Отзывы покупателей о Стельки для спортивной обуви "Running" 41.5р (26.5 см), Ortholite, светло-серого цвета, S-25 №70
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Размер: 42.5
Купляла устілки в чоловічі кросівки puma, підійшли ідеально. Вказаний розмір та довжина відповідають дійсності.
- Продавец Mr Stelki
Олена, дякуємо Вам дуже) приємно чути, що Вам все підійшло)
- Назарій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Размер: 42
Купував для кросівок Puma у яких оригінальні розповзлися за сезон. Дані устілки ідеально підійшли по розміру та висоті, нічого не тисне, зручні. Без зайвих технологій просто круті та практичні устілки. Дякую)
- Достоинства:
- Міцний та приємний матеріал, ідеальні по пружності та твердості
- Продавец Mr Stelki
Назарій, дякуємо за відгук! Дуже приємно чути, що вам все підійшло, будемо раді бачити Вас знову
- Татьяна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Размер: 42
Устілки підійшли. По розміру все вірно. Купувала для підлітка, йому подобається, головне ногам дуже зручно.
- Продавец Mr Stelki
Тетяна, дякуємо Вам за відгук, дуже приємно чути, що вам все сподобалось, чекаємо ще на Вас у нашому магазині)
- Кирило П***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Размер: 43.5
Дякую продавцю за допомогу у виборі устілок.
Підійшли по розміру, але поки ще не носив. Побачимо як вони будуть в експлуатації.- Продавец Mr Stelki
Кирило, дякуємо Вам за відгук, дуже приємно чути, що вам все сподобалось, чекаємо ще на Вас у нашому магазині
- Юля Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Mr Stelki. Размер: 42.5
Устілки гарної якості. Обслуговування магазину сподобалось.
- Достоинства:
- Все ок
- Недостатки:
Доброго дня, Юліє!
Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук! Нам дуже приємно знати, що устілки гарної якості та що Ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину.
Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців. Бажаємо комфортного користування та приємних покупок!