- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
замовляю їх не вперше, результатом задоволений! вже порекомендував друзям. еффект від перших тримався десь 5 місяців. цього разу під час проходження курсу каву пив через трубочку і, здається, зуби відбілилися ще краще ніж минулого разу.
- Достоинства:
- вони працюють, приємний смак персика, зручні у використанні, чутливість не підвищилась
- Аліса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Мали бути зі смаком ментолу, приїхали з огидним смаком персика. Відбілюють емаль нерівномірно, плямами якимись. Другий раз не куплю.
Вітаю!
Формула смужок змінилася. У складі написано про смак персика. Шкода що вам не сподобався, але його ледь відчутно.
Про «неравномірне відбілювання» - це не так. Білі плями проявляються у місцях де найтонша емаль через те що з дентину виходить зайвий кисень - це і є процес відбілювання. На ранок вони майже повністтю зникають, це нормальна реакція, і вона зустрічається у кожного другого.
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Я в шоці! Почитала суперечливі відгуки і вирішила спробувати набір на 7 днів. Чесно, не очікувала взагалі якогось результату. Була здивована вже після першого використання. Дійсно бачу ділянки, які стали світліше. Важливо дотримуватись дієти, не вживати або зменшити кількість високо пігментованих продуктів (кава, чай і тп). Куплю набір на 3 тижні, щоб покращити результати
- Достоинства:
- Ціна, результат
Дякуємо за ваш відгук!
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Раньше заказывала были классные,но сейчас это подделка или они сменили состав,не очень жаль,хотя ранее были хорошие
- Достоинства:
- Недостатки:
- Подделка или сменили состав,нет изменений
- Продавец Ving
Добрий день! Так, формула смужок змінилася. Ми про це повідомляли у наших соціальних меражах.
До цього смужки були виготовлені за «мокрою» технологією, тобто гелю було багато в рідкий формі, через що, за відгуками клієнтів, вони не дуже добре клеїлися і сам гель потрапляв на ясна.
Оновлені смужки виготовленні за «сухою» технологією, що дає змогу позбутися цих дефектів. Крім цього, склад став ще більш лагідний та ефективний
Мають смак персику
- Андрій І***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Мені продукт сподобався. за 7 днів результат 100% помітний. білизна тримається.
- Достоинства:
- зручні, добре відбілюють, не викликають чутливості
- Недостатки:
- шкодую що не замовив одразу на 14 днів
- Продавец Ving
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
С першого застосування бачу результат, проте дуже малі смужки, буквально на 6 зубів вистачає
- Достоинства:
- Результат є
- Недостатки:
- Коротку ваті сумки, хотілося б довші
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Ving
В мене відтінок зубів не унітазного кольору, і не жовтого, а стандартні світленькі. Замовляла дві упаковки, можливо того було мало, щоб побачити хоч мінімальний результат, але в мене так нічого і не змінилося) хоча користувалася за усіма правилами, навіть певний час перед користуванням смужками, я сходила на чистку . Єдине що - зуби гладесенькі)
Тому, не витрачайте даремно грошей, сходіть на відбілювання до стоматолога, якщо вже так треба відбілити. Бо ця штука - це гроші на вітер, на жаль:((- Достоинства:
- Зуби гладенькі
- Недостатки:
- Ефекту ноль
- Продавец Ving
Вітаю вас! Ми продаємо смужки SoWhite більш ніж 2 роки і за цей час отримали безліч позитивних відгуків, фотографій до/після та повторних замовлень від клієнтів. Негативних - одиниці, але все одно дуже шкодуємо через кожний. Не можу сказати з чим повʼязана відсутність результату, зазвичай це ігнорування правил білої дієти на час проходження курсу, можливо ваші зубки вже максимально білі через гарну генетику і не потемніли взагалі протягом життя. У такому випадку біле зробити ще білішим дуже важко. Дякую за відгук!
- Ірина О***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Супер топ) рекомендую, ефект відразу
- Продавец Ving
- ДЕНИСОтзыв от покупателя. Продавец: Ving
Истратил весь комплект, но разницы в цвете до и после не увидел...
- Продавец Ving
Доброго дня, Денис! Результат будь якого відбілювання на пряму залежить від дотримання правила "білої дієти". Якщо викоритовувати смужки і на наступний день пити червоне вино або чорний чай - ефекту не буде. Окрім цього важливо використовувати смужки чітко як написано в інструкції. Шкода що вас не задовільнив продукт, але з впевненністю можу сказати що смужки працюють бо ми отримуємо повторні замовлення та позитивні відгуки з фотографіями від клієнтів. Дякую за ваш відгук.
- Раиса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Діеві як що після кави зняти колір.
- Достоинства:
- Приємні на смак
- Недостатки:
- Мені не сподобались ,але це суто моє враження.
- Катя С***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Чудовий результат після першої ж смужки. Одразу помітний.
- Достоинства:
- Безболісно однозначно.
Приємний на смак) - Недостатки:
- Не помітила
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Хорошие полоски одни из лучших.Прошла курс и пользуюсь раз в неделю полоской.
- Достоинства:
- Отбеливают
- Соломія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Дуже круто відбілює, ала результат лише на пару тижнів.
Дякуємо за відгук!
На колір емалі дуже впливають тютюн, продукти харчування що містять пігмент. У кожного своєю межа білизни і він залежить від рідного відтінку зубів, генетики та способу життя. У кожного своя межа білизни і вона залежить від рідного відтінку зубів, генетики та способу життя.
- Дар'я В***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Класний продукт! Реально шкода, що я не знала про них раніше. Непогано відбілюють, на чутливість не впливають, приємний смак, легкі і комфортні у використанні.
Дуже дякуємо за відгук!
- Елена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Прошла курс,потом начала раз в неделю повторять по одному стирку,и да я вижу эффект
- Достоинства:
- Этот товар работает
Дякуємо вам за відгук!
- Игорь Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Чекав більшого ефекту від цього товару,по факту різниця до і після використання ледь помітна.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не ефективні
- Дмитро Є***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Я вважаю що це чудовий результат за 7 днів. Крутий продукт з приємним смаком!
- Достоинства:
- Еффективні, смачні, чутливість не підвищувалася
- Александр Ш***
Шкіра теж віблілилася?
- Лиза В***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
результат на декілька тижнів
- Достоинства:
- після використання зуби білосніжні
- Недостатки:
- але максимум протягом години
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Cьогодні проклеїв останній стік. Єдине що можу сказати - шкода що я не знав про ці смужки раніше. Зубки відбілилися тони на 3 точно. Як би знав що вони дійсно так гарно відбілюють - замовив би 2 упаковки одразу. Дякую за классний продукт, згодом замовлю ще! Рекомендую всім хто так як і я сумнівається перед замовленням.
- Достоинства:
- зроблені у великобританії, не викликають чутливості, гарно відбілюють
- Анастасия Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Ving
Була приємно вражена, що в домашніх умовах можна так ефективно відбілити зубки! Чутливості та якихось неприємних відчуттів не було. Буду замовляти ще, дякую))
- Достоинства:
- Ефективно, швидко, бюджетно, безпечно, приємний смак
- Недостатки:
- Не було
- ilya2598Продавец: Ving
Купила моя девушка - результат в прямом смысле "на лицо"))
Жалоб ноль, читал что могут болеть десна или зубы становятся более чувствительными - у нас все ок
Спасибо магазину и менеджеру Виталию:)- Достоинства:
- Эффект
- Недостатки:
- Пока не обнаружил