- Марина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Вчора отримала з браком і вже добу ніхто мені не відповідає
- Продавец kostor
Вітаємо! Шкода, що трапилась така ситуація. Не було змоги відповісти. Зараз питання вирішуємо.
- Вікторія М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
1,5 місяця використання - і треба новий шнур. дуже не якісний пластик
- Достоинства:
- Ноутбук заряджає
- Недостатки:
- Тріснув
- Продавец kostor
Шановна Вікторія, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас гарантія 3 місяці зверніться до нас, або в питання про замовлення, ми вам залюбки допоможемо, гарного дня)
- АлексейОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Сопротивление жил ок. 200 мОм, что соответствует сечению меди меньше 0,15 мм2. Дешман-дешман. Для чего-то совсем маломощного. При КЗ в нагрузке может испариться до того, как сработает защита на линии розеток))
Ну хоть все три жилы в наличии.- Недостатки:
- Крайне малое реальное сечение жил провода.
- Продавец kostor
Шановний Олексій. Якщо у вас виникли проблеми з товаром або ви впевнені що він не відповідає характеристикам або опису ми залюбки вам обміняємо на новий або повернемо кошти за товар протягомс 14 днів
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Отримала, усе працює, дякую. Вислали швидко, сподобалося обслуговування
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Анна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Олексій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Фігня. Через півроку звичайного використання оплітка дроту відстала від вилки та з іншого боку. Ізолента звичайно рятую. Але скупий платить двічі
- Сидорова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Після 2х місяців використання тріснув шнур у місці з'єднання з вилкою, ще через 2 з іншого боку. Не рекомендую.
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Юлія, нам прикро що з вашим товаром виникли проблеми, у вас є гарантія на товар 3 місяці зверніться в сервісну підтримку або в питання про замовлення вам допоможуть, гарного дня)
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Підійшов! Швидкість доставки 1,5 дня,привітний персонал, розташування .
- Достоинства:
- ...
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец kostor
Доброго дня. Шановний Сергій, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару)). Приємного користування!