Отзывы покупателей о Электрический самокат Xiaomi Mi Electric Scooter Pro 2 Black FBC4025GL

Оценка пользователей 4.24/5
  • Геннадій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

За час експлуатації, жодних проблем не виникало. Діти ганяють на ньому.

Достоинства:
    Запас ходу
    Недостатки:
    Трохи тяжкий, щоб носити в руках
  • Олександра З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Катаюсь вже рік і жодний нарікань. Класний девайс. Купувала щоб дитину в садочок возити. Скажу так, всі задоволені і щасливі.

Достоинства:
    Зручність
  • Руслан К***

• Віктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

В загалі самокат крутий. В кого вага як у мене до 60 кг - запас ходу буде точно 45 км, я повністю не розряджав, але бачу по заряду що акумулятор норм. Після 100 км пробігу почали свистіти тормоза, щось з ними треба робити. І постійно відключається Bluetooth в додатку, постійно потрібно перезаходити щоб розблокувати/заблокувати самокат.

Достоинства:
    Запас ходу
    Недостатки:
    Постійно відключається Bluetooth
  • Ігор П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пишу відгук через три місяці, як купив самокат. Загалом все влаштовує, за свої гроші виправдовує повністю . Максимальну відстань не перевіряв, справа в тому що коли я сам це одна дистанція, коли я з дитиною і з рюкзаком це інша, залежить я так розумію від ваги, але зарядити не проблема навіть з відключеннями, просто заряджаю два рази. Купив окремо для дитини ручку, все стало нормально. Через 2 місяці почали з"являтися звуки посторонні, але їх майже не чутно і чутно не завжди, але чесно кажучи після їзди по нашим дорогам і тротуарам це не дивно. Проїхав приблизно до 100км, не дуже добре , вже згадували в попередніх відгуках, що не конектиться додаток, тому важко відрахувати загальну відстань точно в км.

Таож останнім часом при зарядці незвично гріється акамулятор, таке враження що згорить, хоча поки все ок.

Достоинства:
    Дешево, зручно, мобільно
    Недостатки:
    Незвично гріється акамулятор, додаток
    • Андрей Ч***

З додатком і блютусом все ок.Телефон poco

• Юрій З***

Дуже файний самокат!!!

Достоинства:
    Якість, надійність, легкість, бренд
    Недостатки:
    Реєстрація, активація...
    • Ігор П***

На пошті допомогли зібрати?

• Юрій З***

Забрав у пункті видачі rozetka, було запаковано у фірмову коробку

• Сергей Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Geekon. Цвет: Черный

Це мій перший самокат який собі купив, але другий на якому я їжу. У мене весь дім підключений програми mi home і я захотів собі самокат даної марки , дивився обзори. Да дійсно даний девайс просто бомба в якості збірки. Підключається по блютузу. Все просто супер. Один мінус що швидкість 20 км в час . Для такого самоката який добре себе почюває на дорозі , то хоча б 25 а так всі 30 треба. Звісно можна через прошивку піратку прошити але це варварство. А так всім задоволений.

Достоинства:
    Якість, зручність .
    Недостатки:
    Швидкість до 20.
    • Продавец  Geekon

Дякуємо вам за відгук. Завжди будемо раді допомогти

• макс К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Черный

Пробежал за сезон 1100км. Все норм. Поставил 10 колеса. И заменил колодки тормозные.

Достоинства:
    Компактный.
    Недостатки:
    Долго ловил идеальный момент затяжки механизма складывания.
    • Анатолий Б***

А на сколько литров твоя сумка на руле?

• Денис І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав улітку задля розваги та для їзди по набережній. Дуже крута річ що принесла масу задоволень. Каталися всією родиною та заряду вистачало на декілька днів катань по годині в день. Єдиний недолік то занизький кліренс та можливо зависока вага, чомусь думав він легший. По сходам з ним важкувато йти та високі бордюри не переїде. Так як опис товару дуже детальний, то ставлю 5 зірок, бо знав що брав.

Достоинства:
    Швидкість, дизайн, заряд, портативність, комфорт.
    Недостатки:
    Кліренс, вага.
    • Николай

Ви ще на seagway ninebot не їздили, він важчий та кліренс ще менший.
      Так що серед альтернатив у цього самоката досить гарні параметри.

• Богдан К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Черный

Катаюсь 3 тижні. Вже 500км. По стандарту на 80км почав скрипіти вузол складання, підтягнув крючок, все ок. Тиск тримаю 4 в шинах.. Пробоїв протирань не було. Моя вага 70 проїжджає десь 35-37 км в режимі D якщо підйомів не багато. На дуже крутих підйома жре батарею як не в себе, але то й зрозуміло, швидкість мінімальна потужність максимальна. Вцілому в режимі D заявлений пробіг при моїй вазі зможе. З сумарною вагою 120кг на приспущених колесах, десь 2.5атм., пройшов 22 км. Після покупки не забудьте підкачати колеса до 4 атмосфер. З коробки вони недокачані. Продавцю рекомендую пропонувати ключі, шестигранники для підцягування крючка та гальм, зворотній клапан для накачки коліс, стоковою шлангочкою я накачав разу з 10-го.. Спускає колесо поки відкручу шлангочку. Маномерт для перевірки тиску. Думаю багатьом знадобиться.

Достоинства:
    Він легкий, по сходах можна носити на відміну від важчих конкурентів. Прошивка може додати 9 км/г
    Недостатки:
    На підйомах слабший ніж Bolt.. Можна компенсувати прошивкою, але то вже перевантаження двигуна
    • макс К***

Если давление будете держать 4 токолеса изнашиваются по центру очень бистро. Идеальное давление 3-3.2

• Анатолій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

2000км політ норм. За одну поїздку 18км розряжаеться 60-50% в залежності від вітру. Для підкачки колес взяв подовжувач та акамуляторний насос, до 4атм.

Недостатки:
    Скрипит кермо
    • Алексей С***

От скрипа могу порекомендовать следующее - складываете рулевую колонку и в сам узел излома так смачно, от всей души WD-шкой брызгаете. На полсезона - сезон хватает.

• Володимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Наразі політ нормальний. Розряд акум у моєму випадку 21% на 8 км. Додаток показував, що на залишку можна проїхати ще 33 км., тобто при моїй вазі 88 кг. загальний запас ходу на одному заряді 41 км. Вважаю, що це чучовий показник!
    Під час заряду присутній ледь чутний звук від зарядного пристрою, не критично.
    Шини підкачувати треба одразу після покупки, у моєму випадку 3,5 переднє, 4,0 заднє! Плавність хороша. Відсутність амортизації не печально, сат і так добре їде, не скажу що відмінно, але на 4+.

Достоинства:
    хороша якість, є все необхідне
    Недостатки:
    на даний момент не має
  • Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vendedor. Цвет: Черный

Товаром і обслуговуванням задоволений.

Достоинства:
    Якість матеріалів - рама, акумулятори (LG), гальмо, фара (лінзована), механізм складання простий і надійний ( на відміну від попередніх моделей). Легкий і міцний самокат
    Недостатки:
    Колеса 8дюймів. Хоча бачив що можна поставити шини 10", треба вивчити цю інфу
    • Александр

Подскажите пожалуйста, у вас нету проблемы такой, что через время начинает поскрипывать узел складывания? Когда вы едите по каким то кочкам, лишние и неприятные звуки появляются?

• Николай

Александр, так у всех. Выручает подкладывание прокладки (в народе бабочка) в узел складывания и смазка силиконовой смазкой.

• Анатолій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мене настигло фіаско, сьогодні забрав самокат з точки видачі і пів дня провів з проблемою приєднання самоката до свого екаунта, не приєднується, оскільки пише, що вже приєднаний до іншого, це що за біда?

Недостатки:
    Не можу прив‘язати даний самокат, так як пише що він вже прив‘язаний
    • Синявский А***

Самокат б.у., кто-то привязал к своему аккаунту, вернули назад, а от аккаунта не отвязали или продавец во время проверки привязал и не отвязал, но привязка к аккаунту чтобы проверить не обязательна так что скорее всего б.у.

• Нікіта Л***

Вам нужно отключить самокат и подключить заново, и после етого вы должны посмотреть ролик на безопасность на самокате. И только потом вы сможете подключить.

• Олег Я***

М 365 tools в плей маркеті, акаунт той не треба, і не оновлюйте самокат

• Андрей

Все пришло вовремя!!!

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже крутий - красивий, потужний, швидкий та надійний - самокат. Поки що в мене наїзд не великий, але я повністю задоволений цією покупкою.

Достоинства:
    Швидкість, зовнішній вигляд, надійність
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовили повторно - цього разу все добре. По факту долає 25-27км. Ревізія попередня. Останній відсоток заряджається ну дуже довго - контролер заряу не відкалібрований. Недолік (вага) випливає з переваги (батарея).

Достоинства:
    Батарея
    Недостатки:
    Вага
  • Вячеслав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Замовили до дня народження. При огляді виявилося, що товар не новий - частина пакування відсутня, всередині все прекидано, пакування всередині пошкоджене та з брудом. Руль з дефектом. Ну наче буває. Для цього і існує огляд. Але тут проходить декілька годин, а замовлення все ще "Очікує в точці видачі". Дзвінок на Розетку - виявляється те відділення отримання є фарнчайзинговим і тому потрібно чекати, поки воно доставить товар назад на склад і лише тоді мої гроші буде повернуто. На моє питання до чого тут я як клієнт до франчайзингу Розетка і чому про такі особливості точки видачі не повідомили при прийнятті замовлення - відповіді по суті не надали. Іменинник в захваті - наразі ні подарунку, ні коштів на його купівлю

Достоинства:
    Невідомо
    Недостатки:
    Товар юзаний (відсутня частина пакування, бруд)
    • Олександр

"Чудовий" подарунок перед самою зимою. Манчата треба було дврувати ))

• Вячеслав К***

Олександр, Гадаю, сама особа краще знає, що для неї є чудовим подарунком.
      Щодо товару, придбали повторно - цього разу прийшов новий і без дефектів. Наша зима дозволяє катку. Покупкої задоволені.

• Дмитро

Схожа ситуація, лише з поверненням колонки ЖБЛ. Здав на протязі 14 днів робочу колонку, що перевірив представник Розетки, однак направив її чомусь на діагностику та не повернули кошти. Це порушення вимог ЗУ "Про захист прав споживачів", якщо кошти не повернуть на протязі 3 днів буду звертатись до адвоката.

• Алексей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Отъездил на нём уже около 700 км и остался им крайне доволен. Скорости в 25 км в час в целом для городских условий хватает с головой. Да, иногда хочется быстрее, но с нашими дорогами в некоторых местах... Очень радует запас хода. В режиме Драйв можно спокойно проезжать 25-30 км. Те 45 км, что написаны на коробке, скорее всего достижимы в идеальных условиях, которые в городе вряд-ли будут. 1 раз решил протестить, сколько заряда тратиться на дорогу. Проехав 13 км преимущественно используя режим S (процентов 60 времени) батарея разрядилась со 100 до 60%. В горку скорость падает до +- 15 км/ч. В редких случаях приходиться помогать ногой, но это уже лично для меня мелочи. Фонарь в темноте тоже не подводит. Освещает вперёд около 10-15 м. Если не гнать как резанный, то спокойно можно ездить даже по плохому дорожному покрытию не боясь убиться. Из немногих минусов, что возникли - это небольшой "хруст" руля в механизме складывания. На алике можно заказать спец проставки (стоят копейки) если люфт уж очень большой. Но вообще я эту проблему достаточно легко исправил просто подкрутив гайки в этом самом механизме складывания и на всякий положил 1 слой изоленты. После этого про хруст забыл. Успел летом поездить и в дождь, и в ливень, самокат себя прекрасно чувствует. Опять таки единственное на алике заказал спец чехол на экран для такой плохой погоды, что бы туда ни коим образом не попала вода.
    Если подытожить, то данный транспорт пока показывает себя с хорошей стороны с мелкими недочётами. Нужно понимать, что вы покупаете не игрушку, а транспортное средство, и что-то где-то смазать/подкрутить и т.д. вполне нормально и порой даже нужно.
    Ну и ещё, что мне очень понравилось, это то, что для данной серии огромное количество запчастей и куча приблуд для модернизации. Если не будет жалко пару тысяч, можно установить переднюю подвеску от монорим. Впечатления и комфорт от езды вырастут в разы. Заднюю ставить уже на ваше усмотрение.

Достоинства:
    Хорошее соотношение запас хода к весу самоката, надёжность, большие возможности к тюнингу и кастомизации.
    Недостатки:
    Явных недостатков не выявил. Разве что раз в месяц на всякий регулировать гайку в механизме складывания, что бы не было скрипа и т.д., но я лично это за минус не считаю. Обычное тех. обслуживание.
    • Ольга

Добрый день. Подскажите пожалуйста, а зимой(при отсутствии снега) можно использовать самокат?

• Дмитрий Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Самокат купил еще в августе 2020года, с самого начала заметил что у него запас хода всеголиш 20-25км отсил, при заявленых 45км, списал это на свои 90+кг веса и манеру езды. Но вот теперь решил проверить батарею, и выяснил что при разряде со 100% до 7% было получена расчетная емкость всеголиш 7Ач вместо 12,4Ач заявленных, что крайне пичально. Гарантии также уже нету. Вообщем если у когото при покупки самокат проезжает на одном заряде значительно меньше заявленого, обращайтесь в сервис(не будьте как я:(( )

Достоинства:
    Отличный транспорт на работу
    Недостатки:
    батарея заниженной емкости.
    • Дмитрий Т***

только похвалил, как через пару дней лопнула рулевая стойка, хорошо что скорость была маленькая и не навернулся. Может кто знает, где можно купить новый корпус для про весии? Получилось найти в сети только корпус под обычный м365, но наскольо я знаю, он меньше размерами

• Дмитро

Щодо пробігу. Самокат проїде заявлену відстань, якщо вага райдера 70 кг і він їде зі швидкістю 10-15 км по рівній дорозі. Якщо якийсь параметр змінюється, то і пробіг відповідно теж. Можна здогадатись, що під гірку з райдером 120 кг він може і 10 км не проїхати.

• Roman

Можливо мається на увазі 12.4 Ач заходить при зарядці із блока живлення? Маркетинг.

• Максим Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Откатал пока 100км. Запас хода при весе -75 кг - 20 км. Я ожидал больше. Езжу на режиме S. Простой в управление , компактный, есть запчасти в случае поломки.
    Впринципе, покупкой доволен,но хотелось бы аккумулятор побольше.

Достоинства:
    Компактный, быстрый,простой.
    Недостатки:
    Цена, аккамулятор.
    • Віталій Б***

Купил месяц назад и нету круиз контроля,у вас он есть ?
      Так же и приобрёл жене,аналогично так же нету круиза

• Андрей Г***

В режиме S вы ещё не Хило проезжаете , катайтесь на D , и вы увидите совсем другие цифры

• Андрій С***

А если шины подкачаете , то уже совсем другая история

• Станислав П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Розетка подсунула б/у самокат под видом нового (запакованный в упаковки, но без ориг бирок, как оказалось потом, грязный (то есть даже не постарались протереть грязь), покрышки стертые как будто на нем катались месяц очень интенсивно). Шёл 3 день, мне до сих пор никто ничего не смог ясно сказать и заменить товар. Покупался на подарок, сюрприз испорчен (открывался подарок на празднике), 3 дня уже испорчены. Приходится тратить время и вызванивать кол центр чтобы услышать «вопрос рассматривается». Не понимаю что тут рассматривать. Приезжаете, привозите новый товар, забираете старый. Ничего сложного.

Достоинства:
    Самокат отличный. Наверное
    Недостатки:
    Впервые подстава такая от розетки, но уже не знаю что их может теперь «отбелить» после такого. Придётся новые покупки делать в других местах

• Павел П***

Перед покупкой осмотреть слабо???? Он же не 1грн стоит! Я осмотрел свой новый!

• Віктор Р***

це в них норма, те саме з екраном було

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Классный самокат. Едет в гору 25км. Шустрый, быстрый, стильный.

Достоинства:
    Что купил - то и получил. Нравится. Рекомендую для городских прогулок, и поездок в магазин :)
    Недостатки:
    Совершенству нет предела. В данном случае, это не идеал. Но, очень хороший аппарат.
  • Максиміліан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Самокат ну просто бомба! Усе як і заявлено в описі товару: їде цілих 25 км/ч,витримує велику вагу,тощо.
    Їздити на ньому одне задоволення!Розряджається не швидко та їде на заявлену відстань.
    Відмінний та зручний самокат,якщо говорити коротко!

Достоинства:
    Електросамокат - одна велика перевага :)
  • Игорь З***

#мояраспаковка
    Отлично едет, даже в небольшую горку, заряда хватает на поездки по говору и в парк. даже с запасом) только цена упала на 2000 грн. это вот немного обидно, а в остальном все замечательно.

Достоинства:
    Отлично показал себя в работе
    Недостатки:
    Цена
  • Калугин А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший скутер. Брал себе и Девушке. За свои деньги это топ! Хватает по Киеву примерно на км 30. Потому что тут много склонов и подьемов. На работу туда обратно что нужно! и с Ветерком. 25 км спокойно едет и бодро набирает. Рекомендую.

Достоинства:
    Цена. Качество. Приложение. Много запчастей на рынке и акссесуаров
    Недостатки:
    Говорят что руль начнет скрипеть. Думаю это решаемо
    • Денис С***

Руль начал скрипеть после месяца использования.

• Дмитрий А***

Это норма. Смазал и поехал дальше)

• Максиміліан П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Скрипить тормоз при розікій зупинці. Чи нормально це? Самокат тількі з коробки.

• Дмитрий А***

Да, это потому что мгновенно попадает пыль царапает диск. Я когда только помою самокат, то все ок, ни одного скрипа, только стоит немного проезжаться и уже скрипит.

• Дмитрий Ф***

Это плохие колодки, на мокрую всегда будет тихо тормозить

• Сытник И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купил 40 дней назад, на данный момент пробег 800 км. С ожиданием разблокировки 25км/ч через месяц заморачиваться не стал, установил кастомную прошивку сразу. Примерно через 400 км. открутились крепления поддерживающих заднее крыло "ушей", больше никаких проблем не было. Мой вес в 104 килограма тянет, пробег на одном заряде 30-35 км. В кастомной прошивке можно еще и мощность поднять, но тогда ехать будет меньше по расстоянию. Не забывайте менять тормозные колодки каждые 400-800 км.

Достоинства:
    Надежность, пробег
    • Бутко А***

Если не тормозить, то тоже нужно менять?

• Алексей С***

Я на 2000км резину менял еще. Ну и по мелочам.
      Прокладки в рулевую колонку.
      Тросик тормоза и пр.
      А, где-то на полутора тысячах полете подшипник заднего колеса. 100 грн на авторынке

• Валерий Л***

перепрошую..
      придбав самокат у липні 2023 . швидкість обмежена 20 км/год. Ви вказали, що встановили кастромну прошивку і не очікували мысяць до розблокування. Звідки інфа про місяць? Бо я вагаюсь перепрошиввати чи ні? які наслідки? буду вдячний за відповідь.

• Роман К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пользуюсь месяц. Максимальная скорость 23км/ч, дальность поездки от 24 до 32км по прямой в зависимости от выбранного режима. В небольшую горку тянет но не долго. С набережной на арсенальную подняться это 30-40 процентов батареи. Руль расшатался до 5см в амплитуде. Люфта больше не видел вообще нигде. Пришлось затягивать. Кстати руль во время движения за счет люфта трещит так что звонок не нужен. Люди и так разбегаются так как слышат этот ужасный хруст за 10 метров (WD-40 частично решило проблему). Разбился подшипник. И это все на 2й неделе произошло. Перестал подключатся к приложению. Тормоза сползли. Если в начале работали от минимального прикосновения, то теперь надо выжимать аж до максимума и молиться. Так как нет амортизации - можно даже спичку ощутить переезжая ее. На подставке логотип стерся за неделю. Серийник намок и отвалился. В комплекте есть запаска но не вздумайте ее самостоятельно ставить. Легче коленкой попу почесать чем тут колесо поменять

Достоинства:
    можно в метро с собой провозить, дизайн, спидометр, 3 режима, громогласный люфт от которого люди разбегаются
    Недостатки:
    Люфт, прочность, громкий хруст при езде, хрупкая конструкция, маленьки запас хода (гораздо меньше чем заявлено)
    • Alex A***

А что лучше взять тогда ?

• Андрей И***

Купил этот же самокат но не тут. Через 15 км тоже появился хруст не мог понять откуда, на 30км понял что от руля, смазал механизм помогло только на 2 дня. Чем дальше тем больше люфт и звук, потом взял кусочек туалетной бумаги, сложил втрое и подклал в механизм складывания, руль перестал люфтить и звук и треск полностью пропал.

• Сергей М***

Смажьте силиконовой смазкой (не маслом) , если не поможет то как вариант вырезать кусок изоленты.

• Иван
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Хороший самокат Сяоми на высоте в отличии от "Розетки" не точто гарнтийного талона нет как у Всех, а даже чека и товарной накладной не положили, вообще неодной бумажки, при гарантийном случае спросят чек, а его нет, делайте выводы ...

Заказ № 708 231 434 от 01.07.21

• Мусиенко С***

на розеткі не потрібні чеки гарантійки
      просто говорите що купували ось в такий день
      і вони по програмі в себе все побачать
      і якщо гарантійний випадок то зроблять
      вже провірено

У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром

• Андрей

в личном кабинете есть все, что нужно на случай гарантии

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Придбали для свого 12-ного сина.
    це МЕГА-АПАРАТ!!!

Ми з сином в перший день просто були "приклеєні" до цього самокату!!!!!!

Нарадуватися не можемо!!!

Все, як заявлено виробником!!!

ДУЖЕ ЯКІСНА техніка з гарантією !!!

РЕКОМЕНДУЄМО ВСІЄЮ СІМ'ЄЮ !!!

Достоинства:
    Всі заявлені характеристики - на 1000%
    Недостатки:
    ПРОСТО ЇХ НЕМАЄ
    • Юрій Б***

Оу, яка у вас велика сім'я) а 12 син можливо ще й не останній) молодці

• Сергей Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Как для первого самоката огонь. Понял что нужно покупать шлем) Едет 25 км.\ч Вес у меня 96 кг. Ускоряется довольно быстро. Поганяю месяц добавлю в отзыв нюансы. Но на данный момент нарадоваться не могу)))

Достоинства:
    Легко собирается. Батарея держит отлично
    Недостатки:
    Пока не выявлено
  • Вячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Ну что могу сказать самокат отличный!
    После 2- дней пока могу сказать только положительные эмоции.
    Под горки тянет на режиме S
    Запас хода мне хватало примерно 15км при весе 83кг были горки результатом доволен мне хватает.
    В целом дороговато но если есть бюджет то можно брать
    Не смотрите на другие бренды пожалеете купил жене самотак от Forte мороки с ним много и запчастей не найдете, а по гарантии если сдать вы сами думаю понимаете как долго ждать

Достоинства:
    Запчастей валом если что то поломается не тяжело будет найти. Это большой
    Могу смело рекомендовать данную модель
    Недостатки:
    Есть не большой люфт руля но это легко исправить, я не считаю это за минусом но все же решил написать.
  • Евгений Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Класний самокат, очень радует по ходовым характеристикам, мягкий, скорость соответствует заявленым показателям, только пешеходный режим практически бесполезный( под маленькую горочку уже не едет)

Достоинства:
    Качество зборки и комплектующих, камерные шины,наличие рекуперации, подключение к телефону, отличный свет
    Недостатки:
    Не щитаю это недостатком, но хотелось что бы был круиз контроль
    • Дмитрий А***

Круиз контроль есть, просто может в последнем обновлении проблемы а ним.

• Анатолій Б***

Круіз після обнови буде через 1 місяць.

• Денис

Пішохідний режим потрібен аби вести самокат поруч з собою. Наприклад під час пішоходного переходу на світлофорі, або у щільному натовпі. Пересуватися на ньому недоцільно.

• Шевченко Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Откатал пока 100км, никаких гидроизоляций не делал, мне кажется очевидно, что это транспорт не для мокрой погоды. Колеса качал переднее 3.5 заднее 3.7 бар - начитался 4пда. С моим весом в 95кг вместе с одеждой и рюкзаком заряда хватает на 30 км (как пример - маршрут на работу и обратно - 9 км на спорт режиме от 100% оставил 74% заряда батареи). Рекуперация на среднем, тормозить стараюсь накатом, а не тормозом. По ровной дороге и с горки скорость норм (на спорт режиме видел максимум 27 кмч с горки), под гору (живу в Киеве - тут такое постоянно) быстрее 12-15 не едет, а если остановиться и попробовать тронуться, то и 10 может не набрать.
    Хочется сказать, что это вещь для души, кататься прям кайф, особенно первое время. Покупкой доволен очень.

Достоинства:
    Валит, запаса хода хватит на любой маршрут по городу и обратно, если вы не из Кривого Рога. Вещь качественно сделана, пользоваться приятно. Поездки дарят кучу позитива.
    Недостатки:
    Без них никуда) Жена слышит, как зарядное устройство пищит при работе. Запарно вытирать его каждый раз после улицы, а оставить грязным не позволяет совесть. Тяжеловат для женщины.
  • Семен О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вещь интересная, облегчает жизнь, проще ездить в магазин за шоколадкой.
    Кто планирует покупать задумайтесь: проехал 13 км от точки А до Б, попил кофе, поехал с Б на А так же 13 км, не доехал 200 метров потому что села батарейка, последний км понизил скорость на 20%. Хотя на бумаге заявлено 45. Вес 60 кг.
    Данные принципиально брал из приложения.

Достоинства:
    Проще ехать(чем идти) покупать кофе после тяжелого дня. Проще перевозить тяжелую сумку к машине
    Недостатки:
    Реальный пробег - 26 км. Разучился ходить
    • Вадим Ш***

Много чего влияет на пробег , если сильный ветер и холодно , то как раз таки на спорт режиме приедешь до 30км , заявлено вроде 30 или 35 на спорт режиме , у меня про 1, впринципе хватает что бы доехать в конец Троещина с рембазы и обратно , понижение мощности мотора заметно после 50% заряда, кстати не тестировал сколько проеду на Д режиме , скорее всего он едет свои заявленные километры, на Ютубе есть же много видео тестов.

• Татаров И***

Ну я особо ещё не тестировал, погода не позволяет. Но на 8км, на 2 режиме, так как дороги ужасные и выше 18-20 нет смысла ехать, где-то 18% съедает. На спорте конечно куда больше жрёт, хотя скорость на 5км выше.

• Игорь Д***

давление в шинах возможно низкое...очень сильно влияет на пробег...на моем сяокате меньше 30 не бывает!