- Александра М***Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Pink
Отработали 2 года в жесточайше условиях и все отлично
- Продавец OneDay
Доброго дня, дякуємо за відгук.
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Рекомендую, більше року як купив, задоволений
- Достоинства:
- Заряд тримає довго
- Продавец OneDay
Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук, приємного користування!
Працює добре, користуюся пів року
- Продавец OneDay
Доброго дня! Дякуємо за відгук, приємного користування.
- Станислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Отличные часы. Рекомендую!
- Продавец OneDay
Доброго дня! Дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням!
- Марія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Брала на подарунок подруга звдоволена
- Недостатки:
- Доставка. Замовила 3 щоб 6 дійшов до іменинниці але затримка з відправленням. Прийшов через 4 дні
- Продавец Ecovent
Доброго дня, дякуємо за відгук, приємного користування)
- Любич І***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Все добре. Прийшли швидко. Працюють згідно опису.
- Достоинства:
- Довго тримає живлення
Доброго дня, дякуємо за відгук, приємного користування)
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Годинник цей працює добре, сповіщення приходять вчасно, заставка міняється, акумуляторна батарея тримає на досить тривалому часі експлуатації. Всім задоволений. Продавця рекомендую.
- Достоинства:
- Більш ніж достатньо
Доброго дня, дякуємо за відгук, приємного користування)
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Заказал 26 декабря, а прийдёт 2 января. Хотя писали что доставят 29 декабря.
Сервис на высшем уровне.- Продавец OneDay
Доброго дня! При підтвердженні вашого замовлення ми вам повідомили, що Розетка доставляє на точку видачі замовлення до 5-7 днів. Смартгодинник було відправлено в день замовлення.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет корпуса: Silver
Купували годинник донькі на подарунок. Все сподобалось. Користується вже більше місяця - нарікань не було, все працює. Рекомендую.
- Теслюк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет корпуса: Silver
РІК відпрацювали.10місяців.Стали самі відключатися.
- Продавец Ecovent
Доброго дня, дякуємо за звернення, це гарантійний випадок, з вами зв'яжется менеджер із сервісного центру. Вибачте за незручності, гарного вам дня
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Користуюсь годинником майже рік. За цей час і воді перебував, і випадково пару разів вдарився. Працюють відмінно. Заряду вистачає на 9-14 днів. Загалом всім задоволений. Замінив тільки ремінець)
- Достоинства:
- Компактні, довго тримають заряд.
Доброго дня, дякуємо за відгук, приємного користування)
- Андрей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Користуюсь цим годинником 8 місяців. За ці гроші-дуже задоволений. Заряджаю раз на 4 дні, майже не знімаю. Руки в них мию, проте не купався(думаю це зайве в цьому сегменті). Тиск та пульс показуючи звичайно приблизний, проте хоч щось. Я купував чорний тому фарба тримається, звичайно є декілька подряпин на екрані. Загалом тверда 4 за ці гроші. Рекомендую. Планую ще купити для батька
- Достоинства:
- Не дорогий годинник, з непоганою батарейкою на кожен день.
- Недостатки:
- Якість матеріалів. Тиск, пульс міняє аби як
- Продавец Ecovent
Доброго дня, дякуємо за відгук, приємного користування)
- Олеся А***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Питання не вирішено.
- Продавец Ecovent
Доброго дня. Ми раді повідомити, що Ваша проблема була успішно вирішена. Ми замінили Ваш годинник на абсолютно новий.
Якщо у Вас виникнуть будь-які інші питання або потреба у додатковій допомозі, будь ласка, звертайтеся до нас. Ми завжди готові допомогти Вам.
Часом части живуть своїм життям.
Можуть самі виключитись,а потім включитись....Як можна вирішити дану проблему?- Продавец Ecovent
Доброго дня! Доброго дня, ваша проблема вирішуєтся безкоштовно, в межах гарантійного ремонту, зв'яжіться будь ласка з нами за номером, що вказаний в гарантійному талоні і ми допоможемо вам у вирішенні даної проблеми.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Зв'язувався при покупці з продавцем, хотів уточнити чи є на пристрої українська мова. Мене запевнили що є, хоча насправді немає. Цей недолік справді відіграє велику роль. Тому ганьба продавцю за введення в оману!
- Достоинства:
- Широкий функціонал
- Недостатки:
- Відсутня українська мова на пристрої.
- Александр И***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Проблема решена
Через пів року почали глючіть, тех підримки ні якої, ні кому не рекомендую.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Тех підримка відсутня
Проблема решена
Добрий вечір, пройшло вже 10 діб, як я чекаю відповідь від продавця (на недолік в роботі годинника)
Не рекомендую цього продавця - Світлана І***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Проблема решена
Добрий вечір не приходять сповіщення про дзвінок, та смс. Телефон ненаходить годинник. Порадьте що робити
- Теслюк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет корпуса: Silver
Завжди пишу правдиві відгуки.Місяць в експлуатації.Тримають довго.зручні.корпус не дряпається,але стерається фарба з сірого браслету.Жалію ,що купив сірі.Годинником задоволений,але скажу чесно,це зайва річь.Просто дань моді.
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Браслет втратив сірий колір після місяця носки.Купуйте чорні
- Тарас О***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Доброго дня. Купив годинник iHunt, все влаштовуэ але зараз вібрація почала працювати неприємно гучно (дзвінко) що Ви мені порадите, щоб повернути приємну тиху вібрацію годинника. Також батарея тримає максимум 3.5-4 дні.
- Достоинства:
- Зручний, надійний, відповідає опису.
- Недостатки:
- Батарея тримає менше. Гучна дзвінка неприємна вібрація.
- Продавец Ecovent
Доброго дня, Тарас . Тривалість роботи смарт годинника до 7-9 днів( при мінімальному використанні) , тобто все залежить від налаштувань і тривалості активної роботи. Якщо ваш годинник працює несправно ви можете відправити його до нас на безкоштовний гарантійний ремонт .
- Тарас О***
Відправив на гарантійний ремонт, декілька днів перебуває на новій пошті, перевірте будь ласка.
- Стас Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Крокомір хороший, пульс міряє але не мій, добре рахує калорії в різних спорт режимах, міцне скло, багато разів вдарявся ними, то навіть подряпин не було)
- Теслюк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет корпуса: Silver
Скажу чесно.Купіть собі звичайний годинник.Цей якісний,але він іграшка на день.То що він пише,дуже мілко.Вібрація трохи мене нервує.як током бье руку.Рекомендую подумати,а чи потрібен він вам.Якість норм.
- Достоинства:
- ЯКІСНИЙ
- Недостатки:
- Не потрібні функції.Мілкий шрифт
- Вадим С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Проблема решена
Вітаю. Придбано тут у цього продавця. Після 8ми місяців використання даного пристрою почав самостійно вмикатись і вимикатись, підозра на бічну кнопку управління яка залипає десь всередині мабуть. Також не зрозуміло тримає заряд батарейка а точніше коли ще 50% заряду раптово може написати годинник розряджено. Тримає днів 4-5 реально помірного використання. Загалом не рекомендую так як це китайський китай так би мовити, максимум на пів року далі проблеми....
- Достоинства:
- Непоганий дизайн, металевий корпус
- Недостатки:
- Нестабільно тримає заряд, Погана бічна кнопка управління
- Продавец Ecovent
Доброго дня, Вадим, нам дуже шкода що у Вас виникла така неприємна ситуація. Для вирішення даної проблеми , Ви можете відправити годинник до нас на безкоштовний гарантійний ремонт.
- Теслюк Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет корпуса: Silver
Замовлення виконано вчасно.Годинник не поганої якості .Техпаспорт надруковпаний мілко.Підключились легко.вибрав сірий колір.Якістю і доставкою задоволений
- Константин Л***Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Проблема решена
Проработали 2 месяца, в один день просто выключились и на этом конец. Не заряжаются, не включаются.
- Достоинства:
- Пока работали, было нормално
- Недостатки:
- Фонарика нету, проработали 2 месяца
- Продавец OneDay
Доброго дня. У разі поломки чи несправностей товару зверніться по нас , ми відправимо годинник по гарантії в сервісний центр IHunt.
- Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Проблема решена
Перестал работать шагомер,часам 2 месяца,что делать,забрасывала настройки не помогло
- Достоинства:
- Работало все хорошо
- Недостатки:
- Спустя 2 месяца не работает шагомер
- Алена М***
Продавец, ответил один раз и это был бред полный, дальше ответа нет,шагомер работает через раз... не могу рекомендовать даже не часы а продавца
- Каріна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Pink
Гарна модель, мені сподобалася) Меню зручне та зрозуміле, швидко можна розібратися. Колір чудовий, зібрані надійно, приємно на руці.
- Инна И***Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Pink
Проблема решена
Две недели одни и теже цифры в показаниях!Для чего вводить в заблуждение?!Контроль температуры тела - Термометр; Мониторинг сердечного ритма; Мониторинг кислорода в крови; Мониторинг артериального давления.Не соответствует....Пустая безделушка за такие деньги
- Достоинства:
- SMS Вызовы Социальные сети Электронная почта
- Недостатки:
- Не соответствуют функции Пульсометр Содержание кислорода в крови Счетчик биения сердца Счетчик калорий Тонометр Шагомер
- Алина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Light gray. Цвет ремешка: Grey
Часы пришли быстро. Всё устраивает. Всё понятно.
- Дарина С***Отзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Pink
Неважкі, діагональ екрану якраз на жіночу руку. Ніби приєднался легко, працюють ок
- ЕкатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: OneDay. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Golden. Цвет ремешка: Pink
Проблема решена
Прошло меньше 2ух недель и часы начали глючить, предлагает выключить часы снова и снова. Перезагружаешь и повторяется через пару часов. Продавец мне не отвечает, а гарантийный срок ещё не закончился!!
- Недостатки:
- Глючат
- Владимир
Со всем разобрались. Очень хороший продавец
- Вадім Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет корпуса: Silver
Класний годик
- Достоинства:
- Металевий корпус
- Вадім Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Цвет корпуса: Silver
Повністю відповідає опису. Дуже легко налаштовувати. Зручні
- Достоинства:
- Зручні
- Недостатки:
- Тетяна І***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink
Зробила замовлення годинник прийшов не той вибачились і прислали інший.На вигляд класний годинник функції і все інше.Вечері зарядила повністю,а на наступний день в 13:00 - виключився.Прийшла зарядила він почав включатись і виключатись.( В воді не був!!!!)Хочу повернути!!!Не рекомендую ні продавця ні часи!!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Несправні
- Продавец Ecovent
Приносимо свої вибачення. На жаль на партію трапляються 1-2 бракованих, що не можливо передбачити. Кошти за годинник повернули вам.
- Інна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ecovent. Размер корпуса: 45. Цвет корпуса: Black. Цвет ремешка: Black
Купувала 2 годинника . Користуємося з лютого не знімаючи . Всі заявлені функції працюють. Зарядку тримають добре, дуже задоволені покупкою. Дякую за якість
- Достоинства:
- Заряджаємо раз в 1.5-2 тижні. Всі функції працюють
- Недостатки:
- Пару раз викидало з додатка на телефоні, приходилось авторизуватись заново.
Топ за свої гроші)