Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Набор для вышивки крестом "Разнотравье" Абрис Арт AH-086

Оценка пользователей 4.86/5
  • Олександра Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Створимо шедевр разом

Отримала дуже багато насолоди під час вишивання цього набору)
    Круті яркі відтінки, да і сам сюжет дуже приємний на око. Нитки якісні, бісер також. Все сподобалось)

Достоинства:
    Приємна гама кольорів, якість ниток, зручна схема
  • Тетяна О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Створимо шедевр разом

оригінальна схема, це мене і зачіпило, і не даремно.

папір глянцевий, позначки загалом чорно-білі (особисто мені на глянцевому не зручно, тому зроблю копію і заодно порозмальовую трохи по кольорам)
    масштаб досить великий, на фото 20см лінійка. 1 трохи листа схеми

нитки розділені по кольорам і порізані на зручну довжину. трохи дивно їх склали, та це дрібниця

окрема голка на нитку і окрема на бісер

тканина цупка, можна буде не використовувати п'яльця (особисто мені не потрібно)

також продавець поклав маленьку вишивку подарунок, дуже приємно ❤️
    замовляла це і "дерево світу", не пошкодувала

Достоинства:
    цупка тканина і велика схема, розділені нитки, окремі голки, класний малюнок, все супер
    Недостатки:
    особисто: глянцевий папір, інструкція тільки російською і англійською, хоча виробник Україна...
    • Продавец  Создадим шедевр вместе

Дуже Вам дякуємо за відгук) Для нас дуже важливий зворотній зв'язок, тож обов'язково візьмемо до уваги Ваші зауваження)

• Евгения Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Створимо шедевр разом

Очень довольна вышивкой, схема понятная и разборчивая, символыразные - запутаться сложно. Яркие цвета ниток и бисера. Очень приятный продавец, даже прислали небольшие подарочки вместе с заказом)

Достоинства:
    Яркие цвета, понятная схема
    Недостатки:
    Некрупные клеточки
  • Алена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Створимо шедевр разом

Дуже задоволена швидкістю обробки замовлення. Оперативно зв"язалися та вислали набір для вишивання. Дякую.

Достоинства:
    якість
    • Продавец  Создадим шедевр вместе

дякую за відгук і за високу оцінку нашої роботи) Ми це дуже цінуємо!

• Лідія Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Створимо шедевр разом

Швидко зв'язались, оформили і відправили. В набір входить нитки,голка, бісер, канва та схема з роз'ясненням як краще вишивати)) А ще гарний подарунок прислали, Листівку яку треба вишити Дякую вам)

• Продавец  Создадим шедевр вместе

Дуже раді, що Ви задоволені наборчиком) Вишивайте с задоволенням і замовляйте ще)

• Пуста В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Створимо шедевр разом

Набором задоволена. Яскраві кольори, велика схема на цупкому глянцевому папері. До набору продавець поклав подарунок.

Достоинства:
    Схема, яскраві кольори.
  • Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Створимо шедевр разом

Зручна і чітка схема, на глянцевому папері. Нитки розібрані на органайзері. Бісер розкладено по пакетиках. Є окремі голки для ниток і бісеру. Канва 14 каунту.

Достоинства:
    Набір хороший
    Недостатки:
    канва 14 каунту
  • Булатняя Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Створимо шедевр разом

Дякую за швидку доставку та подарунок.