Отзывы покупателей о Гарнитура Bluetooth New Bee LC-B41 Black

Оценка пользователей 4.55/5
  • AI аналіз відгуків
    110 відгуків:  68% позитивні, 18% нейтральні, 14% негативні
    Гарнітура отримала здебільшого позитивні відгуки від покупців завдяки тривалій автономній роботі, простоті використання та гарному співвідношенню ціни й якості. Користувачі відзначають зручність, легкість підключення і достатню гучність, проте мають претензії до якості передачі мови — частина володарів стикається з рипінням у динаміку, сторонніми шумами, а також недостатньою чіткістю або низьким рівнем мікрофона під час розмов. Продукт рекомендують перш за все тим, для кого критична автономність та ціна, але для тривалого спілкування або роботи у шумних умовах можуть бути обмеження.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Андрей К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Скільки їх у мене було, але ця найдовше у мене

Достоинства:
    Все працює
    • Продавец  Dasdan

Дуже дякуємо за Ваш відгук!

• Аліна К***

Рекомендую.

Дуже дякуємо за відгук!

• Тетяна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Працює від ксяомі чудово, заряд тримає довго, заряджається швидко.

• Продавец  Dasdan

Дуже дякуємо за Ваш відгук!

• Таня Д***

Класна гарнітура. Заряд тримає довго. Якість зв'язку чудова. Рекомендую

Достоинства:
    Заряд
  • Сергей Г***

Все гуд

• Ольга І***

Дійсно довго працює.
    З іншого боку розбірливість дінаміку бажає кращого. Дома чи в авто ще можна щось розібрати.
    Щільне прилягання до вушної раковини викликає ефект повітряної пробки. Вухо париться від щільного прилягання. І це щільне прилягання не підвищує якість звуку.

• Олександр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Зручна гарнітура, забуваєш про неї. Дуже довго тримає акумулятор. Досить великий радіус дії.
    Задоволений.

Достоинства:
    Перерахував в описі
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Михайло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Ця модель без шумозаглушення. Якраз те, що мені потрібно.

Достоинства:
    Ціна, батарея.
    Недостатки:
    Ампушури чи резинові насадки. Тільки одна пропускає оточуюче середовище.
  • Константин Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

За свои деньги идеальный и удобен в ухе. Минус только один потерял маленький наушник очень больно, очень подходит именно данный размер. Звук и для офиса все хорошо слышать. Держат если не часто пользоваться 2-3 недели и в неких случаях когда не пользовался то 1 месяц. А музыка тут не для этого покупка звук нормальный

Достоинства:
    Звук, качество материала, удобство, и ухо не болит при длительном использование
  • Виктор Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Швидка доставка, дякую за промокод. Купував дружині, їй сподобалося.

Достоинства:
    Довго триває заряд, зручний.
    Недостатки:
    Немає за таку ціну.
  • Олег К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

пол года отработал и все перестал брать зарядку

Достоинства:
    хорошая батерея
    Недостатки:
    недолговечен
  • Ярослав Т***

Працює нормально.

• Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Прекрасна гарнітура! В цьому магазині купив уже собі запасну, бо не завжди була можливість зарядити основну таку саму.
    Свого часу знайомий хвалився, що купив гарнітуру, заряда в якої вистачає на тиждень. Вирішив і собі придбати і не пошкодував. Правда спочатку, в першій гарнітурі мені не подобався звук: було забагато високих частот, доволі посередні середні, і геть не було низьких. Виявилось, що то телефон у мене автоматично виставив такі налаштування аквалайзера :) Посидів півгодини погрався аквалайзером, слухаючи музику, і звук став досить таки приємним, навіть непогані низькі частоти з'явились, не дивлячись на таку конструкцію навушника.
    Сподобалось те, що гарнітура не вакумна, тобто ви обома вухами чуєте, що навколо вас відбувається, тобто можна ходити, не знімаючи гарнітуру.
    До речі, в комплекті, який продається в цьому магазині, є накладка на навушник, яка робить навушник вакумним, що значно покращує звук, але, відповідно, на це вухо ви майже перестаєте чути оточення.
    Одного заряду батарейки мені вистачає на 3-4 дні, при регулярному прослуховування музики, перегляді тіктоку і ютубу. Крім того, без особливих проблем, її можна під'їднати до ноутбука, і дивитись чи слухати щось, не заважаючи колегам.
    Тримається в моїх вухах вона так собі, але то в мене вуха такі. Виручають дужки, ті що за вуха зачіпляються. Правда рекомендую використовувати резинову дужку, бо пластмасова вже через півдня надавить і вухо буде боліти.
    Я бачив 2 версії цієї гарнітури, русифіковану і англомовну. Вони трохи відрізняються: у російської більше високих частот і менша гучність, у англійської значно приємніші низькі частоти, але трохи не вистачає високих, так що голоси співрозмовників згучать глухіще, але музику слухати приємніше. В результаті, англомовною (купленою тут) я користувався як основною.
    На дротовий навушник в другу вухо, що йде в комплекті, навіть не дивіться, у нього значно гірша якість звуку, і інша гучність, ніж у основного. Сидів колись грався, міняв в ньому динамік на інші, із старих порваних дротових навушників, але але і не зміг зробити, щоб був однаковий звук в обох навушниках.

Коротше, якщо вас не відлякує старомодний дизайн і розмір, а в першу чергу цікавить автономність - рівних цій гарнітурі немає, тим паче за такі гроші

Достоинства:
    Якість звуку, автономність
    Недостатки:
    Розмір
  • Борис Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

До магазину ніяких претензій заказ отримав швидко все на місці.
    Гарнітуру не рекомендую нікому, купував для роботи т-к я багато телефоную і розмовляю з клієнтами але біда у тому що я ніфіга не можу розібрати що вони мені кажуть...
    Чую голоси окремі літери чи уривки фраз... спочатку я грішив на IP телефонію чи на свої вуха...
    Але застосувавши інші пристрої я зрозумів що не це все ж таки гарнітура.
    Тому рекомендувати її не можу нікому.
    Якщо вам треба відгородитись від співрозмовника і кричати йому АСЬ! Я вас не чую!
    то беріть ціна гарна.
    Якщо вам потрібно багато розмовляти або навіть чути то ні це не ваш вибір.

Достоинства:
    Ціна комплектація
    Недостатки:
    Якість звуку
  • Карина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Во время разговора репит динамик,можно ли поменять гарнитуру???

Достоинства:
    Цена
    Недостатки:
    Репит динамик
    • Продавец  Dasdan

Доброго дня! Відправте нам товар на перевірку. Якщо дійсно в ньому є проблеми - зробимо заміну або повернемо кошти.

• Олексій Г***

Девайс супер!!!

Достоинства:
    Всім раджу!!!
  • Сергій О***

За такі гроші супер

• Светлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Все было хорошо чуть больше двух недель . Потом наушник начал хрипеть при разговорах (((

• Продавец  Dasdan

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ви можете повернути нам товар,ми його оглянемо та перевіримо. У разі наявності проблеми - зробимо заміну.

• Святослав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Дуже поганий звук, весь час тріщить. Навіть коли гучність скручена на мінімум!

Достоинства:
    Недостатки:
    Поганий звук бесіди - весь час хрипить
    • Продавец  Dasdan

Доброго дня! Дякуємо за Ваш відгук! Ви можете повернути нам товар,ми його оглянемо та перевіримо. У разі наявності проблеми - зробимо заміну або повернення коштів. Деталі написали Вам в особисті повідомлення.

• Артур С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Два місяці використання - дуже задоволений.
    Вище перелічені переваги до яких я можу ще додати один факт: слухаю музику со смартфону, але, коли виклик приходить на другий телефон, то плеєр стає на паузу (попередня гарнітура так не робила і плеєр продовжував грати в "нікуди" - треба було зупиняти руками).
    Також немає зайвого, наприклад недолугих шумоподавлювачів, з якими більше проблем аніж користі.
    Подивимось далі, але стаклю п'ять зірочок. За такий прайс - дуже гарно!

Достоинства:
    Ціна, зручний, довго тримає батарея, є стерео-динамік в друге вухо (підключається через USB приладу).
    Недостатки:
    Трохи невдала форма амбюшорів, через яку мова співрозмовника стає глухою і нерозбірливою.
  • Юрій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Сьогодні отримав. Комплектація чудова (є наушник з проводом до гарнітури. Звучання класне. Побачим по роботі

• Иван А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Очень доволен. Лучше чем все мои предыдущие гарнитуры (были и jabra, и platronics).

Достоинства:
    Хорошая батарея: использовал целый день, не разрядилась. Хорошее звучание. Много удобных насадок и заушин. Удобно переносить с уха на ухо, благодаря вращающемуся элементу на заушине. Легкая
    Недостатки:
    Не выявил
  • Александр З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Як можна повернути товар?

Недостатки:
    Не зручна та випадає. Приймає не правильну форму та положення.
    • Продавец  Dasdan

В гарантійному талоні вказані наші контатки.

• Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Замовляла чоловікові. Гарнітурою повністю задоволений. Гарний звук. Довго тримає заряд.

Достоинства:
    Довго тримає заряд акумулятора
    Недостатки:
    Поки не виявили
  • Сергей М***

Все дуже супер!

• Владимир О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Дякую за відмінний сервіс. Так тримати

• Сергій Д***

Качество бомка

Достоинства:
    Очень удобное
  • Владимир К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Хорошая гарнитура, долго держит зарядку! Регулируется звук, слышимость хорошая.

• Віталіна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Магазину ставлю 5 балів. Товар прийшов швидко в зазначений час. Гарнітура сподобалась. Гарний звук, має регулятор гучності, запасні накладки та завушники, що важливо. стосовно часу використання поки сказати не можу.

• Андрій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Співвідношення ціна - якість відмінна. Користуюся вже тиждень кожного дня. За цей час батарея сіла лише на 20 %, заряд тримає довго і це чудово. Щоб краще чути співрозмовника просто збільшую трохи звук.

Достоинства:
    Заряд тримає довго, зручний в користуванні, дизайн
    Недостатки:
    За таку ціну немає
  • Микола М***

Користуюся 5 день поспіль, якийсь файна ще ні разу не заряджав. Рекомендую

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Побажання щоб якість звуку була краща

Достоинства:
    Власник гарнітури чує співрозмовника добре
    Недостатки:
    Співрозмовник власника гарнітури майже не чує
  • Бельченко Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Все добре працює, дуже зручний блютуз навушник, нарікань поки що немає

Достоинства:
    Зручний, гучний, ціна подарунок навушники
  • Владимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Все сподобалося . Зручно, з вуха не спадає. З'єднується швидко. Незручностей не створює.

Достоинства:
    Прости, зручний, легкий.
    Недостатки:
    При збільшенні гучності репить.
  • Александр С***

Доставили быстро. Товар соответствует описанию. Спасибо продавцу

• Сергей
    Отзыв от покупателя. Продавец: Dasdan. Цвет: Black

Продавец работает оперативно в течении 2-х дней доставили в пункт выдачи “РОЗЕТКА”

Достоинства:
    Покупал на подарок неделю назад. За 7 дней пользования Гарнитурой довольны. Слышимость хорошая даже вовремя работы пылесоса. Держится удобно ничего не мешает и не давит. Решил купить сегодня и себе.
    Недостатки:
    не выявили