  • Аліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Tobacco

Якщо для вас важливо, щоб гітара виглядала так, як на фото - це не той випадок. Мені дуже сподобався колір на фото і я чекала щоб отримати гітару саме такого кольору.. Але по факту це виявилась фанера з принтом не дуже високої якості (блідий, не чіткий, наче принт робили з низьким dpi) ще й зеленуватого відтінку. При чому білий кант - це теж принт.. місцями жовтуватий.. Я таке взагалі перший раз бачу… Може я просто давно не купувала гітари такого сегменту..
    Додаю фото на фоні фасадів з деревини різного кольору, щоб було краще зрозуміло справжній колір, хоча фото не передає його на 100%. Бо навіть на моїх фото виглядає трохи краще, ніж є насправді. Хоча зеленуватість все одно видно. Я коли її вперше побачила, то взагалі подумала, що мені помилково якусь зелену надіслали… але ні.
    Прийшла з розкрученим кілком, який розпався коли я намагалась налаштувати 5ту струну, але за півгодини я це полагодила. В іншому зібрана добре.
    Так, звичайно що за таку ціну я на щось супер гарне та якісне не розраховувала, але ж хоча б щоб зовнішній вигляд відповідав фото.. Складається враження, що на фото взагалі якась інша гітара, бо навіть задня дека на фотографії товару має трохи інший вигляд.
    В іншому нарікань поки немає, звук дійсно не поганий, гітара супер легка і підійде дітям та підліткам, гриф ще буду налаштовувати, струни теж не погані. В цілому як для хоббі або навчання - ок. Але ж колір…

Достоинства:
    Звук, струни
    Недостатки:
    Колір та задня дека не відповідають фото. Хоча може саме так має виглядати колір «табако» курця
  • Александр Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MUSIC HOUSE. Цвет: Tobacco

Якісне покриття, тактильні відчуття хороші. Дуже легка.Для дитини саме то.Своїх грошей коштує.

Достоинства:
    зроблена якісно
    Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  MUSIC HOUSE

Дякуємо вам за відгук :) Якість гітари на високому рівні, дуже комфортна для навчання та подальшої гри. Бажаємо успіхів вашій дитині у нових починаннях :)