Отзывы покупателей о Беруши для сна многоразовые беруши с кейсом защита от храпа выстрелов взрывов беруши для строительных работ Pavlysh PA-333 Red

Оценка пользователей 3.95/5
  • AI аналіз відгуків
    87 відгуків:  позитивний – 74%, нейтральний – 14%, негативний – 12%
    Беруші здебільшого отримали позитивні оцінки за ефективне зниження шуму, комфорт і зручність у використанні як для сну, так і для подорожей. Більшість користувачів задоволені якістю і функціональністю, також відзначають наявність зручного футляра. Серед недоліків зустрічаються скарги на невідповідність опису, якість матеріалів, недостатнє шумозаглушення для дуже гучних звуків, а також індивідуальні проблеми з розміром чи комфортом. Доставка й обслуговування оцінюються переважно позитивно. Загалом беруші рекомендують для покращення сну і зменшення шуму, однак підкреслюють важливість правильного підбору розміру.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Олексій О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Хорошо помогают спать, когда громко вокруг. Спать не мешают, уши не болят.

Достоинства:
    Удобные
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Роман
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Обовʼязково подивіться інструкцію перед використанням, товар чудовий!

• Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Володимир Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Товар та клієнтоорієнтованість на 10/10.
    Доставили все чітко, без зауважень.

• Тетяна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Товар прислал совсем не тот, какой заявлен. Прислали не многоразовые, а из поролона. И фирма не pavlysh PA-333 Red, а ime bo bo. Нехорошо так надувать покупателей. Больше в вашем магазине никогда ничего не куплю. Бог вам судья

Недостатки:
    Присланные беруши не многоразовые
  • Алексей П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Швидко отримали замовлення, товаром дружина дуже задоволена!
    Якість, ціна - відмінно!

• Арсений Д***

Рекомендую! Хороша якість.

• Аріна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Хороші беруші, м'які, приємні, якісні. Чудово глушать звуки! Рекомендую всім!

• Роман К***

Жахливий товар.
    Низька якість, вироблено в Китаї.
    Дуже тиснуть у вусі.
    Жодного напису українською мовою.
    Не рекомендую.

• Продавец  kostor

Добрий день, шкодуємо, що товар не виправдав ваших очікувань. Ми прагнемо забезпечувати високу якість продукції та комфорт користувачів. Ваші зауваження дуже важливі для нас. Беруші – це індивідуальний продукт, і їх комфортність залежить від анатомічних особливостей кожної людини. Ми постійно працюємо над якістю та врахуємо ваші зауваження. Якщо у вас є додаткові питання, будь ласка, зверніться до нашої служби підтримки. Дякуємо за ваш відгук!

• Малабу
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Товар прийшов швидко. Хороші та ввічливі продавці. Гарні та м'які беруші. Кейс на них теж приємний на дотик. Буває іноді не дуже зручно діставати беруші з кейсу бо вони якось залипают, але це дрібниця. Повертают свою початкову форму швидко. З першого разу було не дуже звично в них ходити, але можно швидко звикнути. Вони не повністю шумоподавлюючі, але більшість шуму не чутно приймаючи форму вушної раковини. Але потрібно їх обережно знімати щоб не нашкодити собі. Дякую за товар.

Достоинства:
    М'які, приємні на дотик, багаторазові
    Недостатки:
    Трішки не зручний кейс
    • Продавец  kostor

• Яна К***

Беруші супер ) Все сподобалось, швидка доставка

Достоинства:
    Якісні та зручні

• Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Швидка доставка. Виконують свою функцію.

Достоинства:
    Прикольна коробочка для зберігання
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  kostor

• Михайло Р***

Хорошие беруши для сна.

Достоинства:
    Комфортные , лёгкие в использовании
    • Продавец  kostor

• Оглядач

Низька якість.

Недостатки:
    Ніякого ефекту. Матеріал втрачає форму
    • Продавец  kostor

Добрий день, нам прикро що вам не сподобався наш товар, можливо ця модель просто вам не підходить

• Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Прикольні. З ними комфортно читати книгу поки чоловік дивиться футбол

• Вікторія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Дуже мʼякі, ергономічні беруши, не випадають і не заважають спати. Свою задачу виконують - взяла для сну в потягах

Достоинства:
    Мʼякі - ідеально для сну
    Недостатки:
    Не виявила
    • Продавец  kostor

• Маргарита
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Непригодны к использованию больше недели

Достоинства:
    Недостатки:
    Большая цена за такой дешевый материал
    • Продавец  kostor

Добрий день, нам прикро що вам не сподобався наш товар

• Анастасія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Можуть боліти вуха після використання, потрібно підбирати по розміру

Достоинства:
    Звук майже не чути
    Недостатки:
    Завеликий розмір
    • Продавец  kostor

Шановна Анастасія, нам прикро що вам не сподобався наш товар можливо вам саме ця модель не підходить....

• Лилия К***

все супер

• Богдан М***

Чудові беруші

• Аля Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Все ідеально! Швидко доставили)

• Домініка Г***

все чудово

• Роман Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Беруші непогані, все як зазначено в характеристиках. Зайві звуки з вулиці прибирає хоча вважав що будуть більш шумоізолюючі.

Достоинства:
    Все як в описі
    Недостатки:
    Здавалося що більш шумоізолюючі
    • Продавец  kostor

• Руслан Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Спасибо ,всем доволен . Сон улучшился в разы !)

Достоинства:
    Цена-качество
    Недостатки:
    Не обнаружил
    • Продавец  kostor

• Анастасія С***

Чудовий товар, ефективні)

• Вероніка
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Замовляла не перший раз, дуже зручні

Достоинства:
    Повністю відповідають опису, великий плюс що є зручний футляр для зберігання
    Недостатки:
    За декілька місяців користування так і не виявила
    • Продавец  kostor

• Людмила Д***

Скажите, пожалуйста, а чтобы не слышать храп, они подходят эффективно?

• Сергей М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Купил жене, чтобы вовремя мытья волос, в уши не попадала вода. Пока вроде с этим справляются. Удобно, что в комплекте идет контейнер.

Достоинства:
    Наличие контейнера для зранения
    Недостатки:
    Пока нет
    • Продавец  kostor

• Kate
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Бірюші дуже круто виглядають і , якщо б вони були б меншими трошки - ціни б не було
    Бо так , то доводиться дуже глибоко засовувати в вухо і потім притримувати пальцем, щоб вони розрівнялись по формі вуха і не випадали вночі
    Звук глушать в половину - а це вже більш спокійний та міцний сон ))

Достоинства:
    оформлення та матеріал
    Недостатки:
    завеликі
    • Продавец  kostor

• Ігор З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Користуюся другий тиждень, все влаштовує . Доставка була мега- швидкою .

Достоинства:
    Свою ціну повністю виправдали

• Марія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Чудові, глушать добре звуки але будильник почути можна, зручні вушка не болять. Приїхали швидко і без проблем. Дякую❤️

Достоинства:
    Добре глушать звуки в хрущовці та м'які
    • Продавец  kostor

• Марина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Дуже жавливі,якість жах, взагалі що з ними ,що без них,навіть звичайний шум не глушить,про вибухи вже не кажу
    Жах,не рекомендуют

Достоинства:
    Недостатки:
    Погані
    • Продавец  kostor

Шановна Марина. Нам прикро що вам не сподобався товар, наші беру зроблені з піни і силікону що забезпечує багаторазове використання і зручний долгяд. Для використання необхідно трохи притиснути сплюснути беруші вставити в ухо і вони підлаштуються під вашу ушну раковину що забеспечить комфорт і міцний сон. Поглинання беруш забеспечує до 36дБ і вони дійсно захищають ваші вуха і барабанну перетинку від пострілів вибухів але ви праві ви будете їх чути і тут вам потрібно щоб їх не чути рівень поглинання більше 40дБ і на жаль такий рівень поглинання видаються виключно на підмриємствах для персоналу.

• Сергей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Все відповідає опису, але мені здається що шумоподавлення слабувате

• Владислав Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

дуже індивідуальна річ, не всім підійде зоча з функцією своєю справлялась

Достоинства:
    індивідуальні кейси, ціна
    Недостатки:
    незручні, після декількох процесів миття не зтискуються взагалі, якщо не запихати глибоко заважають спати
  • Руслан Л***

Звук плохо блокируют
    После около 8 использования потеряли форму , стали вялые , болели уши от них и чесались , остался недоволен данными берушами

Достоинства:
    Удобный кейс
    Недостатки:
    Перечислены в отзове
  • Олексій Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Найкращі беруші за свої гроші

Достоинства:
    В них нічого не чутно, взагалі. Саме такі і шукав. Навіть використовував на стрільбищі.
  • Діана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Берюші зовсім не глушать звуки, вилазять з вух, не приємні у вухах, створюють якесь шипіння. Марна трата не маленьких коштів

Достоинства:
    Переваг нема жодних
    Недостатки:
    Не виконує свої характеристики
  • Григорій С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Количество в упаковке: 2

Після 1 використання втрачають можливість збереження форми перед вставкою.

Недостатки:
    Одноразові