- Татьяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: XL. Цвет: Разноцветный
Дякую виробнику за чудовий костюм замовляю у вас не перший раз все відмінно так тримати
- Достоинства:
- Матеріал
- Недостатки:
- Не має
- Продавец «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування.Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Разноцветный
Костюм брала розмір М. Якісно пошиття.Колер такій як на фото.Сподобалося що штани не потрібно подшивати, вони довгі но на мій зріст 165 подошли гарно.
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Альона О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Разноцветный
Гарна якість, акуратний пошив, гарні приємні кольори, відповідає розмірній сітці. На рост 164 потрібен каблук, або платформа - трішки довгі штани.
- Райгуцька Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: S. Цвет: Разноцветный
Дуже розчарована. Футболка брудного білого кольору, виглядає так, ніби її випрали з темними речами. Штани дуже просвічуються, тканина схожа на сито. На покупказ одягу в інтернеті ставлю жирну крапку.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Негарний колір футболки, просвічуються штани. Той випадок, коли картинка і дійснсть це різні речі.
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.
- Наталя Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Разноцветный
Гарний костюм. Хороша якість. Відповідає розміру
- Алла И***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Разноцветный
Костюм очень хороший по качеству,хлопок приятный.Если хотите посвободней берите на размер больше,ткань не тянется.Рост 170см как раз,на высоких будут штаны короткие.Спасибо Розетке.
- Достоинства:
- Хороший.
- А.А.Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Разноцветный
Задоволена покупкою
Класний костюмчик, виглядає чудово, такнина натуральна, пошив гарний)- Достоинства:
- Яісний, охайний, вартий грошей
- Недостатки:
- Не для високих дівчат, для моїх 1,74 вже трошки закоротенький
Соответствие размерной сетке
Соответствует
- Оксана Г***Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Разноцветный
Дуже гарний, яскравий та якісний костюм. Мені по розміру не підійшов. Цієї фірми ніколи не брала, але це маломірка, тому якщо носите M, беріть L.
- Виктория П***Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Разноцветный
Обслуговування і товар на висоті. Костюм хорошого поштову і натурального матеріалу. Виглядає дорого. Швидко вислали. Дякую магазину за товар і оперативність . Бажаю успіху в роботі! Рекомендую всім! Буду заказувати ще.
- Достоинства:
- Хороший товар і добре обслуговування.