Отзывы покупателей о Беруши для сна многоразовые беруши с кейсом защита от храпа выстрелов взрывов беруши для строительных работ (PA-PAK1GREEN)

Оценка пользователей 4.53/5
  • AI аналіз відгуків
    65 відгуків:  позитивних ~72%, нейтральних ~8%, негативних ~20%
    Більшість користувачів висловлюють задоволення від якості та функціональності берушів, відзначаючи хорошу шумоізоляцію, комфорт під час сну та швидку доставку. Сильними сторонами є ефективність приглушення шуму, зручність використання і якість матеріалів. Водночас зустрічаються скарги на занадто велику або жорстку конструкцію, дискомфорт у вухах, недостатню звукоізоляцію і втрату форми після миття. Деякі клієнти вважають товар неефективним або дорогим щодо якості. Загалом, товар має переважно позитивні відгуки, проте є випадки індивідуального дискомфорту.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Владислав Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Кейс зручний, беруші в темноті гарно видно

Достоинства:
    Кейс, колір
    • Продавец  kostor

• Юрій К***

Хороші беруші

Достоинства:
    Зручний кейс
    Недостатки:
    не виявив
    • Продавец  kostor

• Антон М***

Норм

• Максим Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Беруши удобные. Хорошо сидят в ушном канале, болезненных ощущений нет. Также хорошо подавляют шумы.

Достоинства:
    Удобство. Цена за 5 пар беруш.
    Недостатки:
    Не выявил.
    • Продавец  kostor

• Капуловський Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Беруші класні, під час сну рідко випадають, звукоізоляція на рівні. Вуха після тривалого використання не болять. З задачами справляються чудово.

Достоинства:
    Гарна звукоізоляція, м'які
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kostor

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Гарно моделюють форму слухового ходу.

Достоинства:
    Функцію виконують
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  kostor

• Станіслав Р***

не повний комплект

• Юліан
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Загалом нічого особливого - за такий прайс очікував більшого. Контейнер дешевий. Тішить що беруші не тиснуть

Достоинства:
    Контейнер (хоча я отримав поцарапаний), беруші можна мити та повторно використовувати, не тиснуть
    Недостатки:
    Ціна, якість контейнеру
    • Продавец  kostor

• Олексій К***

Дякую, користусь кожен день

Достоинства:
    Зручний і функціональний товар
    • Продавец  kostor

• Коваль Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Беруші підійшли, використовую для сну, мягкі, не давлять, комфортні при довгому носінні. Замовляю вже в друге.

• Анастасія

все добре

• Сергій

Виконують свою функцію

Достоинства:
    Суттєво зменшують зовнішні шуми. Зручні у використанні. Приємні на дотик. При використанні майже не відчуваються
    Недостатки:
    Особливості: не повністю заглушують шум
    • Продавец  kostor

• Дмитро Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Товар відповідає заявленим характеристикам, доставка була швидкою. Всім задоволений.

• Людмила Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Беруші гарної якості, від сторонніх шумів захищають добре! Дякую за чудове обслуговування!

Достоинства:
    Гарно захищають від шуму
    Недостатки:
    Мені трохи завеликі, зранку болять вуха
    • Продавец  kostor

• Володимир К***

Товар якісний, швидка доставка

• Дзюбак О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Вже третій раз беру ці беруші. Дякую.

• Катерина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

хороші беруші за свою ціну, більшість шуму перекривають, перевірено в укритті під час тривоги. Відправили швидко)

Достоинства:
    все супер
    • Продавец  kostor

Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Берушами задоволений, тому що вони не натирають вуха і ними можна щодня користуватися, а якщо натирають то дуже не суттєво і це рідке явище..тому рекомендую до покупки, через те що вони з натуральних матеріалів! Я з берушами виживав в армійських умовах 6 місяців..бо для мене сон це дуже-дуже важливо, це моє здоров'я..так повністю не ізолюють, тай таких беруш не існує..стіни звук пропускають але всеодно пом'якшення є від них, що впливає на якість і тривалість сну..

Достоинства:
    Натуральні, багаторазові, не подразнюють шкіру вух.

• Валентина
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Дуже добре блокують звуки, приємні на дотик, не тиснуть та не натирають. Легко скручуються, якістю задоволена.

Достоинства:
    Не чутно, приємні, хороша якість
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  kostor

Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Все прийшло в гарному стані, але трохи незвично сидять у вухах, можливо потрібно звикнути

Берушами задоволений

Достоинства:
    Не натирають шкіру, натуральні

• Божена

Доставка швидка.
    Біруші компактні та зручні, свою функцію виконують.

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Дуже приємні, у вусі не відчуваються, комфортно у поїзді , чи навіть вдома набагато глибший сон. Рекомендую!

Достоинства:
    Компактні, м’які

• это а***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

пока что это самые комфортные и максимально блокирующие звук беруши из тех многих что я пользовался до.. для меня станут фаворитами, если у них нормальная износостойкость

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Встиг декілька разів використати для сну, зі своєю задачею справляються на відмінно, прилягають щільно, не випадають.

Достоинства:
    Зручний кейс

• Мария б***

• Наталія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Доставка без затримки. Беруші м'які, зручні у використанні. Дякую.

Достоинства:
    Зручні

• Володимир Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Нормальні беруші. Приглушають на процентів 30 зовнішні звуки. Спати не заважають.

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Доставка без проблем. Беруші виконують свою функцію. Звуки повністю не заглушують, але помітно тихіше з ними.

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Беруші зручні та не пропускають звуки - те що треба для денного сну.

• Катерина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Беруші добре виконують свою функцію

Достоинства:
    Зручні та не викликають дискомфорту при носінні

• Дзюбак О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Не перший раз купую ці беруші.

Достоинства:
    Зручний кейс
    • Продавец  kostor

• Александра К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Беруші чудові, звук не пропускають, форму тримають доволі довго, матеріал якісний

Достоинства:
    Не пропускає звуків

• Артем К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Все чудово, товар відповідає опису та не викликає дискомфорту

• Віталій П***

Якісні беруші. Виконують свою функцію

Недостатки:
    не знайшов
    • Продавец  kostor

• Доля И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Купляла беруші місяць тому, вже опрлбовалп, все ок, норм якість/ ціна

Достоинства:
    Ціна,якість, матеріал