Отзывы покупателей о Детские водонепроницаемые GPS часы MYOX MX-58BW (4G) голубые с видеозвонком

Оценка пользователей 4.33/5
  • Отзывы про товар продавца AVL SHOP
  • Ольга
    Отзыв от покупателя. Продавец: AVL SHOP. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Orange. Цвет ремешка: Orange

Додаток не надсилає код підтвердження, пробували на різні емейл. Як вирішити це питання?

Вітаю
      Додаток не повинен відправляти код
      Ми з Вами зв'яжемось

• Андрій Д***

Дитина захотіла лисичку: жахливо товстий, вацап є але не працює, заряд тримає до 12 годин, місцезнаходження постійно гуляє на два-три дома. У молодшого за 1.5к працює стабільніше. Не вартує своїх грошей.

Достоинства:
    Дизайн лисички
    Недостатки:
    Ціна, функціонал
  • Сергій Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: AVL SHOP. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

де отримати інструкції по встановленні сім картки?

• Продавец  AVL SHOP

Вітаю. Відправив в вайбер відео

• Олена
    Отзыв от покупателя. Продавец: AVL SHOP. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Blue. Цвет ремешка: Blue

Годинник поплавлений корпус

• Уляна Я***

Шикарний гаджет, усе працює, відчуваю себе" шпійоном" :)), на свої гроші добре працює, акумулятор тримає довго, хто не розуміється то наведу приклад,мій смарт Samsung watch7, ціну глянете, без сім карти півтора дня, а з до 1го дня максимум. Тому для цього гаджета усе непогано продумано.

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    У додатку потрібно купити підписку щоб реклама не лізла.
  • Елена Л***

Половина функцій не працює. Повернула на діагностику, заплатила знов доставку-кажуть,що в них все працює, тому взагалі нічого не робили.Діагностика зайняла 1.5місяці. Попали на гроші,будемо ремонтувати самі.Єдиний плюс: менеджер на зв'язку, але нажаль, нам від цього не легше.Будемо чекати на повернення годинника з діагностики та ремонтувати самостійно, бо шкода таких грошей

Недостатки:
    Не працює багато функцій,локацію кнопки sos видає десь в Китаї,WhatsApp теж не працює,постійно відвалюється від WIFI, відеочат не змогли увімкнути,хоча гас запевняють,що працює.
    • Елена Л***

P.S. Дочекались повернення годинника, все залишилось на тому ж рівні, що і було, тільки тепер ще й программа керування годинником його не бачить. Марно викинуті гроші, причому немалі

• Андрій

Програма керування годинником їх не бачить, оскільки 100% ви реєструєте годинник на інший аккаунт.

• Продавец  AVL SHOP

Доброго дня, Олена. Дякуємо за відгук. А тепер по ситуації. Ви прислали годинник без гарантійного талону, про що Вас повідомили прямо з відділення Нової Пошти. Талон йде в комплекті, про що зазначається в картці товару. Ви сперечалась, що гарантійного талону не було. Не дивлячись на це, ми взяли товар на діагностику. Ваші скарги і наші відповіді тут: В часах полностью не работает: 1. WhatsApp Ні в характеристиках, ні в інструкції не заявлено про цю фунцію. WhatsApp присутній лише тому, що являється стандартною програмою в оболонці Android. Але годинник не зобов'язаний його підтримувати 2. Видеочат Працює при підключенні до точки WiFi (потрібно ввести пароль точки доступу) та при якісному 4G покритті Частично не работает/вышло из строя: 3. Контакты (невозможно добавить больше 3 контактов) Можна більше трьох контактів ввести через обліковий запис Setrecker 2 4. Подключение к сети(появляется и пропадает через случайные промежутки времени) Проблем не виявлено 5. Различны показатели заряда устройства, отображаемые на телефоне и самом устройстве Потрібно оновити данні вручну в обліковому записі Setrecker 2 і рівні заряду будуть співпадати. 6. Діагностика зайняла 1.5 місяці. Хочу нагадати, що Ви не могли згадати логін і пароль від Вашого годинника і декілька разів ми тижнями очікували від Вас логін і пароль. В результаті, прийшлось обнулити обліковий запис і створювати Вам новий. Також Вам була запропонована відео допомога, щоб пояснити як користуватись годинником.

• Богдан М***

Швидка доставка . Дитина в захваті.
    Сподіваюсь що і працювати буде добре. Якщо можно, то хотіла б вас попросити надати відео для встановлення сім карти. Дякую

Доброго дня, Богдан. Відео надіслане Вам у вайбер. Дякуємо за звернення

• Екатерина П***

Пока все прекрасно, спасибо. Быстрая доставка, все как на фото. Подскажите как установить сим карту!?

Достоинства:
    Ребенок доволен
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  AVL SHOP

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Відправили відео в вайбер

• Анжела

Чому так мало тримає батарея? При дзвінках-пів дня. В режимі спокою- день. Щодня потрібно заряджати.
    Чому є Whatsapp який не працює, для чого він тоді там? Чому gps трекер не працює коли немає доступу до інтернет? Крокомір не працює.
    Не вартує таких грошей. Що за 900 грн є, що цей різниці не бачу. Думала, що батарея хоть тримати буде довше якщо дорожчий.

Достоинства:
    Дзвонить, є прослуховування, фото
    Недостатки:
    Мало тримає заряд, багато функцій непрацює. Менеджер на запитання у вайбер не відповідає.
  • Яковенко Ю***

Годинник виглядає чудово. Дитина в захваті.

Достоинства:
    Дуже гарні
    Недостатки:
    Поки не знайшли
    • Продавец  AVL SHOP

Доброго дня! Дякуємо за відгук. Надіслали в вайбер відео

• Юлия К***

Часи візуально чудові , дуже сподобались дитині , просимо надати інструкцію щоб вставити сімку . Дякую

Доброго ранку, Юлія. Дякуємо за відгук. Відправили відеоінструкцію Вам в вайбер

• Алина Г***

Дякую за швидку доставку дуже гарні годинники так як брала 2 для своїх дівчат на день народження тому у використані чуть пізніше побачимо а так все чудово

• Валерія М***

Цікавий годинник, інтуїтивно зрозумілий в користуванні. Меню та інструкція українською мовою. Багато фішок як в дорослих смарт годинниках, для дітей є все необхідне. Динаміки працюють відмінно. Можна підключитись до любої доступної мережі Wi-Fi. З сім картою питань не виникло, поставили і без танців з бубнами все працює. Побачимо як покаже себе в користуванні.

Недостатки:
    Завеликий для дитячої руки
    • Ольга Т***

А як вставити карту, підкажіть будь-ласка

• Роман Б***

На скільки вистачає заряду акумулятора?

• Юлія Д***

Дуже дякую за швидку відправку, годинник отримали,все сподобалося,суперЧекаємо День народження донечки ,щоб вручити її одну із мрій)Годинник гарної якості та дуже сучаснийГодинник телефон це супер знахідка для нас батьківБудемо тестувати його, та сподіваємся що прослужить довгоПродавець надав чек та гарантію на товарДуже дякую

• Каролина А***

Добрий вечір, підскажіть як з часом у використанні? Гарно працюють?відеодзвоник, наприклад. Чи можно використовувати з навушниками?

• Наталія К***
    Продавец: AVL SHOP. Размер корпуса: 52. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Гарний годинник, все зрозуміло. Дитина - щаслива, батьки - задоволені! Дякуємо за швидку доставку

Достоинства:
    Все дуже зрозуміло
    Недостатки:
    Завеликий для дитячої ручки
  • Роман Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Не коштує своїх коштів. За ці гроші можна купити набагато краще.

Достоинства:
    Недостатки:
    Занадто масивний для дитини. Функціонал.
    • Продавец  UBrand

Дякуємо Вам за зворотний зв’язок. Але ми не згодні з Вашою думкою.
      На даний момент ця модель є самою найкращою у своєму ціновому сегменті серед моделей з таким самим функціоналом: 4G/LTE, відеодзвінки, GPS+LBS+WiFi-позиціонування, захист від води, віддалений доступ для батьків, якісний мікрофон та камера. Більшість покупців обирають саме її через стабільну роботу й точне визначення місцезнаходження. Ще варто враховувати, що цей товар має офіційну українську гарантію 12 місяців від MYOX.

З приводу розміру: хочемо зазначити, що цей годинник належить до категорії 4G-смарт-годинників із відеодзвінками, а тому у ньому встановлені більш потужні модулі зв’язку, міні модем, камера та збільшений акумулятор — саме через це корпус може бути масивнішим, ніж у бюджетних моделей.

Ми займаємось GPS-трекерами вже 9й рік, та постійно шукаємо ТОП-ові моделі для продажу, і на цей момент кращої моделі GPS-годинника з камерою, який працює на 4G за найкращою ціною і сервісним центром в Україні поки що не знайшли. Якщо є варіанти - будемо раді розглянути.

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Де знайти ID номер пристрою? Наклейка з кодом здерлась, не можу прив'язати годинник до програми.

• Продавец  UBrand

Можна подивитись в гарантійному талоні

• Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет корпуса: Orange. Цвет ремешка: Orange

Доброго дня. Можна будь-ласка відео для встановлення сім карти.

Достоинства:
    Гарний годинник
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  UBrand

Доброго дня. Можна. Зверніться до нас, щоб ми Вам змогли надіслати відео

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Не розібравшись, втулив поганий віднук.
    Перепрошую за неуважність.

Недостатки:
    Не знайшов
    • Яковенко Ю***

Доброго дня. Підкажіть чи задоволенні годинником?

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: UBrand. Цвет корпуса: Pink. Цвет ремешка: Pink

Вказано, що в годиннику є прослуховування, але ця функція відсутня.

«Благодаря встроенной камере можно не только прослушивать, что происходит вокруг ребенка, но и получить снимок его непосредственного окружения.»

Тобто заради цього і брали такий пристрій.

Недостатки:
    Відсутність прослуховування
    • Продавец  UBrand

Дуже вдячні Вам за поганий відгук! Але є така функція!!! В інструкції - 20 сторінка, пункт 15 - "Зворотній зв'язок" описано як активувати функцію прослуховування: в меню "Налаштування" потрібно натиснути "Зворотній зв'язок" та написати Ваш номер телефону. Можна було прочитати інструкцію або подзвонити до нас та проконсультуватись як це зробити, замість того, щоб псувати нам рейтинг.