Отзывы покупателей о Батарея для Lenovo 45N1059 Thinkpad X131e, E120, E125, X121e, X130e, E320, E325, E330, E335 (42T4951) (11.1V 4400mAh 49Wh) (65349)

• Олег S***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Алми. Емкость: 4400

Очень быстро реагируют на претензии по качеству товара. Сразу вступают в переписку и отвечают на претензии. Небольшой дефект, который мне не понравился в батарее, устранили в кратчайшие сроки. Рекомендую продавца с отличным post- обслуживанием.

Достоинства:
    Все как и заявлено. Батарея держит 3, 5 часа.
  • Алексей Г***

Великолепно

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Алми. Емкость: 4400

Батарея підійшла, тримає заряд добре (3 години мій Е330 тепер спокійно витримує), прийшла зарядженною на 75%

Достоинства:
    Батарея зарядженна, відправили у день замовлення
    Недостатки:
    Поки не знайшов
  • Алексей Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Алми. Емкость: 4400

Подзвонили і швидко відправили. Батарея прийшла заряджена на 70% що говорить про те що компанія слідкує за товаромю Батарея гарно запакована у спеціальну протиударний пакет.

Достоинства:
    Батарея заряджена, швидко відправили
    Недостатки:
    Треба зробити іншим шрифтом інформацію про предоплату щоб було видно ожразу як заходиш у товар на Розетці.
  • Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Алми. Емкость: 4400

Чудово підійшов до мого Lenovo Thinkpad E330. Був заряджений на 77%. Цього хватило майже на 3 години роботи, правда в не дуже інтенсивному використанні. Без проблем зарядився від 0 до 100%. Продавець швидко відповідав на питання. Швидко відправив посилку. Продавця рекомендую.