- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: PWD. Цвет корпуса: Бежевый
Якісний товар, приємна ціна та швидке обслуговування! Буду замовляти ще!
- Продавец PWD
Дякуємо за замовлення
- Жанна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ELECTRON. Цвет корпуса: Коричневый
Швидко надіслали, деталі всі були в наявності, інструкція теж була, зібрали органайзер швидко. В принципі хороший товар. Скільки прослужить, побачимо. Але поки все влаштовує. Дякую!
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: ELECTRON. Цвет корпуса: Коричневый
Деталей не вистачає. Ручки як на фото нема. Саморізів теж нема. В описі товару відсутність цих деталей не вказана.
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: BYMbuy. Цвет корпуса: Коричневый
Практичні і приємна річ. Легко збирається, вміщує достатню кількість речей. Продавець швидко зв'язався та відправив на наступний день, за що дуже вдячна.
- Достоинства:
- Гарний вигляд та практичність
- Продавец BYMbuy
Дякуємо Вам за відгук!
- Варвара П***Отзыв от покупателя. Продавец: Hopin. Цвет корпуса: Коричневый
Отзыв смогу написать позже
- Аліса Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fono Market
- Ніна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Galantos. Цвет корпуса: Коричневый
ВОНА НЕ БІЛА, це я її пофарбувала
Насправді колір виробу не такий, як на фото. Це темно оливкова глянцева наліпка під дерево. Вже зі сколами. Колір стиків не відповідає кольору і фактурі поверхні. Виглядає дуже дешево особливо з золотою пластиковою ручкою діамант І до того додайте металеві саморізи всюди, в тому числі на фасаді шухляди
Вам доведеться збирати контрукцію - така собі міні китайська ікея. Інструкція псевдо англійською, але картинки зрозумілі. Там багато саморізів, тож це не на 2 хвилини справа. І особливо складно засовувати полиці. При докладання сили вся конструкція може тріснути, але треба якось їх всунути.
Ну ціна певно справедлива, просто не очікуйте естетік дерев'яної окраси столу. Я свою пофарбувала білою фарбою для дерева, лишилась видна фактура дерева (з наліпки), тож виглядає мило. Але забагато зусиль. Такі речі треба брати не на осліп в інтернеті, коротше.
ПС: на фото є коробка сірників для масштабу. В шухляду не влазять скотчі, "ваші тейпи" ребром.- Достоинства:
- в комплекті йде підставка під телефон кролик
- Недостатки:
- Дизайн, якість, зщербини
- Продавец Galantos
Дякуємо за відгук, але просимо врахувати , що даний товар не має бути білим, і не зрозуміло чому вас так обурив колір, якщо він зазначений - коричневий
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: Galantos. Цвет корпуса: Коричневый
Товар відповідає фото. Якість хороша. Органайзер складається швидко. Є інструкція і маленька викрутка.
- Продавец Galantos
Щиро дякуємо за відгук, користуйтесь із задоволенням))))
- Наталья В***Отзыв от покупателя. Продавец: Galantos. Цвет корпуса: Коричневый
Швидко отримала органайзер. Легко зібрала, по інструкції, сама. Чудовий органайзер! Синові на столі зробила порядок.
- Яна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Galantos. Цвет корпуса: Коричневый
Товар гарний. В мене влізла вся канцелярія, якщо вам потрібен органайзер для канцелярії рекомендую до покупки!
- Бето Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Hopin. Цвет корпуса: Коричневый
Від легкого удару отломався шматок, матеріал не міцний
- Достоинства:
- Компактний, легкій у зборці
- Недостатки:
- Матеріал не дуже міцний
- Віталіна А***Отзыв от покупателя. Продавец: Hopin. Цвет корпуса: Коричневый
Естетичний, компактний, міцний. Повністю виконує свої функції. Сподобався. Швидка доставка
- Достоинства:
- Естетичний , компактний органайзер
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Hopin
Дякуємо за Ваш відгук!