Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Начальный пакет LifeCell "Абсолютный безлимит 249" (безлимитный интернет по скорости и трафику)

Оценка пользователей 4.21/5
на основе 41 отзыв
  • AI аналіз відгуків
    34 відгуки:  65% позитивних, 15% нейтральних, 20% негативних
    Загалом, відгуки свідчать про високу задоволеність товаром: більшість покупців зазначають відповідність продукції опису, швидку роботу стартового пакету й дійсно великі або умовно безлімітні об'єми інтернету. Покупці цінують стабільність з'єднання та оперативну доставку. Основними перевагами є швидкість, великий трафік та якість обслуговування. Однак, окремі користувачі стикаються з труднощами активації, непорозуміннями у деталях тарифу (чи дійсно безліміт) і питаннями до прозорості умов, також фіксуються скарги на невідповідність номера або проблеми з балансом і неочікувані дзвінки від колекторів.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олег П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Користувався тарифом три місяці, встановив сімку в мобільний модем (роутер) і все чітко гладко, все працює. В тарифі дійсно 999Gb які надаються з послуги. Плюс, ті гігабайти які вже в самому тарифі, якщо активувати пакет 1-го числа то буде 100Gb плюс ті які ви використовуєте в попередньому місяці (додається не більше номіналу в тарифі) Я активував не першого тому в мене не 100Gb і зняли не 299грн а трохи менше. До прикладу, якщо активувати тариф за три дні до закінчення місяця, то з вас знімуть ~30грн і нарахують ~10Gb тарифного інтернету, й 999gb з послуги (якщо вона встигне активуватися) а 1-го вже 299грн 10gb плюс використані Gb за попередній місяць і 999Gb з послуги. Це на скільки я розумію. Тому активовувати сімку під кінець місяця особисто я не рекомендую. Доречі, послуга ця може відображатися як «безлімітний інтернет» або «інтернет послуги 999Gb» останнє в мене почало показувати коли до кінця залишалося ~300Gb. На всякий випадок скажу що, реального безліміту тут НЕ має, якщо закінчаться гігабайти то все, навіть крапочку не відправите. Тарифом задоволений.

Достоинства:
    Відповідає опису і дійсності, товаром задоволений.
    Недостатки:
    Закінчилися гігабайти
    • Павло

Ще користуєтесь цією сім-картою? Якщо так, яка ж абонплата? В описі вказано 249 грн, Ви написали 299 грн, в іншому відгуку взагалі 249 грн. Дякую.

• Олег П***

На разі вже не користуюсь даним тарифом, тому не під скажу

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

товар відповідає описанню. безлімііт, все працює як заявлено
    продавець швидко звязався і відправив. рекомендую

Достоинства:
    безліміт
  • Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Тариф называется "Інтернет для бізнесу 100Gb".
    И радует что он действительно безлимитный. Скорость пойдет. Все зависит от Вашего оборудования.

Достоинства:
    Тариф для дачи О Г О Н Ь !!!
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Товар соответствует описанию. Подключил к персональному компьютеру через "свисток" мобильный модем. Стабильная скорость 22Mb (зависит от модема и качества приёма) Хватает с головой. Еще и полный безлимит без каких либо проседаний скорости в дальнейшем.
    Внизу увидел отрицательные отзывы... люди просто не разобрались с настойками и не внимательно ознакомились с описанием товара.
    Работает всё без проблем.
    Рекомендую к покупке.

Достоинства:
    Товар соответствует описанию. Полноценный мобильный интернет без подводных камней.
    Недостатки:
    ---
    • Продавец  LetSmart

Добрий день, Олександр!

Дякуємо за відгук!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

2 місяці вже працює. Вдень швидкість дещо менша, але це залежить від міста та в поточній ситуації гріх скаржитись.

Достоинства:
    Безліміт, швидкий.
  • Костянтин
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Ніби, дійсно безлім, однак маю пару питань до продавця. За перший місяць в мене фактично списали 192.77 грн. Як буде надалі?
    І після використання перших тарифних ГБ мені надійшла смс від Лайф, що треба буде платити за всі наступні ГБ, фактично поки нічого додатково не списували.

• Олександр Ч***

Все працює!

Все працює.

• Валерий

На отлично

Достоинства:
    Натуральный
    • Продавец  LetSmart

Доброго дня, Валерій! Дякуємо за відгук!

• Євген

Все згідно опису!!
    Працює без обмежень та розривів звʼязку – дякую

Достоинства:
    Недостатки:
  • Іван К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Чудовий тариф, швидкість без обмежень. Рекомендую

Достоинства:
    Швидкість, простота підключення
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Денис Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Купил по акции, забрал на НП, была симка и инструкция активации, пополнил номер на 200 грн активировал пакет, активировался стандартный тариф с 70ГБ, и надо ждать пока подключат безлимит, списался с продавцом подключили на второй день после активации пакета. Пользуюсь первый месяц еще не исчерпал базовые 70ГБ, потом будет видно, может дополню отзыв

Достоинства:
    Наверно самый выгодный тариф по Украине по соотношению цена качество (если c Lifecell в вашей местности хорошая связь)
    Недостатки:
    Нужно ждать два дня активации безлима
    • Продавец  LetSmart

Добрий день, Денис! Дякуємо за відгук!

• Жанна
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Все працює ідеально, швидка активація, немає жодних обмежень щодо швидкості. Однозначно рекомендую!

• Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Швидко прислали, працює чудово, дякую!

• Продавец  LetSmart

Андрію, дякуємо за відгук! Раді, що все чудово працює. Дякуємо, що обрали нас. Гарного користування!

• Максим Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Швидко прислали стартовий пакет лайфселл пакет безлимитный нормально работает покачто надеюсь что и дальше будет рюработать так жн

• Продавец  LetSmart

Максиме, дякуємо за відгук! Раді, що все чудово працює. Дякуємо, що обрали нас. Гарного користування!

• Анатолий Г***

Пакетом доволен.

Достоинства:
    Цена качество.
    Недостатки:
    Нет.
    • Продавец  LetSmart

Приємно отримувати такий зворотний зв'язок, дякуємо! Нам дуже важливо, щоб покупка виправдовувала ваші очікування на всі сто. Нехай користування приносить лише задоволення та стабільний зв'язок!

• Ярослав Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Нормально функціонує....Тягне без перебоїв....

• Продавец  LetSmart

Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Тішимося, коли наші клієнти повністю задоволені роботою сервісів. Бажаємо завжди швидкого інтернету та відмінного сигналу!

• Сергій Д***

Все як заявляють

Достоинства:
    Все ок
  • Микола П***

Все супер

Недостатки:
    ---
  • Сергій О***

Все чудово .

• Михайло Ш***

Швидка доставка,працює згідно опису,продавцю ДЯКУЮ

Достоинства:
    Працює як заявлено
  • Володимир С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Передзвонили,уточнили всі моменти,швидко відправили.Товар відповідає опису.

Достоинства:
    Швидко,надійно.
    Недостатки:
    Не виявлено.
  • Кас

Якісний інтернет

Достоинства:
    Якісний зв'язок, інтернет
    Недостатки:
    Відсутні
  • Юрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Інтернет реально безлім. На мій погляд самий оптимальний тариф на цей час. Ціна за саму сімку невелика порівняно з іншими. Продавець зв’язався і відіслав швидко. Рекомендую.

Достоинства:
    Безлімітний інтернет. Ціна.
    Недостатки:
    Поки не бачу
    • Продавец  LetSmart

Добрий день, Юрій!
      Дякуємо за відгук!

• Хохлова В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Добрый день! Компания отличная! Больше всего мне понравилась тех поддержка - у меня возникли некоторые технические трудности ( после активации сим-карта перестала функционировать по непонятным причинам, мне кажется такое встречается 1:1000). Мы перепробовали все возможные методы реанимировать и в итоге мне выслали новый пакет, на следующий день я его получила. И кроме того специалисты тех. поддержки помогли перекинуть баланс со старой карты на новую. Вообщем однозначно рекомендую эту компанию

Достоинства:
    Отличные специалисты
    Недостатки:
    Не обнаружено
    • Продавец  LetSmart

Добрий день. Дякуємо за відгук!

• Ярослав Н***

Чудово

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Все так як заявив продавець.

Працює чудово

• Денис Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Здравствуйте, пополняю счёт на 299, пишет не действительный номер или счёт интернета, подскажите пожалуйста что делать?

Достоинства:
    Заказ пришёл быстро
    Недостатки:
    Не могу пополнить счёт
    • Олександр

Звісно оператору дзвонити або у магазин Лайф під'їхати

• Анжеліка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Як я розумію, ви продаєте нові сім-карти, так? В мене зовсім інші літери, та я не оформляла номер на своє ім'я. Можливо помиляюся, то ж буду чекати на відповідь.

Достоинства:
    Непогана швидкість. Безлімітний інтернет
    Недостатки:
    Номер не новий
    • Юрій

Я вам скажу більше. Мені почали дзвонити колектори на номер який я придбав для інтернету і казати щоб я повернув борг. Роблю висновок що номери які продають беруть участь у шахрайстві

• Продавец  LetSmart

Добрий день. Сім-картки не можуть бути "не нові". Тому що Ви як отримуєте картку, власноруч активуєте цю картку. Активувати вже існуючу картку - неможливо. Оператор може повторно використовувати абонентський номер якщо, наприклад номер не використовувався більше двох років, або був заблокований. Якщо так, то оператор повторно використовує такі номери. Це досить розповсюджено серед всіх операторів як у нас в країні, так і закордоном.

• Продавец  LetSmart

Номери не беруть участь у шахрайстві. Ви робите висновки такі які б вам хотілось би хотіли б чути. Все набагато простіше, оператор просто використовує повторно пул номерів які були деактивовані. Якби оператори цього б не робили то доводилось би створювати нові абонентські коди, а це не дешева процедура. Тоді б послуги оператора могли б бути дорожчими ніж вони є. Не вигадуйте того чого нема. Пищіть відгуки відповідально.

• Анжеліка Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

С тарифом проблем нет. А вот с ценой есть. Один месяц сняли 150. Второй — чуть меньше 200. Сейчас запрашивают 250. Как это понимать?

Это первое. Второе — не хочет показывать баланс при вводе *111#. Не хочет присылать СМС, где обычно пишут тариф, сколько платить и т.д. Очень странный тариф, мягко говоря. Если можете объяснить эти странности, буду рада.

Достоинства:
    В целом неплохая скорость
    Недостатки:
    Описаны выше
    • Продавец  LetSmart

Добрий день. Анжеліка.

Ніяких "страностей" в пакеті немає. З 1.04.2023 Оператор змінив умови тарифікації. На жаль ми як продавець на це не впливаємо. Спробуйте звантажити мобільний додаток Мій Лайфселл. Там можна знайти абсолютно всю інформацію за Вашим номером.

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Користувався стартовим з листопада 2022р був безлім по трафіку ,не поповнив один місяць так як світла мало що було ,виключали
    (липень 2024) безліму вже немає лайф нарахував 130 Гб (у серпні 2024) після вичерпання яких інтернет не працює, можна розкачати тариф поступово так як дают 100гб +ще добавляють стільки скільки використав у минулому місяці ,
    Неприємно що безлім забрали, поповнив ще Києвстар щоб був інтернет,але Кивстар гірше інтернет у мене працює

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Вставила карту , номер ее может активироваться. Позвонила на 111 сказали номер активирован, на счёту есть деньги но звонить не могу ..и в приложении ввожу номер пишет не активирована карта ((( подожду ещё немного и снова буду звонить оператору

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Не може активуватися
    • Богдан

*512*1#

• Сергей

Стоимость активации пакета 299 грн

Недостатки:
    Название пакета не соответствует действительности
  • Павло Д***

Проблема решена

Доставка була оперативною. Але не вделось активувати стартовий пакет, у службі підтримки Лайфу сказали що треба звернутись до продавця. До продавця поки дозвонитись не можу. Тому поки негативне враження.

Недостатки:
    Не вдалось активувати пакет.
    • Павло Д***

Проблема вирішена, стартовий пакет працює. Інтернет дійсно безлімітний без обмеження шкидкості.

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LetSmart

Швидкість інтернету до 4 Мб/с у місті на 10 поверсі з двома підсилювальними антенами до 40dBi

Достоинства:
    Недостатки:
    Занадто низька швидкість інтернету