Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Кабель Магнитный Для Зарядки Телефона 3в1 Bitzen Magnetic MicroUSB+Type-C+Lightning 1м Черный 87687-2376

Оценка пользователей 3.55/5
  • Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный

Кабель не годиться для швидкої зарядки дуже гріється і відпадає. Мабуть від перегріву прослабла пружинка центрального контакту гроші на вітер

• Продавец  kostor

Дякуємо за відгук. Нам шкода, що у вас склалося негативне враження. Магнітні кабелі конструктивно не призначені для стабільної швидкої зарядки з великими струмами — вони розраховані на зручність підключення та захист роз’єму, тому при використанні швидких адаптерів можливий нагрів і нестабільний контакт. Перегрів також часто виникає через несумісний або надто потужний блок живлення. Рекомендуємо використовувати стандартну зарядку до 2A. Ви можете звернутися до нас для перевірки кабелю — у разі підтвердження несправності ми запропонуємо обмін або рішення.

• Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный

Бракований кабель, не купляти у цього продавця.

Недостатки:
    Всі
    • Продавец  kostor

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром - напишіть нам в особисті і ми допоможемо у вирішенні проблеми.

• Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 0.5. Цвет: Черный
    Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару!

• Вікторія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 0.5. Цвет: Черный

Відмінна річ, береже пристрої. Недоліків не знайшла. Замовлю ще один. Дуже зручно.

Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  kostor

• Іван Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 0.5. Цвет: Черный

Прийшов той що з поворотним конектором. Працює, заряджає, зручно.

Достоинства:
    Арацює, дуже зручно
    Недостатки:
    Суттеві відсутні.
    • Продавец  kostor

• АННА М***

Все чудово

• Андрей М***

Хорошая цена быстрая доставка

Достоинства:
    Хорошая цена бістрая доставка хороше кскачество
    • Продавец  kostor

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували. Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Ольга К***

Очень медленно заряжает.

Достоинства:
    Недостатки:
    Короткий кабель
    • Продавец  kostor

Дякуємо за Ваш відгук! Кабель справний і підтримує зарядку, але швидкість може відрізнятися залежно від блоку живлення та моделі телефону.
      Стосовно довжини - Ви могли обрати довший кабель за потреби при замовлені.

• женя я***

Ok

• Андрей С***

Швидко відключається кабель

Достоинства:
    Захищає гніздо від потрапляння бруду
    Недостатки:
    Вісмикується кабель від магниту
    • Продавец  kostor

• Тарас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный

Прийшов не той кабель. При легкому перекосі відразу відстає. Повільна зарядка дуже

Достоинства:
    Магнітні конектори
    Недостатки:
    Прийшло не те що замовив
    • Продавец  kostor

Дякуємо за відгук!

Нам прикро, що товар не відповідав очікуванням. Якщо ви отримали не той кабель або він працює нестабільно — будь ласка, зверніться до служби підтримки Rozetka або напишіть нам напряму. Ми завжди готові допомогти вирішити подібні ситуації.

Дякуємо, що поділилися досвідом — ваш зворотний зв’язок важливий для нас.

• Богдан П***

10 із 10

Достоинства:
    Швидке підключення

• Олександр П***

• Юрий Т***

Думав буде краще

• Дарина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный

Все супер, дуже зручний кабель, добре працює

Достоинства:
    Не ламається і не гнеться
    Недостатки:
    Поки немм
    • Продавец  kostor

Велике спасибі за ваш позитивний відгук! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину!

• Григорій Б***

Гарний товар, якісний!

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный

Кабель магнітний, гарно тримається, можна не турбуватися про те що хтось зачепе і впаде телефон чи про перелом кабелю в місці контакту з телефоном, з мінусів те що заряджає повільніше ніж звичайний і не має передачі данних, але це і так зрозуміло

Достоинства:
    Зручний в експлуатації
    Недостатки:
    Повільна зарядка, не має передачі данних
    • Продавец  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Орест Т***

Працює чудово.Рекомендую

Достоинства:
    Не псуються гнізда гаджитів
    Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  kostor

Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Радченко Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 0.5. Цвет: Черный

Працюють кабелі другий рік. Слабкі для смартфонів. Немає там тих 3 ампер. Сильно у смартфоні розігрівається конвектор. Використовую зараз виключно для заради навушників. Конектори якщо чимось придавити чи наступити відклеюються від магніта і усе. Купував інші конектори і усе добре. А кабелі суперські, правда треба виймати з юсб бо постійно світяться і при вимкненому пк.

Достоинства:
    Магнітні. Досить довгі.
    Недостатки:
    Підсвітка (забембує), мала провідність. Конектори тайп С досить крихкі.
    • Продавец  kostor

Добрий день, Шановний Назар, Дякуємо Вам за вибір нашого магазину та оцінку товару) Приємного користування)

• Анатолий Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 2. Цвет: Черный

Взял 2-хметровый кабель. Через 3 месяца перестал работать. Изгибая, определил, что обрыв в кабеле около разъёма USB. Отрезал разъём с 10-сантиметровым куском кабеля, припаял разъём и продолжил им пользоваться. Через месяц контакт стал пропадать примерно посередине кабеля.
    В общем, кабель - мусор. Деньги на ветер.

Достоинства:
    Очень удобно. Очень дёшево по акции.
    Недостатки:
    Проработал 3 месяца.
    • Продавец  Ovollovo

Шановний Анатолій. Якщо, у вас виникли проблеми з товаром ви завжди можете звернутися до нашої сервісної підтримки і ми обміняємо вам несправний товар. Якщо ви вже почали проводити ремонт власноруч вибачте гарантія не можлива.

• алексей з***

Кабель ужасный Хватило на неделю

• Продавец  Ovollovo

Шановний Олексій. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• алексей з***

Кабель ужасный Хватило на неделю

• Ілля І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный

Погано заряджає. Не витрачайте гроші на цю фігню. Купіть звичайну нормальну зарядку.

Достоинства:
    Недостатки:
    Увесь продукт
    • Продавец  Ovollovo

Шановний Ілля. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший товар або повернути його. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Дмитрий С***

Разочарование.
    Этот магнит, при первой же возможности будет отцепляться.

Достоинства:
    Внешний вид
    Недостатки:
    Магнит и вроде заряжает также как мой старый по кусаный провод по скорости.
    • Продавец  My Yellow_old

Шановний Дмитро . Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Евгений Л***

Заряжает.
    3 штекера под разные разъемы
    Слабый магнит.
    Хотя за такую цену ...

Достоинства:
    Работает
    Недостатки:
    Слабый магнит
  • Максим Ч***

Проблема решена

Не знаю хто дурить чи продавець чи виробник, але точно в дурнях залишається покупець...
    Ні заявлені характеристики ні зовнішній вигляд не співали...

Достоинства:
    Для користування в авто підійде, але ті зйомні штекери доведеться постійно виколупувать при виході з авто...
    Недостатки:
    Дуже не якісний контакт! При найменшому русі втрачається та поновлюється зв'язок, а телефон дратує сповіщенням про це.
  • Юрий П***

Все добре.

• Семенуха Г*** Валентинович

поврнути товар

Недостатки:
    не працює!
    • Продавец  My Yellow

Шановний Клієнт. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Максим П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный

Наче присутня швидкісна зарядка і працює. Оформлення і доставка в магазин - швидко )))

Достоинства:
    Портативний, можливість заряджати декілька різних пристроїв, товстий провід.
    Недостатки:
    При підключенні пк і телефон, не підключається як юсб носій (Але заряджається, Старенький Самсунг) Можливо з новішими моделями телефонів інша ситуація??
  • Семен М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный

Заряжает, подключается, магнитится. Все в порядке

• Максим А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: kostor. Длина: 1. Цвет: Черный

Товар пришел быстро. Все насадки работают хорошо. В общем заказом доволен.

Достоинства:
    Быстрая доставка
  • Сергей Т***

Проблема решена

Очень медленно заряжает телефон,не соответствует характеристикам.

Достоинства:
    Недостатки:
    Медленно заряжает телефон
    • Продавец  My Yellow

Шановний Сергій. Нам дуже прикро, що у вас виникли проблеми з товаром, ви можете обміняти на інший або повернути товар. Для вирішення питання будь ласка звертайтесь за номером, зазначеним у товарному чеку або візитівці.

• Олеся О***

Все добре працює

• Володимир І***

Довго оброблялось замовлення. Не працює Lightning

Достоинства:
    Хоч щось працює
    Недостатки:
    Lightning