Отзывы покупателей о Беруши для сна многоразовые беруши с кейсом защита от храпа выстрелов взрывов беруши для строительных работ (PA-PAK1YELLOW)

Оценка пользователей 3.4/5
  • Оксана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Купила для тата , він військовий, не жалівся, вночі не чути хрому побратимів та може спокійно спати.
    Як на мене виконує свою пряму дію та закриває потребу

Достоинства:
    Класно що він в чохлі, це зручно для зберігання
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  kostor

• Виталий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Приехал бокс поцарапанный весь со следами от рук. Будто был в использовании. Как такое может быть даже не представить сложно. Тем более что идет с коробкой.

• Продавец  kostor

Вітаємо! Дякуємо за ваш відгук та вибір нашого товару. Нам дуже шкода, що ви отримали товар у неналежному вигляді. Це точно не відповідає нашим стандартам якості обслуговування та упаковки. Можливо, мала місце помилка на етапі комплектації або транспортування. Ми обов’язково передамо вашу ситуацію відповідальним спеціалістам для з’ясування причин.

• Иван К***

Відправили швидко.

Достоинства:
    Хороші беруші, гарна ціна, шум перекривають.

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Не було в наявності того кольору, який планувала, але про це оперативно повідомив продавець одразу після замовлення. Доставили швидко.

Достоинства:
    Сподобалось, що є коробочка. Зручно миються.
    • Продавец  kostor

• Святослав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 10

Дость довго користуюсь 3М, вирішив спробувати щось дорожче (можливо краще) - спровокували біль в вушних проходах (можливо це саме мені не підійшли), порівняно з 3М більш проблемно закладати до вух (визнаю це все може бути досить індивідуально). В результаті для мене просто викинуті гроші.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не пІдійшли