Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Сушеный манго натуральный 100% без сахара 250 г Natural Mango NaFoods King (NaFKing-250)

Оценка пользователей 4.78/5
  • Отзывы про товар продавца NOS
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: NOS. Общий вес: 500. Упаковка: Вакуумная упаковка

Это, конечно, баловство, но какое же приятное, вкусное и достаточно полезное. Такими продуктами даже нужно себя баловать, но зная меру.

• Продавец  NOS

Ольго, дякую за ваші відгуки. Смачного

• Алина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: NOS. Общий вес: 250. Упаковка: Вакуумная упаковка

І я, і дитина у захваті! М'які, смачні, солодкі та корисні. Дуже дякую!

Достоинства:
    Смак, користь
    • Продавец  NOS

Дякую за ваш відгук. Приємно чути, що ви задоволені. Смачного:)

• Світлана

Супер!

• Вікторія Я***

Чудове манго і взагалі швидка доставка!!

Достоинства:
    Якісний товар
  • Юлія П***
  • Павло

Смачно, і ще миттєва відправка! Дружина задоволена! Дякую)

Достоинства:
    Смачно
  • Юлия М***

Все понравилось, все супер!!!

Достоинства:
    Качество
    • Продавец  NOS

Дякую за ваш відгук. Чудового дня)

• Наталія

Задоволена. Немає відчуття, що там один цукор.
    З кислинкою, смачні, в міру м'які

Достоинства:
    Все ок
    • Продавец  NOS

Наталіє, дякую за ваш відгук. Смачного)

• Артур С***

Дуже добре. Дякую.

• Продавец  NOS

Артур, дякую за ваш відгук. Нехай смакує

• Ольга

Термін придатності до 04.09.25. Смак відрізняється від магазинського King. Можливо підробка, або термін придатності вплинув.
    Відсутня етикетка про виробника, постачальника, склад і т.д.

Достоинства:
    Бренд
    Недостатки:
    Термін придатності. Смак.
    • Продавец  NOS

Ольго, дякую за зворотній звʼязок. Поспілкуємось з постачальником

• Микола М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Kitchen. Общий вес: 500. Упаковка: Дой-пак

Беріть декілька упаковок, швидко закінчується)

Достоинства:
    Якість неймовірна, ціна найкраща
    • Продавец  Smart Kitchen

Дякую за ваш відгук. Гарного дня!

• Андрей
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 500. Упаковка: Пластиковая банка

Лучший сушеный манго что я ел

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MAXIRA. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Залишись дуже задоволена
    Манго не дубове, мʼяке , смачне та дуже ароматне
    Дуже важко зупинись щоб на зʼїсти все за один раз )
    Точно ще замовлю

Достоинства:
    Дуже смачне та ароматне
    Недостатки:
    Достатньо багато цукру на поверхні шматочків
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо вам за такий щирий і смачний відгук!
      Дуже раді, що манго вам сподобалось — м’яке, ароматне і справжня насолода
      Щодо цукру — це природній цукор самого плоду, який кристалізується на поверхні під час сушіння,
      Будемо раді новим замовленням, дякуємо за довіру!

• Волошина А***

Дуже смачне, просто неможливо зупинитися!

Достоинства:
    Без цукру, смачно, поживно,корисно
    Недостатки:
    Швидко закінчується
    • Продавец  MAXIRA

Щиро дякуємо, нам приємно, що ви задоволені, будемо раді повторним замовленням)

• Денис

І не скажеш, що без цукру. Подобається.

Дякуємо за відгук!

• Валентин Г***

Рекомендую продавця
    Замовляв не перший раз
    Швидко доставили

Достоинства:
    Якість і ціна нормальна
    Смачно. Корисно для здоров'я
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  MAXIRA

Щиро дякуємо за відгук!
      Будемо раді вашим новим замовленням!

• Алла В***

Второй раз делаю у вас заказ : все чётко, достаточно быстро и , самое главное, вкусно . Благодарю вас!

Достоинства:
    Хорошо упаковано, преемлемая цена.
    Недостатки:
    Их нет!
    • Продавец  MAXIRA

Щиро дякуємо за довіру та такий приємний відгук!
      Нам дуже радісно, що ви замовляєте у нас вже вдруге і залишаєтесь задоволені — для нас це найкраща оцінка. Нехай манго смакує й надалі, будемо раді вашим новим замовленням!

• Сергей П***

манго супер. не пересушений. натуральний

Дякуємо за відгук!
      Будемо раді вашим наступним замовленням

• Ольга Ш***

Манго просто шикарний! Не пересушений, солодкий, дуже смачний.

Достоинства:
    Гарна якість
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за ваш відгук) приємно що вам до вподоби, будемо раді повторним замовленням!

• Сергій Г***

Чудове сушене манго. Смак, який не забудеш.

Достоинства:
    Смачне манго.
    • Продавец  MAXIRA

Ми раді, що ви задоволені )
      Звертайтесь!

• Тетяна В***

Дякую, приємно вражена, дуже смачні, свіжі. Купую саме ці не в перший раз і кожен раз повністю задоволена. Гарна якість та ціна.

• Продавец  MAXIRA

Насолоджуйтесь та звертайтесь ще !
      Не підведемо !

• Михаило

Смачний і приємний смак манго, продукція свіжа не суха, тому сподобалось.

Дякуємо за відгук !

Насолоджуйтесь)
      Завжди Вам раді

• Станіслав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Яскравий. Общий вес: 1000. Упаковка: Дой-пак

Вкуснейшее манго по крутой цене. Взял килограмм, теперь жалею что мало.

Достоинства:
    Цена, качество
  • Павло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 500. Упаковка: Пакет с застежкой Zip-Lock

Дуже добрий і якісний продукт. Навіть не очікуванно смачний.

Достоинства:
    Гарно висушений і смачний
    Недостатки:
    Швидко з'їдаеться
  • Коваль И***

Манго очень вкусное , не пересушенное, ароматное . Рекомендую всем.

Недостатки:
    Нету
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук та рекомендації, це цінно
      Звертайтесь ще ! Не підведемо

• Владимир

Качественный манго.

• Продавец  Smart Kitchen

Дякую за відгук) Гарного дня!

• Вікторія М***

дуже якісний товар, рекомендую, буду купляти тільки тут! Дякую!

Достоинства:
    це насправді найсмачніший СУШЕНИЙ манго!
    • Продавец  MAXIRA

Щиро дякуємо за такий теплий відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобався наш сушений манго. Обіцяємо й надалі тішити вас лише найкращими та найсмачнішими товарами! Будемо раді вашим наступним замовленням!

• Іванченко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Яскравий. Общий вес: 1000. Упаковка: Дой-пак

Вкуснотень)

• Алексей

Топовое манго, брал раньше в другом магазине, очень рад был найти его здесь, чтобы попутно втарить с другими вкусняшками )

Достоинства:
    Спелое, не пересушенное, не засахаренное
    • Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що вам сподобалося наше манго. Раді, що ви знайшли у нас улюблені смаколики! Гарних вам покупок і смачних вражень!

• Тамара Л***

Дуже смачне і свіженьке манго.Їсти одне задоволення.Буду обов'язково замовляти ще.

Достоинства:
    Дуже смачно.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  MAXIRA

"Тамаро, щиро дякуємо за ваш відгук! Дуже раді, що вам сподобалося наше манго. Чекаємо на ваші нові замовлення!"

• Ольга

Чудовий смак манго. Гарний термін придатності. Рекомендую.

• Продавец  MAXIRA

Щиро дякуємо за теплий відгук та рекомендації! Нам дуже приємно, що вам сподобалось манго . Звертайтесь ще ) Завжди раді вам!

• Олена Д***

Неймовірно смачне манго! Дуже вдалий натуральний замінник цукерок. Розходиться швидко :)

• Продавец  MAXIRA

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалось наше манго. Нехай кожен шматочок приносить радість. Будемо раді бачити вас знову!

• Людмила У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EcoTopStore. Общий вес: 1000

Супер смак,дуже свіжий

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Немае
  • Микола Б***

Дякую,дуже смачно.

• Інна Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Smart Kitchen. Общий вес: 500. Упаковка: Дой-пак

Смачне манго. Завжди беремо тільки його.