Отзывы покупателей о Генератор бензиновый Bison BS3500R

• Михайло Г***

Прийшов із розтрощеним корпусом повітряного фільтра! Та відламвним регулятором подачі повітря від карбюратора!!!

Достоинства:
    Недостатки:
    Зламані деталі!!!

• Вячеслав О***

Теж саме, тільки Я ще подушки замінив, одна була погнута.

• Вячеслав О***

ні коли не заказуйте товар який коштує грошей на РОЗЕТЦІ. Я зразу не перевірив і це була моя помилка, прислали товар битий. Звертатись марно, заказав деталів битих і погнутих на приблизно на штуку.

• Михайло Г***

Доброго дня. Підкажіть будь ласка чи він реально видає потужність 2,8 бо думаю повертати чи ремонтувати.

• Вячеслав О***

Доброго дня. На повну ще не навантажував, ще обкатку проходить.

• Наталія В***

Доброго вечора. Замовила генератор,обіцяли відправку 27,уже 29 закінчується,а від вас нема ніяких сповіщень. Замовила 26. 07. Чекаю відповідь.

• Мартынюк Р***
    Продавец: Rozetka

Генератор приехал с мятиной! Или плохая доставка или такой продавец

• Kyiv C***

Брали на 2 точке для кофе.
      Все отлично и вмятин не было. Нужно проверять товар при получении и не нужно будет писать такие комментария про продавцов ;)