- Анастасия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Дуже подобається.Смажене і ній м'ясо виходить дуже смачним.Гарно прожарюється.Залишилися задоволеними цією покупкою.
- Достоинства:
- М'ясо в цій жаровні виходить надзвичайно смачним.
- Недостатки:
- Недоліків немає.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук! Раді, що Ви залишилися задоволені. Бажаємо смачних страв!
- Тетяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- Сергей Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Добре.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних та корисних страв!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Дякую, все чудово!
- Достоинства:
- Завжди хотіла чавунну жаровню
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних та корисних страв!
- Ігор І***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Добротно і технологічно. Гарно розсіює тапло. Не пригорає. Я задоволений. Рекомендую.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендацію))) Смачних страв!
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Жаравня превосходна , первая покупка была блинница данного производителя. Рекомендую!!! Доставка быстрая и обслуживание при продаже тоже были на высоте.
- Достоинства:
- Мне лично всё в плюс : готовить , обслуживать.
- Недостатки:
- На мой взгляд нет. После алюминия и покрытия чувствуется конечно вес.
- Продавец Далайн
Благодарим за отзыв и рекомендацию)) Рады, что Вам понравилось все. Вкусных блюд!
- Федір Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Все чудово,товар якісний на 100%,дякую,рекомендую?
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та рекомендації)) Смачних страв!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Важкенька, але чарівна, у ній все вкусніше
- Достоинства:
- Дуже крута, нічого не пригорає
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Дуже раді, що обрали нас та чекаємо на Вас знову:) Смачних Вам страв!
- Роман О***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Жаровня чудова. Обслуговування супер (все швидко підтвердили і відправили). Пакування на вищому рівні.
На особистому досвіді рекомендую запікати лляною олією.- Достоинства:
- Ідеальний вибір для жарки і тушіння)
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук та світлину))) Лляна олійка дуже добра в цьому випадку. Все вірно)) Смачних страв!
- Степан Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Сподобалась
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Смачних страв!
- Марта К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Все добре! Товаром задоволена. Їжа ніби смажиться швидше, тому спочатку треба вгадати з температурою. Була здивована, що при готуванні плову рис навіть і не думав прилипати.
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за відгук))) Трішки треба звикнути до неї с точки зору теператури і потім взагалі буде як по маслу))) Смачних страв!
- Світлана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Дуже задоволена жаровнею .Приготування в ній одне задоволення !Не прилипає ,рівномірно прожарується Головне правильно дотримуватись інстукції у використанні ,тобто приготували ,помили і витерли насухо тоді вона прослужись 100 років!
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук)) В інструкції дуже багато корисной інформації. Смачних страв=)
- Дарья Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Купувала своїй бабусі, вона дуже задоволена і мені теж дуже сподобалася. Думаю в мене теж скоро буде поповнення на кухні
Окремо дякую за подарунки- Достоинства:
- Ідеальна
- Продавец Далайн
Дякуэмо за відгук та за те, що обрали нас))) Чекаємо на Вас знов=) Смачних страв!
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Чудова жаровня. Смак смаженої картоплі на ній неперевершений.
Упаковка на вищому рівні, детальна інструкція підготовки сковороди перед її використанням. ще й подарунок у додачу.- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Повністю з Вами згодні стосовно картоплі. Вона на чавуні чарівна, смак дитинства))) Смачних страв!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Все супер, підготували до використання за інструкцію, нічого не пригоряє, легко мити, страви виходять дуже смачні.
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук! Смачних Вам страв!
- Осипок В***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Вітаю, посилочку отримала
Дуже дякую, все зробила за інструкцією. Сковорідки бомбезні. Дуже задоволена- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук))) Раді, що Вам сподобалось. Смачних Вам страв!
- Сергеева Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Дуже ВАМ дякую за той настрій, який ви подарували мені разом із покупкою.
Пакування просто чудове, з ізюминкою (гарно для подарунку), додається інструкція по догляду, все зрозуміло, товар цілком відповідає опису.
Жаровня супер, готувати в ній просто задоволення, можна смажити, тушкувати, запікати навіть парити (тільки сітку поставити). Нічого не липне і не пригорає, страви смачні, тепло довго зберігається. Недоліків не бачу, тільки переваги. ++++++++++- Достоинства:
- Вітчизняний виробник, якісний товар, особливе ставлення до покупців
- Продавец Далайн
Дякуємо Вам за такий чудовий відгук)) Раді, що Вам сподобалось і ми трохи додали настрою))Смачних страв!
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Раджу до покупки
- Достоинства:
- Дуже хороша жаровня, перед використанням я її десь хвилин 40 пропік у духовому шкафу на максимальній температурі, а потім разів з три обробив так як радить виробник (продавець), після цього майже нічого не пригорає, а якщо і пригорає то все легко відчистити. Проти моєї тефлонової жаровні, що була раніше, ця чавунна жаровня просто супер! Не треба хвилюватися, що її якось там можна подряпати
- Недостатки:
- Не виявлені
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук та рекомендації))) Смачних страв!!!
- Светлана И***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Головне -перший "запуск" згідно інструкції. Далі все чудово! Легко готувати, легко мити. Ніколи не повернусь до одноразових "тефалям". Раджу продавця!
- Достоинства:
- Довговічність, ціна, якість.
- Николай К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 24
Рекомендую!!!!!!
- Достоинства:
- Дуже задоволена придбанням. Рекомендую!!!!!!
- Продавец Далайн
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Всім рекомендую, якість на висоті, подарункове пакування, і ще декілька приємних сюрпризів додали до замовлення!
- Достоинства:
- Дуже гарний товар, відмінна якість, приємна ціна!
- Олексендра Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Товар супер, упакування ідеальне, 10/10
- Продавец Далайн
Дякуємо за відгук)) Смачних страв!
- alexnikostОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Все добре працює. Чавун це вічна класика.
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук)) Так, чавун - це надовго)))
- ЭдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 20
Пользуемся уже больше года, проблем нет, в обслуживании все легко как и с приготовлением пищи
- Достоинства:
- Чугун
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук))) Щиро раді, що Вам все подобається)))
- ЭдуардОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук))) Щиро раді, що Вам сподобалось))) Смачних вам страв=)
- Сергій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Брали на подарунок, господиня задоволена
- Достоинства:
- Якісний товар, коштує витрачених грошей
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук))) Щиро раді, що Вам сподобалось)))
- АллаОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Все просто чудово, як сам виріб так і обслуговування від магазину, останнє можна ставити в приклад всім. Що до жаровні то ніяких проблем з її підготовкою не виникло, все що треба покроково описано в інструкції. На ній вже готували і результатом дуже задоволені. Рекомендую всім хто шукає подібний товар саме цього продавця.
- Достоинства:
- Тільки позитивні враження
- Недостатки:
- немає як не шукай
- Продавец Далайн
Дякуємо за такий розгорнутий та приємний відгук))) Окрема подяка за рекомендації)) Смачних Вам страв=)
- Марина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Очень надоело регулярно менять сковородки с тефлоновым покрытием, решили попробовать изделие из чугуна. На основе многих отзывов остановились на данной жаровне и не прогадали. Вот уже больше года регулярно пользуемся ею и каждый раз не перестаем радоваться удачной покупке. Большое Вам спасибо за такую качественную продукцию!
- Продавец Далайн
Спасибо Вам за такой развернутый отзыв))) Всегда радуемся, что чугун понравился))Самых вкусных вам блюд))
- Сергей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Купував саме з чавуну через те, що тефлонові й року не тримаються, навіть деякі з Тефаль. Дійсно не прогадав, та вже більше 1.5 року радує смаколиками і навіть не скажеш, що скільки вже відпрацювала! Смажимо не дуже часто, але все одно декілька раз в тиждень звертаємось до сковорідки за допомогою) вірю що ще відпрацює не один рік!
- Достоинства:
- чудовий девайс, гарно смажить наче в дитинстві бабуся готувала)
- Недостатки:
- більше року користування - ніяких нарікань
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук))) Щиро радіємо, що Вам все подобається! Смачних страв=))
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Получила жаровню,спасибо!Думаю ,куда бы ее поставить,чтобы не мешала !
Вы блин сразу не могли написать,что ее нужно обжигать в духовке????
Не поверите,у меня НЕТ ДУХОВКИ !
Можно уже было сделать платную услугу, обжигали и смазывали т.д.вы,а покупатель,просто оплачивал...и не заморачивался дома..
Капец блин.....- Достоинства:
- Продавец Далайн
Для чугуна не обязательно наличие сковородки)) Можно все сделать на плите либо огне
ссылка
Вот пример - Продавец Далайн
Для чугуна не обязательно наличие духовки)) Можно все сделать на плите либо огне
- Игорь Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 28
Получили заказ вовремя.Упаковка,очень удивила тем ,что все аккуратно, продуманно,красиво. ОЧЕНЬ удивил и в тоже время порадовал подарок( в виде календаря на следующий год с логотипом фирмы)!!!!! Внутри также было вложено книжечка с инструкцией по применению.В использовании,сказать что понравилось это очень скромно...Просто нет слов,какая жаренная картошечка получилась в этой жаровне!!!! Необходимая вещь на кухне!!!
- Достоинства:
- Супер
- Продавец Далайн
Благодарим Вас за такой приятный отзыв))) Вкусных Вам блюд=)
- Обуховская К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Доброго дня;-) ой ваша жаровня то любов. Все ідеально️
Я користуюсь по інструкції і вона, не пригорає, їжа на ній смачна, і взагалі немає ніяких нарікань. Я на ній смажу, запікаю, роблю плов, інший посуд майже не використовую тепер
Буду замовляти ще сковорідки до нового року. На подарунок собі і мамі І пакування в якому я все отримала було дуже класним. Видно як вам подобається ваш товар.- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук))) Смачних страв=)
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Чудова, дуже раджу
Дякуємо за відгук)))
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Дуже задоволена покупкою
Дякую велике! Ви молодці! жаровня дуже якісна, а їжа получається дуже смачна.
Гарне упакування, та приємні подарунки .- Достоинства:
- Не приливає їжа та получається дуже смачною.
- Продавец Далайн
Щиро дякуємо за відгук))) Смачних страв!
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Постачальнику- респект, дуже швидко відреагував, відповів на запитання і відправив.
Дякую за увагу і презент, бо сковорідка відправлялась переселенцям. Люди були вдячні і задоволені.- Достоинства:
- Якісна добротна сковорідка , їжа не пригорає і виходить дуже смачна.
Знову ж таки вітчизняний виробник, якого ми повинні підтримувати в даний момент, а не віддавати свої гривні китайській економіці - Недостатки:
- Не виявили
- Продавец Далайн
Дуже Вам дякуємо за відгук! Нехай добре працює та тішить господарей смаколиками)))
- Александр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Далайн. Диаметр: 26
Дуже давно хотів собі чавунну сковорідку. Була сковорідка-гриль, хороша, але залишилась дома, а дім далеко. Зараз є дві, але не подобаються для жарки стейків, та й взагалі таке собі - тонкі та в них все липне. Так от знайшов жаровню, вона ідеально підходила за розміром, за описом, коли готую стейки, то ставлю сковорідку на кілька хвилин у духовку аби дійшли, то відсутність дерев'яної ручки ідеально підходило. А наявність кришки - однозначно плюс. Замовив. Прийшла швидко. Упакована добре. Розпакував. Обсмажив як було написано в інструкції, на все півтори години пішло. Одразу після цього пожарив стейки, просто краса. Нічого не липне, підсмажило із офігеною скоринкою, в духовці дійшло. На смак - божествєнно. Помив та протер жаровницю, і на місце. Наступного дня дружина молоду картоплю обжарила із салом та часником. Мені здається смачнішої я давно не їв. Дуже задоволений покупкою.
- Достоинства:
- Хороша чавуна жаровня, не липне після обробки, дуже смачно готувати на ній, на мою думку співвідношення ціна-якість - найкраще. Українське виробництво.
- Недостатки:
- Поки що не знайшов
- Продавец Далайн
Дуже дякуємо за такий смачний відгук))) Фото - це щось=)))) Сманих страв)