Отзывы покупателей о Уплотняющий шампунь для поврежденных волос и секущихся кончиков - Gliss Kur Split Hair Miracle 250ml (842177-60091)

Оценка пользователей 4.94/5
  • Антон А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Дружині дуже подобається, беремо не вперше. Економний у використанні, добре піниться та миє голову та волосся + додатковий захист від посічених кінчиків. Дуже рекомендую, особливо по акційній ціні.

Достоинства:
    Економний, гарно миє шкіру голови та волосся, захищає від посічених кінчиків, ціна по акції
    Недостатки:
    Пока не вияв

Антон, дякуємо за високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Христина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Добрий шампунь, досить активно вже ним користуюсь понад місяць та задоволена адже гарно вимиває волосся та красиве на вигляд мягке та легко розчісувати, у складі не містить силіконів. Шампунь є доволі густим, має приємний запах та зручно ним користуватись.

Достоинства:
    Гарно вимиває та живить волосся;
    Німецький виробник;
    Помірна ціна;
    Волосся гарно виглядає, доглянуте та мягке;
    Недостатки:
    Не виявила.

Христина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Христина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Вкотре купляю цей шампунь,він дуже класний,і волосся після нього блискуче,не плутається і вимивається дуже добре.Користуємось цією сімʼєю (в мене три донечки)Корисувалась іншими професійними шампунями набагато дорожчими,то шампуні від Gliss Kur навіть кращі.

Христина, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Користуюсь вже біля року.
    Після використання шампуню волосся просто сяє! Дуже приємне на дотик, довге відчуття свіжості.
    Все подобається !

Недостатки:

Оксана, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Наталія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Це перший шампунь, з тих, якими користувались, який ідеально розгладжує волосся навіть без бальзаму чи кондиціонеру. Гарно промиває і вирішує проблему неслухняного волосся) рекомендую!

Достоинства:
    Розгладжує неслухняне волосся

Наталія, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Гарний шампунь моїм жінкам подобається

Достоинства:
    Оригінал
    Недостатки:

Олександр, дякуємо за Ваш відгук та оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Ольга П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Брала этот шампунь и раньте,сейчас заказала на Розетке…..шампунь прекрасный,приятно пенится,волосы после мытья шелковистые и блестят,очень рекомендую

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:

Ольга, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!

• Оксана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Після використання волосся стає слухняним, мʼяким. Шампунь чудово очищає шкіру голови, не пересушує

Достоинства:
    Легкий приємний аромат, економний

Оксана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!

• Любомир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Шампунь Gliss Kur Split End Miracle 250 мл приємно вражає якістю. Має легкий аромат, добре очищує й не обтяжує волосся. Після миття пасма стають м’якими, гладенькими та менш ламкими. Кінчики виглядають доглянутими, менше сікаються. Економний у використанні, упаковка зручна. Рекомендую для ослабленого волосся.

Любомир , дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Оксана М***

Мені подобається і підходить

Недостатки:

Оксана, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Шампунь робить волосся блискучим, без жирності та відчуття важкості. Консистенція звичайна для шампунів даного бренду(в міру густа). Шампунь має ледь відчутний приємний аромат, добре піниться та легко змивається.

Достоинства:
    використання компонентів природного походження, достатньо густий та гарно піниться
    Недостатки:
    не виявлено

Андрій, дякуємо за вибір! Користуйтеся із задоволенням!

• Петро
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Хороший варіант за свої гроші. Періодично користуюсь ним, коли хочеться змінити звичний шампунь. Волосся після використання виглядає доглянутим і не пересушеним. Взяв по акції — вийшло майже даром, тож покупкою задоволений.

Достоинства:
    ціна, якість
    Недостатки:

Петро, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!

• таня
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

беру постійно цей шампунь з бальзамом цієї серії, тому що гарно розгладжує неслухняне волосся і надає блиску без жирності коріння

Достоинства:
    акційна ціна, вистачає на місяць користування

Тетяна, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! Користуйтеся із задоволенням!

• Оля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Даний шампунь використовую, коли потрібно відновити волосся. Він має приємний аромат, а також волосся стає після використання приємним на дотик і слухняним. У мене результат відновлення волосся помітний десь через місяць користування.

Достоинства:
    Добре відновлює волосся

Ольга, дякуємо за довіру! Раді, що Вам все сподобалося! Користуйтеся із задоволенням!

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Не знаю, чи довго це триватиме, але волосся після шампуню супер, значно краще, ніж від на порядок дорожчих брендів. Замовляю вже вдруге, велику банку

Достоинства:
    Дуже гарне волосся, приємний запах
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Гарний шампунь, один із моїх найулюбленіших бренда Gliss Kur. Консистенція густа, використовую на довге тонке волосся , відновлює стан пошкодженого волосся, надає блиск даже без бальзаму. Підходить як для нормального, так і для жирного волосся.

Достоинства:
    Ціна, відновлює волосся, підходить для жирних волос.
  • Ян Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 250 мл

Відновлює стан пошкоджених волосин. Добре виглядає після миття. Мені підійшов дуже. Рекомендую до замовлення

Достоинства:
    Обьем
  • Полина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 400 мл

Неімовірний шампунь. Не розумію за рахунок чого але волосся ожило, блищить на сонці, переливається. Всі роблять компліменти

Достоинства:
    Якість