- Олена Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
На зовнішній вигляд сподобалась.Як буде в роботі побачу пізніше.Запакована в коробочці.
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Вже встигли випробувати, прес супер, фарш не прилипає, виходять акуратні форми
- Діана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
М'ясо не прилипає, його можна змити за півхвилини під гарячою водою, без допомоги губок.
- Галина Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Отличное решение для ровной формы котлет!
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Ідеальний прес для фаршу, формочки виходять гарними та акуратними. Дякую!
- Єгор С***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Фарш не прилипає завдяки покриттю. Котлета виходить рівна, пропікається однаково по всьому об'єму.
- Володимир Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Сендвічі та котлети для гамбургерів тепер роблю за 5 хвилин. Дякую за якість!
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудова річ
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец kostor
- Ганна А***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Зручний для формування котлет на бургери, зі своєю задачею справляється
- Илья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Все чудово! Прес хорошої якості
- Продавец kostor
Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш відгук підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо Вам! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!
- Валерій М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Сподобався цей прес. Результат порадував.
- Артем Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Зручний та якісний прес. Котлети виходять не малі, ідеальні по товщині. Рекомендую!
- Геннадий З***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Якість супер і зручна річ у використанні.
- Евгений М***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Хороший прес, котлети рівні, не розвалюються
- Марина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Форма якісна, рівна. Котлети получаються гарні! Рекомендую.
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Зручний прес для формування великих бургерних та і звичайних котлет, дуже зручно та швидко. Окремо хочу подякувати за швидку та оперативну доставку замовлення
- Крамаренко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудова прес форма
- Достоинства:
- Все чудово
- Продавец kostor
- Ілона Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Купували для котлет домашніх бургерів, хороша штука котлети виходять однакової форми. Рекомендую
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: kostor
Неправдива інформація стосовно " нержавіючої сталі", сталь такого діаметру та товщини не може важити 168 грамів. Якщо використовувати без пергаменту, то по бокам виходить трішки м'яса. Не ставлю менше зірок лише за безкоштовну доставку у Розетку та те, що свою функцію виконує.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вище описано
- Продавец kostor
Наталія, нам дуже прикро за ситуацію що сталася ми обовязково перевіримо інформацію і товар і якщо у нас є помилка ми обовязково її виправимо. Інформує вас що ви завжди можете обміняти або повернути товар протягом 14 днів
- Марина К***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Крута штука.
Користуюсь пергаментом коли пресую фарш- Продавец kostor
Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Виктор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Прес не відповідає характеристикам, що вказані в описі. Замість нержавіючої сталі дешевий крашений алюміній.
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим характеристикам
- Продавец kostor
Віктор, нам дуже прикро за ситуацію що сталося. Ми обовязково перевіримо товар і у разі невідповідності виправимо.
- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Товар соответствует описанию на все 100%
Пресс качественный, главное покупать правильный фарш и тогда все у вас получится!- Продавец kostor
Добрий день, Шановний Анатолий, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Альбіна Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Чудова формочка, по розміру ідеальна. Мені все сподобалось, щиро дякую!
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Альбіна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Харченко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Отличный помощник на кухне для любителей гамбургеров.
- Достоинства:
- Хорошее качество
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Татьяна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Анна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Дякую ,товар відповідає опису.Розмір прийшов той,що замовляли.Швидка доставка.
- Продавец kostor
Добрий день, Шановна Анна, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)
- Олександр О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
У результаті розгляду справи, продавець признав, що помилково на фото не правильний розмір прес-форми для бургерів. Кошти за форму були повернуті, однак за доставку гроші повернуті не були. Отже не рекомендую у даного продавця купувати товари, адже можуть переслати вам товар, який не відповідає характеристикам і повного відшкодування грошей не буде, хоча помилка була саме з вини продавця!
- Достоинства:
- Форма допомагає в формуванні котлет для бургерів.
- Недостатки:
- Не відповідальний продавець.
- Александр О***Отзыв от покупателя. Продавец: kostor
Проблема решена
Прислали прес не того розміру. На фото зазначений розмір 12 см, а прийшов 8,8 см. Такий коштує дешевше!
- Недостатки:
- Прислали не того розміру прес.
- Продавец My Yellow
Шановний Олександр! Будь ласка зверніться в сервісну підтримку для вирішення питання і обміну або повернення товару.